چگونه گزینه لغو ارسال را در جیمیل فعال کنیم

چگونه گزینه لغو ارسال را در جیمیل فعال کنیم

گزینه «لغو ارسال» در جیمیل به شما کمک می‌کند تا از اشتباهات جدی در زمینه ارسال ایمیل پیشگیری کنید. در ادامه برای دانستن چگونگی فعال سازی این ویژگی با دیجی رو همراه باشید.

هرکسی ممکن است اشتباه کند و از ارسال یک ایمیل خاص پشیمان باشد، اگرچه گوگل نمی‌تواند ماشین زمان اختراع کند اما گزینه «لغو ارسال» در جیمیل می‌تواند یک پیامی که به اشتباه ارسال شده است را به شما برگرداند و از تبعات بعدی آن جلوگیری کند.

گزینه «لغو ارسال» 6 سال پیش به آزمایشگاه گوگل اضافه شد و حالا به صورت رسمی به عنوان یک ویژگی به جیمیل اضافه شده است. اگر قبلاً از طریق آزمایشگاه این ویژگی را به جیمیل خود اضافه کرده بودید که هیچ اگر نه برای فعال سازی این قابلیت به این شکل عمل کنید:

  • بر روی دسکتاپ، وارد حساب کاربری جیمیل خود شوید.
  • بر روی چرخ دنده موجود در بالای سمت راست صفحه نمایش کلیک کنید.
  • گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.
  • در زیر شاخه عمومی (General)، پایین بیایید تا گزینه لغو ارسال (Undo Send) را مشاهده کنید.
  • روی گزینه فعال سازی لغو ارسال (Enable Undo Send) کلیک کنید.
  • در ادامه منو کشویی را انتخاب کنید و مدت زمانیکه می‌خواهید گزینه لغو ارسال، پس از ارسال پیام نمایان باشد را انتخاب کنید (5،10،20،30 ثانیه).
  • در پایین صفحه بر روی گزینه ذخیره تنظیمات کلیک کنید.
  • زمان بعدی که ایمیلی ارسال می‌کنید پس از اعلام پیام تأیید ارسال، گزینه لغو ارسال برای شما نمایان خواهد شد.

    اگر شما می‌خواهید سایر ویژگی‌هایی که هنوز در جیمیل وجود ندارند و شاید هرگز به جیمیل اضافه نشوند را امتحان کنید می‌توانید از آزمایشگاه جیمیل استفاده کنید. برای این منظور بر روی گزینه چرخ دنده کلیک کنید سپس به تنظیمات بروید، زیر شاخه آزمایشگاه (Labs) را انتخاب کنید و در کنار هر گزینه‌ای که به نظرتان جذاب است گزینه فعالسازی (Enable) را انتخاب کنید و پس از آن تنظیمات را از پایین صفحه ذخیره کنید.