اشتراک گذاری اطلاعات میان فیسبوک و واتس اپ و آموزش توقف آن

برای اولین بار پس از گذشت چهار سال از تصاحب واتس اپ توسط فیسبوک، این پیام رسان تصمیم گرفته است اطلاعات کاربران خود را با شبکه اجتماعی بزرگ بالادست خود به اشتراک بگذارد. طبق اطلاعات مندرج در صفحه پرسش و پاسخ واتس اپ شماره تلفن شما به همراه آخرین بازدیدتان از واتس اپ در اختیار فیسبوک گذاشته می‎شود. بر اساس گفته این دو شرکت فرایند اشتراک گذاری داده‎های کاربران موجب می‎شود تا اسپم و سوء استفاده از سرویس‎ها کاهش پیدا کند و هم‎چنین نمایش تبلیغات هدف‎دار فیسبوک برای مشترکین خود بهبود یابد.

البته به لطف رمزنگاری دو طرفه واتس اپ، فیسبوک نمی‎تواند به داده‎های شخصی کاربران مانند پیام‎ها، تصاویر و ویدیوها دسترسی داشته باشد و فقط فرستنده و دریافت کننده پیام امکان مشاهده این اطلاعات را دارند. هم‎چنین اطلاعاتی که واتس اپ در اختیار فیسبوک قرار می‎دهد به صورت عمومی به نمایش در نخواهند آمد. به طور مثال در صورت عدم رضایت کاربر شماره تلفن وی در صفحه فیسبوک او نمایش داده نمی‎شود.

whatsapp-opt-outاگر از اشتراک گذاری شماره تلفن خود با فیسبوک رضایت ندارید می‎توانید این قابلیت را در واتس اپ غیر فعال نمایید. در اندروید کافی است کلید قرار گرفته در گوشه بالایی سمت راست را لمس کنید و در iOS نیز در گوشه پایینی سمت راست کلید Settings را انتخاب کنید. سپس به منوی Account بروید. گزینه Share my account info را لمس کنید و سپس Don’t share را انتخاب نمایید.

پس از انجام مراحل بالا پنجره‎ای باز می‎شود که اعلام می‎کند در صورت غیرفعال کردن این قابلیت امکان فعال‎سازی دوباره آن در آینده وجود ندارد. پس بدون اطمینان قبلی از خاموش کردن این ویژگی پرهیز کنید. از این پس دیگر اطلاعاتی میان واتس اپ و فیسبوک به اشتراک گذاشته نخواهد شد. اگرچه واتس اپ اعلام نکرده است که چه اتفاقی برای اطلاعات مشترک قبلی رخ خواهد داد.