زمانی که به ابزارهای ارتباطات امروزی فکر میکنیم، مایکروسافت چت یکی از ابزارهای برجسته و محبوبی است که در میان لیست این ابزارها به چشم میخورد. Microsoft Teams یا مایکروسافت چت، یکی از ابزارهای قدرتمند متکی بر ابر (Cloud) است که امکان برقراری ارتباطات صوتی، تصویری، چت نوشتاری و مشارکت در گروهها را برای افراد در سرتاسر جهان فراهم میکند.
با استفاده از این ابزار همه جانبه قادر خواهید بود با همکاران خود در سرتاسر جهان ارتباط برقرار کرده، اطلاعات مورد نیاز را به اشتراک گذاشته و به صورت همزمان در پروژهها و گروههای کاری همکاری داشته باشید که برای استفاده از بعضی امکانات ان باید به خرید گیف کارت مایکروسافت مراجعه کنید . برای آشنایی بیشتر با این تحول ارتباطات آنلاین و بررسی کامل آن، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مایکروسافت چت چیست؟
Microsoft Teams یک نرم افزار همکاری تیمی است که مبتنی بر Cloud بوده و بخشی از مجموعه برنامههای مایکروسافت 365 و آفیس 365 محسوب میشود. امکان پیامرسانی تجاری، جلسات ویدئویی، تماس و اشتراکگذاری فایلها از جمله قابلیتهای اصلی این نرمافزار محسوب میشوند. مایکروسافت چت هسته اصلی ارائه ارتباطات یکپارچه مبتنی بر UC مایکروسافت بوده و در حال رقابت با محصولاتی همچون Slack، Cisco Webex و Google Workspace است.
مایکروسافت چت در واقع یک برنامه ارتباطات تجاری است که این امکان را در اختیار کارکنان هر شرکت قرار میدهد تا در هر لحظه و با استفاده از دستگاههای مختلف امکان همکاری بر روی یک محتوا را داشته باشند. همچنین این برنامه امکان یکپارچه شدن با برنامههای تجاری دیگر مایکروسافت همچون پاورپوینت، SharePoint و Exchange را دارد.
بعد از همهگیری ویروس کرونا استفاده از این ابزار بسیار گسترش پیدا کرده و به عنوان یکی از بهترین و مهمترین ابزارها برای همکاری از راه دور برای اتصال کارکنان به یکدیگر مورد استفاده قرار میگرفت. این ابزار برای مشاغل در هر اندازه و حجم کاری مورد استفاده قرار میگیرد و تمام شرکتها قادر به استفاده از آن هستند.
مهم ترین ویژگی های مایکروسافت چت
مایکروسافت چت ویژگیهای مهم بسیاری دارد که آن را به یکی از بهترین برنامهها برای برقراری ارتباط و همکاری کارمندان تبدیل کرده است. برخی از مهمترین ویژگیهای این برنامه عبارتاند از:
امکان چت پیامرسانی (Messaging chat)
دارا بودن یک فضای کار اشتراکی بر مبنای چت و امکان ارسال پیامهای گروهی و فردی یکی از ویژگیهای مهم مایکروسافت چت محسوب میشود. با استفاده از این قابلیت کابران قادر خواهند بود یک چت گروهی یا تنها با یکی از کامندان داشته و یا با هم تماس صوتی و تصویری داشته باشند. همچنین امکان ارسال ایموجی و گیف نیز در این برنامه وجود دارد.
امکان برقراری تماس (Calling)
برنامه مایکروسافت چت تلفنی مبتنی بر ابر را برای تماس صوتی فراهم کرده است. با استفاده از این برنامه قادر خواهید بود از طریق VoIP بین کاربران ارتباط برقرار کنید. همچنین کاربران سیستم تلفن و برنامه تماس آن میتوانند در شبکه تلفن سوئیچ شده عمومی با استفاده از تلفن همراه یا تلفن ثابت نیز تماس برقرار کرده و با یکدیگر در ارتباط باشند. امکان ایجاد کنفرانس صوتی، پست صوتی، پشتیبانی پیشرفته 911 و برخی دیگر از قابلیتهای تماس نیز در این برنامه وجود دارد.
امکان به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش (Screen sharing)
این امکان یکی از ویژگیهایی است که در میان برخی از برنامههای ارتباطی مشترک بوده و به کاربران اجازه میدهد تا صفحه نمایش خود را به اشتراک گذاشته و برای ارائه یا توضیح مسائل در جلسات از آن استفاده کنند.
امکان برقراری تماس و جلسات تصویری (Video meetings)
امکان برقراری تماسهای تصویری یکی دیگر از قابلیتهایی است که در مایکروسافت چت وجود داشته و آن را به برنامهای مناسب برای برگزاری کنفرانسهای ویدئویی تبدیل کرده است. با استفاده از این ویژگی امکان ضبط جلسات، ایجاد پس زمینه سفارشی سازی شده، وایت برد، رونویسی و breakout rooms در اختیار کاربران قرار خواهد داشت.
مطالب پیشنهادی: ارزان ترین ریجن برای خرید بازی های استیم
امکان اشتراک گذاری فایل (File sharing)
با استفاده از این قابلیت در مایکروسافت چت قادر خواهید بود اسناد و فایلهای موردنیاز خود را ویرایش، ذخیره یا اشتراکگذاری کنید.
امکان اضافه کردن مهمان خارجی (External collaboration)
با استفاده از مایکروسافت چت قادر خواهید بود افرادی را از خارج از سازمان خود به کانالهای داخلی و جلسات خود دعوت کرده و به اشتراکگذاری فایل با آنها بپردازید. این ویژگی به شرکتها این امکان را میدهد تا در یک فضای اشتراکی با هم چت کرده، ملاقات داشته باشند و اسناد را ویرایش کنند.
دارا بودن تقویم (Calendar)
این برنامه کاربری دارای تقویم بوده و این امکان را در اختیار کاربران قرار داده تا جلسات و قرارهای خود را در آن ثبت کرده و پیگیری کنند. جالب است بدانید که تقویم اوت لوک و مایکروسافت چت کاملا یکپارچه هستند.
امکان برگزاری وبینارها (Webinars)
گفتیم که مایکروسافت چت امکانات و قابلیتهای زیادی را در اختیار کابران خود قرار داده و امکان برگزاری وبینار یکی از آن دسته ویژگیهایی است که کاربری این برنامه را بیشتر کرده است. امکان برقراری وبینارهای تعاملی با ظرفیت حداکثر 1000 شرکتکننده و امکان فعال یا غیرفعال کردن چت، صدا و تصویر شرکتکنندهها از مهمترین ویژگیهای این برنامه است.
لازم به ذکر است که این برنامه، یک نرمافزار مبتنی بر Cloud است و ویژگیهای آن به طور مداوم در حال تغییر و پیشرفت بوده و به طور مکرر به روز میشود.
مایکروسافت چت؛ ابزاری نوین برای ارتباطات کاری در دنیای مدرن
مایکروسافت چت یکی از ابزارهای همه جانبهای است که برای محیطهای کاری و آموزشی طراحی شده است. این برنامه امکان برقراری ارتباطهای تصویری و یا نوشتاری را فراهم کرده و بستری برای برگزاری جلسات تیمی، کلاسهای آنلاین، وبینارها و بحث و تبادل نظر با سایر افراد را ایجاد کرده است. نسخه رایگان Microsoft Teams در دسترس قرار دارد؛ اما باید توجه داشته باشید که برخی از امکانات این نرمافزار در حالت نسخه رایگان آن وجود ندارد و نسخه پولی این برنامه ویژگیهای بسیار بیشتری در اختیار کاربران قرار میدهد.
برای این که به تمامی خدمات این برنامه دسترسی داشته باشید لازم است نسبت به خرید لایسنس آفیس 365 اقدام کرده و بعد از آن از امکانات متنوع مایکروسافت چت استفاده کنید. به یاد داشته باشید که آفیس 365 بهترین گزینه برای افراد و تیمهای کاری خواهد بود.
وجود تحریمهایی که این روزها وجود دارد خرید از سایتهای معتبر خارجی را برای کاربران سخت کرده است. استفاده از گیفت کارتها یکی از بهترین راهها برای تجربه خریدی آسان و لذتبخش است. اگر به دنبال داشتن گیفت کارت برای انجام راحتتر خریدهای خود هستید، حتما سری به بزرگترین مارکت آنلاین فروش گیفت کارتهای رسمی و بین المللی در ایران سری بزنید.
تیم جیب استور (https://jib.store/) ، با تجربه چندین ساله در این زمینه و با همکاری افراد متخصص، در کنار شما خواهند بود تا خرید گیفت کارت مورد نیاز خود دیگر در پرداختها بین المللی به مشکل برنخورید؛ پس اگر به دنبال راحتی در پرداختهای خود هستید، همین الان سری به بزرگترین سایت فروشگاه جیب استور زده و از خدمات ارزشمند این سایت استفاده کنید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.