مهم نیست که بهتازگی فعالیت در بازار رمزارزها را آغاز کردهاید یا سالها به خرید و فروش داراییهای دیجیتال مختلف مشغول هستید. برای انجام یک سرمایهگذاری درست باید نقاط مناسب ورود و خروج را شناسایی کنید تا بیشترین سود را کسب نمایید. در این مقاله قصد داریم چرایی نیاز به تحلیل اتریوم قبل از هرگونه معاملهای را بررسی کنیم. بهاحتمال فراوان پس از مطالعه بخشهای مختلف این نوشته، دیگر بدون انجام بررسیهای لازم Ether نمیخرید.
اتریوم چیست؟
Ether ازجمله داراییهای دیجیتالی است که با استفاده از فناوری بلاکچین طراحیشده و برای تأیید تراکنشها و تأمین امنیت شبکه، اطلاعات را در یک دفترکل توزیعشده ذخیره میکند. به این موضوع توجه داشته باشید که دستکاری بلاکهای تشکیلشده در این سیستم تقریباً غیرممکن است. از دیگر نکاتی که باید به آن توجه کرد غیرمتمرکز بودن است؛ یعنی هیچ نهاد و کنترلکننده مرکزی وجود ندارد که بر فعالیتهای شبکه نظارت کرده و محدودیتهایی را اعمال کند. به دلیل همین ویژگی مثبت است که قیمت اتریوم از ابتدای عرضه، رشد چشمگیری را تجربه کرده و بسیاری از متخصصان، آینده آن را روشن میدانند.
اصلیترین دلایل ضروری بودن تحلیل اتریوم
شاید این سؤال در ذهن شما ایجاد شود، اگر قیمت اتریوم از زمان عرضه تا به امروز افزایش چشمگیری داشته، به چه دلیل باید آن را تحلیل کرد؟ در این بخش قصد داریم اصلیترین دلایلی که موجب ضروری بودن این کار میشود را بررسی کنیم:
کاهش ریسک سرمایهگذاری
اولین نکتهای که هر سرمایهگذار هوشمندی باید به آن توجه کند، حفظ اصلی سرمایه است. می دانیم که Ether رشدهای چند صد درصدی را تجربه کرده؛ اما نباید از این موضوع غافل شوید که در طول این سالها، قیمت آن فراز و فرودهای زیادی داشته است. اگر بدون اینکه تحلیل اتریوم را انجام دهید، اقدام به خرید آن از صرافی ارز دیجیتال کنید، ممکن است در نقطه نامناسبی از بازار این کار را انجام دهید و ضررهای سنگینی را متحمل شوید.
آگاهی از وضعیت کلی بازار
اتر بهعنوان یکی از 3 ارز برتر بازار است که میتوان با بررسی آن از وضعیت بازار مطلع شد. یعنی اگر چارت این دارایی را تحلیل کنید و به این نتیجه برسید که روند حرکت قیمت نزولی است، بهاحتمال فراوان سایر توکنها نیز در چنین وضعیتی قرار دارند. پس باید در چنین مواقعی به دنبال خرید داراییهای کم ریسک تر مثل استیبل کوینها باشید.
هدفگذاری درست
خرید اتریوم بدون داشتن هدف و برنامه، نوعی خودکشی است. به همین دلیل به شما توصیه میکنیم قبل از هر اقدامی ابتدا تحلیل اتریوم را انجام دهید و درصورتیکه وضعیت بازار مطابق انتظار شما بود، اقدام به سرمایهگذاری کنید. درواقع شما با آگاهی از شرایط Ether میتوانید در مورد اینکه چه حجمی از سرمایه خود را به خرید این دارایی اختصاص دهید تصمیم بگیرید. اگر بازار، روندی قدرتمند داشته باشد بخش اعظمی از پول نقدتان را به اتریوم تبدیل میکنید؛ اما اگر رشد بزرگی را برای این کوین متصور نباشید، نقدینگی خود را بین بازارهای مختلف تقسیم کرده تا در این شرایط سود بیشتری بهدست آورید.
روشهای تحلیل اتریوم
تحلیل اتریوم از طریق روشهای مختلفی انجام میشود. زمانی که شما بتوانید روشهای تجزیه و تحلیل این ارز را یاد بگیرید، ریسک سرمایهگذاری خود را بهطور چشمگیری کاهش میدهید. بهطور کلی روشهای تحلیل Ethereum با توجه به شرایط مختلف روش تکنیکال و بنیادی برای بررسی وضعیت بازار هستند. در ادامه هر دو آنها را بررسی میکنیم:
تحلیل اتریوم با روش Technical
همان طور که والکس در تحلیل اتریوم نوشته است، تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) یکی از بهترین روشها برای تحلیل ارز اتریوم است. در واقع این روش تجزیه و تحلیل به شما این امکان را میدهد که بتوانید روند تغییر قیمت اتریوم و آینده آن را پیشبینی کنید. برای تحلیل تکنیکال از دادههایی همچون نمودار اتریوم، الگوریتمها، کندلها، تاریخچه قیمتی، خطوط مقاومت و حمایت استفاده میشود. بهعبارتی تحلیل تکنیکال به شما این فرصت را میدهد که نحوه تغییر قیمت Ethereum را حدس بزنید و بهترین نقاط را برای سرمایهگذاری روی این ارز محبوب انتخاب کنید.
در واقع تحلیل تکنیکال روشی است که در آن، تنها از چارت و دادههای قیمتی برای پیشبینی آینده یک دارایی استفاده می شود. برای دسترسی به دادههای موردنظر میتوانید در صرافی ارز دیجیتال والکس ثبتنام خود را انجام دهید و با بهرهبردن از ابزاری که در اختیار شما قرار دادهشده، موقعیتهای مناسب سرمایهگذاری را شناسایی کنید. برخی از سبکهایی که میتوان از آنها استفاده کرد عبارت هستند از:
- کلاسیک
- پرایساکشن
- فیبوناچی تریدینگ
- هارمونیک
- الیوت
بنیادی
تحلیل اتریوم با استفاده از دادههای بنیادی کمی پیچیدهتر و زمانبر تر است. در این روش شما باید اخبار و اطلاعات منتشر شده در مورد این دارایی را بادقت جمعآوری کنید و با کنار هم قراردادن آنها ارزش واقعی این توکن را مشخص نمایید. اگر قیمت فعلی بالاتر از عدد محاسبه شده توسط شما بود؛ یعنی ریسک سرمایهگذاری در این ارز بالا است؛ اما اگر قیمت کمتر از ارزش بود، میتوانید ETH را خریداری کرده و نگهداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که این روش، مناسب افرادی است که قصد هولد کردن دارایی را دارند و نمیتوان با استفاده از آن نوسانگیری کرد.
- توجه داشته باشید که توضیحات گفته شده در بخشهای مختلف این مقاله صرفاً بهمنظور افزایش آگاهی مخاطبان است. درصورتیکه به هیچکدام از روشهای تحلیل گفتهشده تسلط ندارید به شما توصیه میکنیم ابتدا زمانی را به یادگیری آنها اختصاص دهید.
بررسی روشهای مختلف خرید اتریوم
پس از تحلیل اتریوم چطور باید این دارایی را خریداری کرده و آن را به کیف پولمان اضافه کنیم؟ روشهای مختلفی برای انجام این کار وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند. در ادامه آنها را بررسی میکنیم:
خرید از صرافی ارز دیجیتال
متداولترین روشی که بسیاری از سرمایهگذاران از آن استفاده میکنند، استفاده از صرافیها و پلتفرمهای واسطی مثل والکس، بایننس، کوین بیس و… است. برای انجام این کار ابتدا باید حساب کاربری خود را ایجاد کرده و در مرحله بعد مدارک موردنیاز برای احراز هویت را بارگذاری کنید. پس از تأیید توسط کارشناسان اکسچنچ موردنظرتان، میتوانید حساب خود را شارژ کرده و خرید خود را انجام دهید.
کیف پول
یکی دیگر از روشهایی که میتوان از آن برای خرید کوین مدنظرتان اقدام کنید، افتتاح حساب در ولتهایی است که امکان خرید مستقیم را فراهم میکنند. در حال حاضر تعدادی از شرکتها کیف پولهایی را طراحی کردهاند که کاربران میتوانند پس از واریز ارز فیات، آن را به توکن تبدیل کنند. در حال حاضر به دلیل وجود محدودیت در داراییهای قابلمعامله، تعداد تراکنشهای انجامشده با این روش بسیار کم است.
جمعبندی
اگر قصد سرمایهگذاری در بازار کریپتو و سرمایهگذاری در داراییهای مختلف را دارید، بههیچعنوان نباید از تحلیل اتریوم غافل شوید. این کوین در حال حاضر جایگاه دوم از نظر میزان معاملات را به خود اختصاص داده و با بررسی وضعیت آن میتوان شرایط کلی بازار را سنجید. البته دلیل دیگری وجود دارد که باید قبل از خرید این دارایی آن را تحلیل کنید که در این مقاله بهطور کامل به آنها اشاره شد.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.