دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید؛ معرفی 10 زبان برنامه نویسی برتر
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > رپورتاژ آگهی > بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید؛ معرفی 10 زبان برنامه نویسی برتر
رپورتاژ آگهی

بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید؛ معرفی 10 زبان برنامه نویسی برتر

واحد تبلیغات 9 آبان 1400 ساعت 15:16
زمان مطالعه: 11 دقیقه
بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

این مقاله به بررسی بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید می پردازد. همانطور که احتمالا می دانید، تلفن های هوشمند نقش مهمی در زندگی روزمره ما دارند. برخی از داده های تحقیقاتی نشان می دهد که هر فرد به طور متوسط ​​روزانه 86 بار به تلفن هوشمند نگاه می کند.

لیست
10 زبان برنامه نویسی برتر اندرویدجاوا (Java)کاتلین (Kotlin)C++لوا (Lua)BASICری اکت نیتیو (React Native)فلاتر (Flutter)زامارین (Xamarin)آیونیک (Ionic)

بسیاری از برنامه های موجود در تلفن های هوشمند برای کار، تحصیل، اطلاعات و فعالیت های سرگرم کننده ضروری هستند. توسعه دهندگان اپلیکیشن از چندین فناوری برای ساخت برنامه های کاربردی گوشی هوشمندی که هر روز استفاده می کنید استفاده می کنند.

10 زبان برنامه نویسی برتر اندروید

برخی از بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید برای توسعه اندروید بومی هستند، در حالی که برخی دیگر برای ساخت برنامه‌های چند پلتفرمی مفید هستند.

زبان های توسعه بومی طراحی اپلیکیشن اندروید در این لیست عبارتند از Java، Kotlin، Basic، Lua، C# و C++. در حالی که React Native، Ionic، Flutter و Xamarin برای توسعه بین پلتفرمی توصیه می‌شوند.

جاوا (Java)

بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید

در زمان نگارش این مقاله، جاوا زبان برنامه نویسی غالب برای توسعه اپلیکیشن اندروید است. در حالی که از ماشین مجازی دالویک برای کامپایل کردن کد استفاده می شود، روی ماشین مجازی جاوای تعبیه شده اندروید اجرا می شود.

Android Studio از جاوا به عنوان یکی از گزینه های زبان برای توسعه برنامه استفاده می کند. بلوغ و قابلیت اطمینان جاوا آن را به یک زبان برنامه نویسی ترجیحی برای توسعه برنامه تبدیل کرده است.

جاوا توسط Sun Microsystems در سال 1995 توسعه یافت و شرکت بعداً توسط Oracle که مالک فعلی زبان برنامه نویسی است خریداری شد. زبان برنامه نویسی جاوا برای ایجاد انواع برنامه ها از جمله برنامه های موبایل مفید است. یک جستجوی آنلاین ساده منابع متعددی را برای یادگیری جاوا در اختیار شما قرار می دهد.

کاتلین (Kotlin)

بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید

زبان برنامه نویسی کاتلین یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید است و سهم بازار قابل توجهی را در توسعه اندروید به دست آورده است. در حالی که این زبان در صحنه توسعه اندروید نسبتا جدید است، سادگی، کارایی و سازگاری متقابل آن با جاوا آن را برای توسعه دهندگان جذاب کرده است. در زمان نگارش این مقاله، کاتلین دومین گزینه زبان برنامه نویسی اندروید استودیو است.

از نظر طراحی، Kotlin یک جایگزین جاوا با ویژگی‌های مدرن، طرح‌بندی جذاب و کد خواناتر است. برعکس، جاوا سریعتر بالغ تر، امن تر است و کدهای کوتاه تری می نویسد.

C++

اگرچه C++ دوستانه ترین زبان برای توسعه دهندگان جدید نیست اما همچنان یک گزینه عالی برای ساخت برنامه های پیشرفته اندروید است. C++ یکی از محبوب ترین زبان های توسعه در سطح جهانی است. به طور گسترده ای برای ایجاد سیستم عامل ها، پلتفرم های بازی های ویدئویی و فیلم های سه بعدی استفاده می شود.

توسعه و طراحی اپلیکیشن فروشگاهی با C++ عملکرد عالی را ارائه می دهد زیرا کد به صورت بومی بر روی گوشی هوشمند اجرا می شود. با این حال این ویژگی همچنین وظایف توسعه را چالش برانگیز می کند. اگرچه C++ دارای ویژگی‌های عظیمی است و یکی از بهترین ابزارها برای طراحی بازی‌های اندرویدی است اما منحنی یادگیری بسیار زیاد است.

سی شارپ (C#)

سی شارپ یک زبان برنامه نویسی مدرن است که ترکیبی از ویژگی های عالی جاوا و سی پلاس پلاس است. این هم ‌افزایی آن را برای کارهای مختلف توسعه، از بازی ‌ها گرفته تا برنامه ‌های پیشرفته مبتنی بر ویندوز و اخیراً برنامه ‌های اندروید، مناسب می‌کند.

این فناوری متعلق به مایکروسافت که در سال 2000 توسعه یافت، در صحنه برنامه نویسی نسبتاً جدید است اما جامعه توسعه دهندگان بزرگی را به خود اختصاص داده است. سی شارپ دارای چندین پیشرفت در طعم قبلی زبان C، مانند برنامه نویسی شی گرا است.

سی شارپ یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید است و یادگیری آن در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی پیچیدگی کمتری دارد و کاملاً همه کاره است. این یک زبان برنامه نویسی عالی برای ساخت برنامه های اندروید است.

لوا (Lua)

Lua یک زبان برنامه نویسی سطح بالا منبع باز و ساده است که به طور گسترده برای ساخت بازی هایی مانند Angry Birds و Warcraft استفاده می شود. به لطف موتور بازی مفیدی که توسعه دهندگان را قادر می سازد تا بازی های ساده و پیشرفته برای پلتفرم های متعدد بسازند.

زبان برنامه نویسی Lua همچنین می تواند برای ساخت برنامه های بازی برای اندروید نیز استفاده شود. با این حال ممکن است مجبور شوید برای ساخت بازی های پیشرفته C++ یا C# را انتخاب کنید.

BASIC

زبان برنامه نویسی BASIC مخفف کلمه “کد دستورالعمل نمادین همه منظوره مبتدیان” است. این یک زبان برنامه نویسی ساده است که آن را به گزینه ای عالی برای توسعه دهندگان جدید اندروید تبدیل می کند.

اگرچه استفاده از BASIC برای توسعه اندروید از ویژگی‌های محدودی پشتیبانی می‌کند، این شما را از ساخت برنامه‌های مفید اندروید با BASIC باز نمی‌دارد. با این حال، ممکن است برای پروژه های توسعه اپلیکیشن پیشرفته به زبان برنامه نویسی مناسب تری نیاز داشته باشید. با این حال، می توانید از Backend Back4app کم کد برای ایجاد برنامه های فوق العاده با حداقل کدنویسی استفاده کنید.

ری اکت نیتیو (React Native)

فیس بوک از یک پروژه هکاتون داخلی تکامل یافته و به زبان برنامه نویسی منبع باز پیشرو برای ساخت برنامه های بومی اندروید تبدیل شده است.

React Native یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید است زیرا ویژگی های توسعه بین پلتفرمی دارد. در اصل شما می توانید یک کد واحد را برای ساخت یک برنامه اندروید و iOS مستقر کنید.

React Native برای ساخت برنامه‌های بسیار موفقی مانند Uber و Airbnb استفاده شده است و به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند و به ویژگی‌های بومی پلتفرم موبایل دسترسی داشته باشند.

با React Native، توسعه‌دهندگان می‌توانند به یک کتابخانه منبع باز عظیم متشکل از چندین مؤلفه آماده دسترسی داشته باشند که به آنها امکان می‌دهد برنامه‌ها را سریع‌تر از قبل توسعه دهند. برنامه های React Native دارای UX بومی، پاسخگو و قابل اعتماد هستند.

فلاتر (Flutter)

Flutter به عنوان یک روش سریع و توسعه‌دهنده پسند برای ساختن برنامه‌ها برای پلتفرم‌های مختلف از جمله Android و iOS شهرت دارد. Flutter توسط گوگل برای استفاده از زبان برنامه نویسی دارت ساخته شده است. این پلتفرم یک SDK و یک کتابخانه کامل حاوی ابزارهایی برای ساخت اپلیکیشن های مدرن بسیار جذاب ارائه می دهد.

قابلیت استفاده از کد یکی از ویژگی های برجسته Flutter است و این ویژگی باعث می شود تکالیف توسعه برنامه قابل مدیریت تر باشد. ویژگی های دیگر شامل ویجت های از پیش ساخته و قابل تنظیم برای ایجاد ویجت های برنامه است. Flutter یک انتخاب عالی برای ساخت برنامه های بومی مانند در اندروید است.

زامارین (Xamarin)

Xamarin در سال 2011 توسعه یافت اما بعداً مایکروسافت را خریداری کرد و در Visual Studio IDE محبوب ادغام شد. این یک زبان برنامه نویسی عالی برای ساخت برنامه های چند پلتفرمی است که روی iOS و اندروید کار می کنند.

برای ساخت یک برنامه اندروید با Xamarin باید C# و فریم ورک dot net را بدانید. اینها دو فناوری هستند که Xamarin برای ساخت برنامه های تلفن همراه استفاده می کند. از آنجایی که از یک پشته فناوری برای ایجاد کد قابل برش استفاده می کند، توسعه با Xamarin سریعتر است. پس از چند تغییر جزئی می توانید همان کد را در پلتفرم دیگری مستقر کنید.

توسعه دهندگان Xamarin می توانند به API های بومی قوی برای ایجاد برنامه هایی با عملکردهای بومی، ظاهر و احساس دسترسی داشته باشند. در حالی که Xamarin بهترین گزینه برای ایجاد برنامه های گرافیکی غنی مانند بازی ها نیست، برای ساخت پروژه های دیگر برنامه های تلفن همراه عالی است.

آیونیک (Ionic)

Ionic یک پلتفرم منبع باز برای ساخت اپلیکیشن برای اندروید و iOS است. این یک جعبه ابزار رابط کاربری است که برای ساخت Webview به کدهای جاوا اسکریپت مانند Angular، React یا Vue بستگی دارد.

Ionic یکی از بهترین زبان های برنامه اندروید است و همچنین مجموعه گسترده ای از اجزای اصلی از پیش ساخته را ارائه می دهد که به توسعه دهنده اجازه می دهد تا عملکردهای بومی را به برنامه ها اضافه کند. توسعه دهندگان می توانند پس از ایجاد چند تغییر DOM در اینجا و آنجا به عملکرد مناسب در برنامه های Ionic دست یابند.

با زبان برنامه نویسی آیونیک توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های چند پلتفرمی را سریع ‌تر و با دردسر کمتری ایجاد کنند. با این حال این فناوری برای ساخت برنامه هایی با ویژگی های پیشرفته مناسب نیست زیرا به WebView بستگی دارد.

جمعه بندی

در این مقاله 10 مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید را بررسی کردیم. برخی از زبان ها مانند جاوا و کاتلین می توانند برنامه های بومی بسازند و برخی دیگر مانند Flutter و React Native برای توسعه بین پلتفرمی هستند.

امیدواریم این مقاله بتواند به شما در انتخاب یک زبان برنامه نویسی ترجیحی برای توسعه و طراحی اپلیکیشن اندروید کمک کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی گوشی معرفی نشده شیائومی 12 گوشی معرفی نشده شیائومی 12 در مترو دیده شد!
مقاله بعدی آپدیت پابجی موبایل آپدیت پابجی موبایل؛ آموزش کامل نصب و آپدیت PUBG Mobile
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟
رپورتاژ آگهی

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 16:06
اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی
رپورتاژ آگهی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:45
تعمیرات آیفون
رپورتاژ آگهی

مرکز تعمیرات موبایل را چطور انتخاب کنیم؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00
خرید از ایکس‌باکس و پلی‌استیشن ترکیه
رپورتاژ آگهی

چطور با کنسول ارزان بازی کنیم؟

17 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور