با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شوید

احتمالاً وقتی صحبت از پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان می‌شود، ذهن شما به سمت محصولات شناخته شده‌ای مانند پرچمدارهای سری گلکسی سامسونگ یا آیفون‌های جدید اپل مانند آیفون 14 می‌رود، اما بهتر است بدانید که واقعیت متفاوت‌تر از آن است که بسازی از ما تصور می‌کنیم. نه تنها گوشی‌های سری گلکسی اس و گلکسی نوت در این فهرست 10 تایی از پر‌فروش‌ترین گوشی‌های تاریخ جایی ندارند، بلکه حتی هیچ گوشی اندرویدی‌ را نیز نمی‌توانید در آن بیابید!

به جای گوشی‌های هوشمند معروف و شناخته شده، لیست 10 گوشی پرفروش تاریخ پر است از گوشی‌های ساده نوکیا و محصولاتی قدیمی از تولید کنندگانی مانند سامسونگ، موتورولا و اپل. در ادامه این مطلب می‌توانید لیست 10 گوشی پرفروش تاریخ را که البته اطلاعات آن به کمک وب سایت The Telegraph و سایر سایت های مرتبط جمع آوری شده است، مشاهده نمایید. با دیجی رو همراه باشید.

10- Motorola Razr V3

میزان فروش: بالغ بر 130 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدگوشی Motorola Razr V3 در زمان خود یک شاهکار محسوب می‌شد. طراحی بی‌نظیر و جذاب این گوشی کاملاً آن را از دیگر محصولات موجود در بازار متمایز می‌کرد و در نتیجه آن را به یکی موفق‌ترین گوشی‌های تولید شده تا به امروز تبدیل کرده است. این گوشی نه تنها به عنوان دهمین گوشی پرفروش تاریخ شناخته شده بلکه لقب پرفروش‌ترین گوشی تاشو تاریخ را هم به خود اختصاص داده است. با اینکه Motorola Razr V3 از لحاظ سخت افزاری اصلاً نمی‌تواند در برابر گوشی‌های هوشمند امروزی حرفی برای گفتن داشته باشد، اما با این حال در زمان خود حسابی توانسته بود نامی برای خود دست و پا کند.

9- Nokia 2600

میزان فروش: بالغ بر 135 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدگوشی نوکیا 2600 در سال 2004 روانه بازار شد و در مقایسه با گوشی‌های هوشمند امروزی تقریباً هیچ قابلیت و ویژگی خاصی نداشت! یک گوشی کاملاً ساده با یک صفحه نمایش کوچک 1.5 اینچی که البته برای شرکتی مانند نوکیا نکته چندان عجیبی نیست و این کمپانی فنلاندی در سالیان نه چندان دور به ساخت گوشی‌های ساده بسیار مشهور بود. در نوکیا 2600 هیچ خبری از دوربین، اتصال بلوتوث و یا سایر قابلیت‌هایی که امروزه به عنوان یک ویژگی پایه به شمار می‌روند، نیست. اما در این میان مهمترین نقاط قوت این محصول بدون تردید، طول عمر بسیار بالای باتری و قیمت کاملاً مقرون به صرفه و ارزان آن است که باعث شده به عنوان نهمین گوشی پرفروش تاریخ شناخته شود.

8- Samsung E1100

میزان فروش: بالغ بر 150 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدهمانند نوکیا 2600، گوشی سامسونگ E1100 هم دارای بدنه ای بسیار محکم و مقاوم بوده و طول عمر باتری آن نیز بسیار بالا بود، به طوری که تنها با یک بار شارژ می‌توانست 13 روز در حالت استندبای دوام بیاورد! این گوشی در سال 2009 عرضه شد و با توجه به عرضه سراسری و قیمت بسیار مقرون به صرفه‌ای که داشت توانست به یکی از موفق‌ترین گوشی‌های ساخته شده تا به امروز و هشتمین گوشی پرفروش تاریخ تبدیل شود. سخت افزار این گوشی با استانداردهای امروزی ممکن است بسیار خنده دار به نظر برسد: یک صفحه نمایش 1.52 اینچی، یک مگابایت حافظه داخلی و البته یک چراغ قوه که می‌توانست برای پیدا کردن اشیاء در محیط‌های تاریک بسیار به درد بخورد!

7- Nokia 5230

میزان فروش: بالغ بر 150 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدنوکیا 5230 یک گوشی هوشمند بسیار ابتدایی با صفحه نمایش لمسی 3.2 اینچی، سیستم عامل سیمبیان و قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل سوم یا 3G بود. این گوشی حتی دارای یک تراشه GPS، دوربین 2 مگاپیکسلی و 128 مگابایت حافظه رم بود که آن را تاحدودی به گوشی‌های هوشمند امروزی نزدیک می‌کرد. نوکیا 5230 قابلیت اتصال به وای-فای را نداشت اما باید توجه داشته باشید که برای گوشی عرضه شده در سال 2009 این مسئله اصلاً یک نقطه ضعف محسوب نمی‌شد.

6- Nokia 6600

میزان فروش: بالغ بر 150 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدبدون تردید یکی از شناخته شده‌ترین گوشی‌های این لیست برای ما ایرانی‌ها، نوکیا 6600 است. طراحی بسیار خاص و تخم مرغی شکل این محصول چیزی است که به این زودی‌ها از خاطر کاربران پاک نخواهد شد. در مواجه با نوکیا 6600 تنها دو حالت می‌توانست وجود داشته باشد: یا به شدت از آن خوشتان می‌آمد و یا از آن متنفر بودید! البته با توجه به فروش بیش از 150 میلیون واحدی این گوشی به نظر می‌رسد افراد دسته اول اصلاً کم نبوده‌اند. نوکیا 6600 در سال 2003 روانه بازار شد و در آن زمان یکی از رده بالاترین گوشی‌ها به شمار می‌آمد! صفحه نمایش 2.1 اینچی، یک دوربین و بسیار ابتدایی و یک باتری 850 میلی آمپر ساعتی از جمله بارزترین ویژگی‌های این گوشی بود. جالب است بدانید که این گوشی یکی از گران‌ترین گوشی‌های زمان خود نیز بود و با قیمت خرده فروشی 695 دلار به فروش می‌رسید!

5- Nokia 1200

میزان فروش: بالغ بر 150 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدمهمترین نقطه قوت نوکیا 1200 باتری آن بود و هر کسی که این گوشی را تهیه کرده بود به این نکته کاملاً اذعان داشت. جالب است بدانید که تنها با یک بار شارژ این گوشی می‌توانستید هفت ساعت به صورت مداوم مکالمه کرده و یا 360 ساعت آن را در حالت استندبای قرار دهید. محبوبیت این گوشی ساده به حدی بود که تا همین چند سال پیش هم فروخته می‌شد و هنوز که هنوز است می‌توانید آن را دست برخی افراد مشاهده کنید!چراغ قوه نوکیا 1200 هم از ویژگی‌های جالب آن محسوب می‌شد که دسترسی به آن بسیار ساده و راحت بود و تنها با فشردن کلید جهت بالا روشن می‌شد.

نوکیا 1200 یک گوشی ساده به معنای واقعی کلمه بود و هیچ قابلیت خاصی به جز مکالمه و ارسال پیامک نداشت، اما با این حال طراحی خوب و قیمت مقرون به صرفه آن باعث شد تا حتی کسانی هم که دارای گوشی‌های گران قیمت بودند، از این محصول به عنوان گوشی دوم و جایگزین استفاده کنند. همه این ویژگی‌ها در کنار هم باعث شد تا نوکیا 1200 یکی از موفق‌ترین گوشی‌های نوکیا لقب گرفته و بتواند بیش از 150 میلیون واحد در سراسر جهان فروش داشته باشد.

4- Nokia 3210

میزان فروش: بالغ بر 150 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدنوکیا 3210 یکی از قدیمی‌ترین گوشی‌های این لیست است. این گوشی در سال 1999 عرضه شد که در آن زمان گوشی‌ها تنها برای تماس تلفنی و ارسال پیامک مورد استفاده قرار می‌گرفتند. نوکیا 3210 با توجه به بهره‌مندی از بدنه‌ای بسیار محکم و مقاوم، تنوع رنگ بالا، ظاهر جذاب و البته درج برند محبوب نوکیا در جلوی آن، توانست به یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌های تاریخ تبدیل شود. یکی از بهترین و پرمخاطب‌ترین قابلیت‌های این گوشی، بازی مشهور مار یا Snake بود که می‌توان از آن به عنوان یکی از اولین و ابتدایی‌ترین دلایل اعتیاد کاربران به گوشی یاد کرد!

3- iPhone 6 and 6 Plus

میزان فروش: بالغ بر 220 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدامروزی‌ترین گوشی‌های لیست حاضر، آیفون 6 و آیفون 6 پلاس هستند که در سال 2014 عرضه شده بودند. با اینکه این دو مدل آیفون در مقایسه با آیفون‌های امروزی و حتی گوشی‌های اندرویدی پرچمدار از لحاظ سخت افزار هیچ حرف خاصی برای گفتن ندارند، اما در مقایسه با 9 گوشی پرفروش دیگر این لیست یک غول محسوب می‌شوند! مهمترین نکته مثبت آیفون 6 و آیفون 6 پلاس که در زمان خود توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده و باعث فروش بسیار بالای آن‌ها شود، صفحه نمایش بهبود یافته 4.7 اینچی و 5.5 اینچی آن‌ها بود که در مقایسه با نمایشگر 4 اینچی و تکراری آیفون 5 اس یک تحول بزرگ محسوب می‌شد. جالب است بدانید که در چند ماه ابتدایی عرضه، مدل استاندارد و کوچک‌تر آیفون 6 سه برابر بیش‌تر از آیفون 6 پلاس فروخته بود که یکی از اصلی‌ترین دلایل آن قیمت پایین‌تر آن بود.

2- Nokia 1110

میزان فروش: بالغ بر 250 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویداین گوشی کوچک و جمع و جور تنها آنچه را که از یک گوشی تلفن همراه ساده می‌توان انتظار داشت به شما ارائه می‌کند، یعنی تماس تلفنی و ارسال پیامک. نوکیا 1110 در سال 2005 عرضه شد اما برخلاف محصولات پیشرفته آن زمان مانند نوکیا N70 فاقد دوربین، صفحه نمایش رنگی و طراحی خاص و جذاب بود. اما با این حال قیمت بسیار مقرون به صرفه و عرضه سراسری این گوشی باعث محبوبیت فراوان آن شد به طوری که توانسته لقب دومین گوشی پرفروش تاریخ را به خود اختصاص دهد. نوکیا 1110 برای کسانی که از گوشی خود تنها برای مکالمه تلفنی، ارسال و دریافت پیامک و البته انجام بازی مار، استفاده می‌کردند یک گزینه ایده ال بود.

1- Nokia 1100

میزان فروش: بالغ بر 250 میلیون واحد

با 10 گوشی پرفروش تاریخ آشنا شویدهمان طور که می‌شد حدس زد پرفروش‌ترین گوشی تاریخ یکی از تولیدات کمپانی فنلاندی نوکیا است. گوشی ساده نوکیا 1100 در سال 2003 عرضه شد و به سرعت توانست به انتخاب اول کسانی تبدیل شود که به دنبال خرید چنین محصولی بودند. طراحی منحنی و جذاب، صفحه نمایش تک رنگ کوچک و یک چراغ قوه در بالای بدنه، تنها چیزهایی بودند که در این گوشی می‌توانستید پیدا کنید! شرکت نوکیا فرمول ساخت گوشی‌های ساده را به خوبی کشف کرده بود و تقریباً اغلب گوشی‌ها ساده این شرکت به محبوبیت خوبی در بین کاربران دست پیدا کردند که در این بین نوکیا 1100 بسیار موفق‌تر از دیگران ظاهر شده و در حضور پرچمدارهای بزرگ قدیمی و جدید، توانسته لقب پرفروش گوشی تاریخ را به خود اختصاص دهد. همانند دیگر گوشی‌های ساده نوکیا، قیمت بسیار ارزان و عرضه سراسری گوشی از مهم‌ترین نقاط قوت نوکیا 1100 بود.

نظر شما چیست؟ آیا با هیچ یک از این گوشی‌هایی که اشاره کردیم، خاطره داشته‌اید؟ لطفاً نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان دیجی رو در میان بگذارید.

منبع androidauthority
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها