بالاخره امکان حذف پیام‌ها به واتس‌اپ اضافه شد

واتس‌اپ

به تازگی یک ویژگی جدید به پیام رسان واتس‌اپ (WhatsApp) اضافه شده که تقاضای زیادی نیز برای آن وجود داشت. ویژگی مورد نظر به کاربر اجازه می‌دهد پیام‌های خود را پس از ارسال، حذف نموده و همچنین پس از حذف، آن‌ها را فراخوانی نمایند. برای دسترسی به قابلیت حذف نیز تنها کافیست تا بر روی پیام مورد نظر لمس کرده و انگشت خود را نگه دارید تا منوی مربوطه ظاهر شود.

حذف پیام‌ها در واتس‌اپ

پس از ظاهر شدن منوی حذف، مشخص می‌کنید که می‌خواهید پیام را تنها از پیام رسان خود حذف کنید و یا آن را از پیام رسان همه کاربران حذف نمایید. اگر گزینه حذف برای همه (delete for everyone) را انتخاب کنید، پیام مربوطه حتی از پنجره چت نیز حذف شده و به جای آن عبارت “You deleted this message” (در پیام رسان شما) و “This message was deleted” (در پیام رسان دیگران) به نمایش در خواهد آمد.

البته در اینجا ذکر برخی از نکات خالی از لطف نیست. اولاً، استفاده از گزینه “حذف برای همه” تنها تا 7 دقیقه پس از ارسال، امکان پذیر می‌باشد. ثانیاً، پاک کردن پیام به هیچ وجه تضمین نمی‌کند که پیام توسط شخص گیرنده دیده نشده است. و در نهایت اینکه در صورت موفق نبودن عملیات “حذف برای همه”، هیچ پیامی برایتان نمایش داده نمی‌شود و بنابراین نمی‌توانید از انجام شدن صحیح آن مطمئن باشید.

1 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید