در سالهای اخیر و با از بین رفتن بخش عظیمی از جنگلهای کره زمین و افزایش گازهای گلخانهای، دولتها تصمیم به مراقبت بیشتر از محیط زیست دارند. ترویج فرهنگ طبیعت دوستی و تلاش برای حفظ محیط زیست از جمله فعالیتهایی است که امروزه بیشتر شرکتها و سازمانها در این راستا تلاش میکنند.
بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از لوازم تجدید پذیر از راههایی است که در یک محیط اداری میتوان از آن بهره برد. اما در گامی دیگر وارد کردن مبلمان و لوازم اداری که کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند گزینه مناسبی به نظر میرسد. پلیمر یکی از موادی است که امروزه جای بیشتر مواد طبیعی را گرفته است. استفاده از پلیمر در محیطهای اداری کاربرد فراوانی دارد. زیرا بسیاری از لوازم اداری را میتوان از پلیمر تهیه کرد.
معایب مبلمان پلیمری، مبلمان پلیمری چیست؟
هر ساله میلیونها درخت در سراسر کره زمین قطع میشود. آیا میدانید در تهیه و تولید یکی میز و صندلی چند درخت از جنگلهای کره زمین کم میشود؟ یا چند سال زمان میبرد تا درختی به همان اندازه دوباره به چرخه طبیعت وارد شود؟ قطع بی وریه درختان و از بین رفتن پوشش گیاهی رانش زمین را در آن مناطق افزایش میدهد. طبیعت را در معرض تاثیرات مخرب و زیان باری قرار میدهد. اینجاست که تمامی این دغدغههای فکری سبب علاقهمندی افراد و روی آوردن آنها به نوعی متریال میشود که بدون دخالت هیچ نوع چوب طبیعی از تنه درختان، محصولات و لوازمی نظیر مبلمان، میز و… را تولید میکنند. متریالی به نام پلیمر که به جهت مصنوعی بودن آن، برای ساخت این چنین لوازم و وسایل کارآمد در دکوراسیون، به کار برده میشوند.
مبلمان پلیمری چیست؟
در دنیای امروزی که جایگاه دکوراسیون داخلی بر همگان عیان گشته، مبلمان، میز و سایر متعلقات این چنینی نیز به عنوان بخش جدایی ناپذیر از دکوراسیون، وجودشان بس ضروری است. لوازمی که جلوه نمایی آن در زیبایی دکوراسیون به عوامل متعددی نظیر جنس، طرح و نقوش، رنگ و … وابسته است. این دقیقا همان موضوعی است که امروزه بازار رقابت تنگاتنگی را در بین تولیدکنندگان و فروشندگان مبلمان و… به راه انداخته است. رقابتی که استفاده از متریالهای جدید و به روز را همانند پلیمر در ساخت این لوازم مورد نیاز کرده است.
در طی چند دهه اخیر که بحث توجه به محیط زیست بسیار مطرح شده است، بیشتر مراکز تولید کننده به دنبال آن هستند تا لوازم و مبلمانی که تا پیش از آن از چوب درختان طبیعی ساخته میشدند را این بار از مادهای مصنوعی به نام پلیمر بسازند.
پس با همه این توضیحات باید متوجه شده باشید که عنوان مبلمان پلیمری به چه نوع مبلمانی تعلق میگیرد. مبلمانی که ممکن است شکل ظاهری و ساختاری مشابه با سایر مبلمان چوبی داشته باشند، به شکلی که حتی در برخورد اول هم کاربران را متوجه تمایز بین مبلمان پلیمری و مبلمان چوبی نسازد؛ ولی قطع یقین بی تفاوت از یکدیگر هم نیستند.
وجه تمایز مبلمان پلیمری و با مبلمان چوبی و یا فلزی در چیست؟
نوع متریال به کار برده شده در تولید مبلمان پلیمری و مبلمان چوبی یا فلزی را میتوان اصلیترین تفاوت میان آنها به حساب آوریم. تمایزی که سبب ارجحیت مبلمان پلیمری نسبت به دیگر مبلمانها شده است. میپرسید چرا؟
زیرا که متریال پلیمر در مقایسه با متریالهای چوب استفاده شده در ساخت مبلمانها، نه تنها از مقاومت بالاتری در برابر رطوبت برخوردارند؛ بلکه با داشتن قیمتهای مقرون به صرفهتر و عدم تاثیر پذیر در برابری شرایط آب و هوایی (برخلاف متریال فلز)، مورد توجه و پسند بسیاری از کاربران قرار گرفته است.
همه اینها را میتوان دلایل محبوبیت مبلمان پلیمری تلقی کرد. با این حال، وجود برخی ویژگیهای خاص در این نوع متریال مصنوعی است که مبلمان پلیمری را به یک انتخاب درجه یک برای منازل و حتی محیطهای کاری شما تبدیل کرده است.
ویژگی مبلمان پلیمری
مبلمان پلیمری در برگیرنده مجموعه ویژگی و معیارهایی در خود هستند که توجه به آنها در هنگام خرید از ملزومات اساسی برای انتخابی ایده آل بشمار میروند. معیارهای زیبایی شناسی و اصولی که همگی در کنار هم سبب پدیدار شدن مبلمان پلمیری منحصر به فردی در صنعت ساخت مبلمان شده است.
- زیبایی چشمگیری و خیره کننده
همیشه زیبایی است که با ویژگیهای مجذوب کننده، توجه افراد را بسوی خود جلب مینماید. حال تعبیه مبلمان پلیمری در فضا با شکل و شمایلی چشمگیر و خیره کننده، زیبایی محیط را دوچندان مینماید.
برای بسیاری از افراد که شناختی درباره شکل و ظاهر مبلمان پلیمری ندارند، شاید برای انتخاب این دسته از مبلمان ریسک نکنند. اما اگر از کیفیت ظاهری، تنوع در شکل و فرم، مقاومت بالا در برابر رطوبت و حتی قیمتهای به صرفه تر برای خرید این نوع مبلمان آگاهی یابند، آن گاه است که مبلمان پلیمری را اولویت لیست انتخابی خود برای خرید قرار میدهند.
به علاوه، تغییر رنگ پلیمر بسته به سلیقه شخصی افراد هم خود دلیلی است که باعث محبوبیت بی حد و مرز این مبلمان در بین افراد و کاربران شده است. مبلمانی که در طیف رنگی طلایی، گردویی، سفید و صدفی ساخته میشوند و با آبکاری قابلیت تولید در رنگهای دودی، آبکاری طلایی، رزگلد (مسی) و نقره ای را از آن خود مینمایند.
- کیفیت و دوام بالا در برابر رطوبت
استحکام و کیفیت بالا در محصولات و مبلمان پلیمری در برابر تغییرات آب و هوایی و رطوبت است که آنها را برای مصارف مختلف پرکاربرد کرده است. مبلمان پلیمری با عدم پوسیدگی و زنگ زدگی در برابر شرایط جوی، مقاومت بالا در برابر ضربات و بخصوص ایجاد امکان شستشو به کاربران، میتواند گزینهای مطلوب در مصرف شخصی، رستورانها، کافی شاپها، محیطهای اداری و… باشند.
- تنوع پذیری
نوع متریال پلیمر به گونه ایست که امکان تولید و ساخت مبلمان پلیمری را در هر ابعاد و اندازه و شکل و طرحی مهیا میسازد. در این راستا هر یک متقاضیان قادر خواهند بود تا با توجه شکل و فرم فضا و…، مبلمان دلخواه خود را تهیه نماید.
- مقرون به صرفه بودن
گرچه شرایط اقتصادی امروزه باعث شده تا قیمت تمامی محصولات و مبلمان پلیمری به طور روزانه دچار تغییر و تحول باشند، با این حال عموما پلیمر از آن قبیل متریالهایی است که مبلمان ساخته شده از آن در مقایسه با مبلمان چوبی و یا مبلمان فلزی، با به همراه داشتن قیمتهای کمتری، امکان خرید این لوازم را برای همه افراد فراهم میسازد.
- نصب آسان
و در آخر ویژگی قابل توجهی که مبلمان پلیمری را خاص و منحصر به فرد کرده، جابه جایی راحت و نصب آسان آنها میباشد. برای اجاره نشینان که پس از مدتی با تغییر جا نیاز به اسباب کشی دارند، خرید مبلمان پلیمری با قابلیت ضد ضربه و حمل و نقل راحت میتواند بسیار مناسب باشد.
علاوه بر مبلمان، قطعات میزهای پلیمری نیز به صورت کاملا مجزا از یکدیگر، با انتقال به محیط مورد نظر به راحتی در فضا نصب میگردند تا دیگر مشکلاتی نظیر جابه جایی را برای کاربران برطرف نمایند.
در کنار حمل و نقل راحت و آسان محصولات پلمیر در محیط، ارائه این چنینی کالا برای کاربران حفاظت و کیفیت کار را هم تضمین میکند.
استفاده از مبلمان پلیمری چه مزایا و معایبی دارند؟
تمامی این ویژگیهای مطرح شده را خود به نوعی میتوان از مزایا و نکات مثبت استفاده از مبلمان پلیمری بدانیم. در راستای مزایای مبلمان پلیمری و بطور کل هر لوازم ساخته شده از پلیمر که جا پای محصولات چوبی میگذارند، باید عدم قطع درختان و توجه به حفظ محیط زیست را در صدر قرار دهیم. بعد از آن است که عدم زنگ زدگی، پوسیدگی، مقاومت در برابر ضربه، حمل و نقل راحت، نصب آسان و…. از محاسن استفاده از مبلمان پلیمری بشمار میرود.
با این وجود، این متریال نیز همانند سایر متریالها معایبی نیز با خود به همراه دارد. بر خلاف چوب طبیعی که امکان طرح و نقوش متعددی را بر روی خود برای سازندگان امکان پذیر میکند، متریال پلمیر فاقد این ویژگی است. ویژگی که باعث کمتر شدن هزینه مبلمان پلیمری در مقایسه با مبلمان چوبی شده است.
همچنین ممکن است استحکام در برابر رطوبت محصولات پلیمری بیشتر از محصولات چوبی و فلزی باشد ولی دوام و مقاومتی را که مبلمان چوبی دارند هیچ کدام از مبلمان پلیمری نخواهند داشت. برای فضاهایی که امکان مواجهه با وزن و بار زیاد وجود دارد، قطعا مبلمان چوبی بهتر از مبلمان پلیمری عمل میکنند.
با همه این تفاسیر باید مطرح کنیم که انتخاب با خود شما است. اگر شما نیز از آن دسته مدیران و کاربرانی هستید که توجه به محیط زیست خود را در اولویت قرار میدهید، مبلمان پلیمری میتواند خریدی مطلوب را برایتان به ارمغان آورد.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.