دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان
مقالات گوناگون

تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان

واحد بازرگانی 19 آذر 1403 ساعت 16:00
زمان مطالعه: 9 دقیقه
تأمین مالی برای شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

یکی از چالش‌های پیش روی شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان، مربوط به تامین مالی شرکت است. شرکت‌هایی که به‌تازگی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، معمولا سرمایه‌ لازم برای شروع فعالیت خود را ندارند و دو راه مهم برای تامین این سرمایه، استفاده از تسهیلات موسسات بانکی و مالی یا جذب سرمایه‌گذار است. برای دریافت تسهیلات بانکی، حتما نیازمند ضامن هستید که ضمانت‌دهنده بازگشت وجه باشد. اگر برای تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان جذب سرمایه‌گذار را انتخاب کرده‌اید، باید یک بیزینس پلن قوی برای کسب‌وکار تهیه کرده و البته در ارائه این بیزینس پلن به سرمایه‌گذاران نیز موفق عمل کنید. در این بیزینس پلن، حتما باید مواردی همچون جزئیات محصول یا خدمت، اهداف و ارزش‌های کسب‌وکار و شرکت شما مشخص شده باشد.

لیست
برای تامین مالی شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان، از چه روش‌هایی می‌توانیم کمک بگیریم؟استفاده از تسهیلات بانکی برای جذب سرمایهجذب سرمایه‌گذار برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیانآیا می‌توان از هر دو روش برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان استفاده کرد؟در مسیر تامین مالی شرکت دانش بنیان، چه موانعی ممکن است وجود داشته باشد؟برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان، از خدمات شبکه دانش بنیان ایران استفاده کنید

برای تامین مالی شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان، از چه روش‌هایی می‌توانیم کمک بگیریم؟

تامین مالی شرکت‌های نوآور و دانش بنیان، همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی بوده که قصد ثبت شرکت‌های دانش بنیان را داشته‌اند. برای این کار، شما می‌توانید از دو روش زیر کمک بگیرید:

1- در اولین قدم، می‌توانید از تسهیلات نهادهای مالی کمک بگیرید. برای مثال، بسیاری از بانک‌ها و همین‌طور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از جمله این نهادها هستند که تسهیلات بانکی و مالی را به شما ارائه می‌دهند.

2- روش دوم این است که سعی کنید یک سرمایه‌گذار را به کسب‌وکار و شرکت نوآور خود جذب کنید. برای جذب سرمایه‌گذار، حتما باید دارای یک بیزینس پلن قوی باشید تا بتوانید سرمایه‌گذار خوبی جذب کنید.

از تسهیلات بانکی برای جذب سرمایه

استفاده از تسهیلات بانکی برای جذب سرمایه

اگر با مراحل ثبت شرکت‌های دانش بنیان آشنایی داشته باشید، حتما می‌دانید که ایجاد یک طرح توجیهی مناسب و بیزینس پلن، از اهمیت زیادی برخوردار است. برای ثبت شرکت دانش بنیان، به گفته سایت شبکه دانش بنیان ایران:

“پس از این‌که موفق شدید طرح توجیهی و مدارک خود را آماده کنید زمان آن خواهد بود که مجوزهای موردنیاز برای ثبت شرکت را دریافت کنید. این مجوزها شامل موارد متعددی می‌شود که دریافت هریک از آنها ممکن است هزینه‌ای را برای شما داشته باشد. ”

به کمک همین طرح توجیهی، می‌توانید خیلی راحت سرمایه‌گذار مدنظرتان را برای کسب‌وکاری که دارید جذب کنید. با این حال، گاهی اوقات پیداکردن چنین سرمایه‌گذاری ممکن است چالش‌های زیادی داشته باشد. پس راهکار جایگزین این خواهد بود که از تسهیلات بانکی و مالی کمک بگیرید. اگر شرکت دانش بنیان شما در مرحله اول، کوچک یا متوسط است، قطعا استفاده از این تسهیلات می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

در ابتدا، باید موسسات مالی که این تسهیلات را ارائه می‌دهند لیست کرده و درخواست خود را برای آنها ارسال کنید. به این ترتیب، می‌توانید با تضمین یک شخص معتبر، تسهیلات و منابع مالی مدنظر خود را دریافت کنید. البته از آنجایی که شرکت‌های نوپا و دانش بنیان، ریسک نسبتا بالایی دارند، ممکن است تعدادی از موسسات مالی، اقدام به ارائه تسهیلات بانکی به این شرکت‌ها نکنند، ولی همچنان شما با داشتن ضمانت‌نامه معتبر، می‌توانید از خدمات برخی از آنها کمک بگیرید.

جذب سرمایه‌گذار برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان

روش دیگری که برای تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد، جذب سرمایه‌گذار است. به طور کلی، سرمایه‌گذارانی که روی شرکت‌های دانش بنیان سرمایه‌گذاری می‌کنند، به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

  • سرمایه‌گذار دولتی: این سرمایه‌گذاران، تحت نظر معاونت علمی و فناوری فعالیت کرده و روی شرکت‌های دانش بنیان سرمایه‌گذاری می‌کنند. از سوی دیگر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر نیز جز همین دسته از سرمایه‌گذاران به شمار می‌آیند.
  • سرمایه‌گذاران خصوصی: سرمایه‌گذاران خصوصی، سرمایه‌گذارانی هستند که سرمایه اولیه را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار داده و در ازای آن، بخشی از سهام شرکت را تهیه می‌کنند.

برای جذب سرمایه‌گذار، بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. در اولین قدم، سعی کنید یک بیزینس پلن حرفه‌ای را برای کسب‌وکار یا شرکت دانش بنیان خود تهیه کنید. هرچه بیزینس پلن شما قوی‌تر باشد، به همان میزان شانس شما برای جذب سرمایه‌گذار بالاتر خواهد بود.
  2. سعی کنید به طور کامل به بیزینس پلن شرکت خود تسلط داشته باشید. به این ترتیب، می‌توانید در جلسات ارائه طرح تجاری، بهترین عملکرد را داشته و توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنید.
  3. بهتر است اهداف و ارزش‌هایی که شرکت دانش بنیان شما آنها را دنبال می‌کند را داخل بیزینس پلن به طور کامل توضیح دهید.
  4. جزئیات کامل مربوط به محصول یا خدمتی که قصد ارائه آن در شرکت دانش بنیان خود را دارید، به طور کامل توضیح دهید. هرچه این جزئیات بیشتر باشند، سرمایه‌گذاران نیز اعتماد بیشتری به طرح شما خواهند داشت.
  5. میزان سرمایه‌ای که قصد جذب آن را دارید و بخش‌هایی که می‌خواهید سرمایه را در آن خرج کنید، مشخص کنید.

فراموش نکنید که کامل بودن بیزینس پلن، یک مسئله بسیار مهم است، چراکه سرمایه‌گذار قصد دارد سرمایه‌ای بزرگ را در اختیار شما قرار دهد و به همین علت، باید مطمئن باشد که سرمایه‌گذاری خوبی انجام می‌دهد.

آیا می‌توان از هر دو روش برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان استفاده کرد؟

بله، در صورتی که شما نیازمند سرمایه زیادی هستید و نمی‌خواهید که حجم زیادی از سهام شرکت را به سرمایه‌گذار واگذار کنید، بهترین راه برای شما این است که در ابتدا از تسهیلات بانکی استفاده کرده و بخش قابل توجهی از سرمایه‌ موردنیاز خود را تامین کنید. در ادامه، برای تامین بخش دیگر این هزینه‌ها، می‌توانید به‌راحتی اقدام به جذب سرمایه‌گذار کنید. هرچه سرمایه‌گذار مبلغ کمتری را روی کسب‌وکار شما سرمایه‌گذاری کند، به همان میزان، می‌توانید انتظار داشته باشید که سهام کمتری را نیز از شما دریافت کند.

در مسیر تامین مالی شرکت دانش بنیان، چه موانعی ممکن است وجود داشته باشد؟

وقتی که قصد تامین مالی برای شرکت دانش بنیان خود را دارید، حتما باید دقت داشته باشید که موانعی در این مسیر پیش روی شما قرار می‌گیرد که شامل موارد زیر خواهند بود:

1- سطح فناوری محصول یا خدمات ارائه شده توسط شرکت، یکی از مهم‌ترین موانع تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است. هرچه سطح فناوری بالاتر باشد، به همان میزان شرکت‌ها و اشخاص سرمایه‌گذار، راحت‌تر می‌توانند روی شرکت شما سرمایه‌گذاری کنند.

2- موانع قانونی، از دیگر چالش‌هایی هستند که با آن درگیر می‌شوید. برای مثال، شما برای دریافت تسهیلات بانکی، احتمالا نیازمند ضامن و بسیاری از موارد حقوقی دیگر هستید که غلبه بر این موانع، در بسیاری از موارد ممکن است سخت باشد.

3- مانع مهم دیگر در این مسیر، نوع فعالیت شرکت شماست. شرکت‌هایی که به‌تازگی راه‌اندازی می‌شوند، معمولا کمتر قابل اعتماد بوده و ریسک بالایی برای سرمایه‌گذاری دارند. پس شانس آنها برای پیداکردن سرمایه‌گذار پایین‌تر خواهد بود.

برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان، از خدمات شبکه دانش بنیان ایران استفاده کنید

چطور می‌توانیم سرمایه لازم برای شروع فعالیت شرکت‌های نوآور و دانش بنیان را آغاز کنیم؟ برای این کار می‌توانید از تسهیلات بانکی استفاده کرده یا این‌که سرمایه‌گذارانی را به کسب و کار خود جذب کنید. هر دو این روش‌ها، محدودیت‌ها و موانعی را پیش روی شما قرار می‌دهند. پس بهتر است از خدمات مشاوره شبکه دانش بنیان ایران استفاده کنید تا بتوانید به‌راحتی، بر این موانع غلبه کنید. مشاوران شبکه دانش بنیان ایران، با موانع حقوقی و قانونی دریافت تسهیلات بانکی و مالی آشنا بوده و توضیحاتی را درباره نحوه طراحی و ساخت طرح تجاری مناسب برای شرکت‌های دانش بنیان نیز در اختیار شما قرار می‌دهند. علاوه بر این، هزینه استفاده از خدمات مشاوره شبکه دانش بنیان ایران نیز بسیار مناسب بوده و به کاهش هزینه‌های شما کمک می‌کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: دانش‌بنیان, شرکت‌های دانش بنیان
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی ردمی نوت 14 پرو پلاس رونمایی از نسخه جهانی ردمی نوت 14 پرو و پرو پلاس؛ نمایشگر بی‌نظیر و قابلیت‌های پیشرفته
مقاله بعدی هواوی میت 70 هواوی میت 70 یک گوشی هوشمند کاملاً ساخت چین است
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35
آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025
مقالات گوناگون

آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025

13 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
طراحی روف گاردن هوشمند
مقالات گوناگون

طراحی روف گاردن مدرن؛ وقتی تکنولوژی هوشمند وارد بام خانه‌ها می‌شود

12 اردیبهشت 1404 ساعت 17:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور