خرابی کابل شارژر بدتر است یا منفجر شدن گوشی موبایل؟ همین حالا این 12 ترفند فوقالعاده آسان را به خاطر بسپارید و پول خود را برای خرید کابل شارژ و تعمیر گوشی به هدر ندهید.
یک جرقه ترسناک و تمام! گوشی موبایل پرچمدار شما سوخته است. حالا باید به خاطر مشکل کوچکی مثل خرابی کابل شارژ، نصف قیمت گوشی را صرف تعمیرش کنید. تنها با 12 راهکار ساده میتوان جلوی خرابی سیم شارژر را گرفت. این ترفندها اغلب اوقات فراموشمان میشوند اما به کار گرفتن آنها، سلامتی گوشی، تبلت، دوربین و پاوربانک شما را تضمین میکند. وقت آن رسیده برای کابل شارژ خود، احترام بیشتری قائل باشیم.
1- جمع کردن کابل به شکل اصولی: مچاله کردن کابل شارژ و فرو کردن آن در جیب و کیف، روش دلخواه همه ما برای همراه برداشتن کابل شارژ است. اما همین اشتباه رایج، بسیاری از کابلها را به کام مرگ میفرستد. همواره سعی کنید کابلهای خود را به شکل گرد، جمع کنید. بدین ترتیب فشاری به شکل تا شدن روی کابل وارد نمیشود و طول عمر آن افزایش خواهد یافت. کابل شارژ خود را از یک سر به شکل حلقههای با قطر 10 تا 15 سانتی متر بپیچید و این کار را ادامه دهید. با رد کردن دنباله کابل از درون حلقه ایجاد شده، کابل شارژ شما به همین شکل باقی میماند، بدون آنکه به سیمهای داخل آن آسیبی وارد شود.
2- نگهداری کابل در کیف مخصوص: برخی برندها راهکار مراقبت از کابل شارژ را در بستهبندی آن، ارائه میدهند. برای مثال برخی مدلهای کابل شارژ انکر (Anker) همراه یک کیف زیپ دار شیک عرضه میشوند. با نگهداری کابل درون کیف مخصوص، هم از آسیب دیدن آن پیشگیری میکنید و هم آن را تمیز نگه میدارید. حتی امکان قرار دادن شارژر دیواری نیز برای مراقبت بیشتر درون این کیف وجود دارد.
3- استفاده از محافظ کابل شارژ: بسیاری از مدلهای کابل شارژر تسکو به دلیل داشتن پوشش محکم، نیازی به محافظ ندارند. اما خرید محافظ کابل شارژ میتواند انواع سستتر همانند کابل شارژ یا هندزفری آیفون را از آسیب دیدن نجات دهد. محافظ کابل و هندزفری در دو نوع فنری و حرارتی ساخته میشود و رنگهای بسیار متنوع آن، ظاهر خستهکننده کابلهای شما را جذاب و چشمگیر میکند. روکش حرارتی محافظ کابل همانند آستین، محل اتصال سوکت به سیم را احاطه میکند و با حرارت شسوار، جذب کابل میشود. این در حالی است که محافظ کابل فنری را باید به دور کابل، پیچاند تا آن را به طور کامل در بر بگیرد.
4- معجزه فنر خودکار: پس از آشنایی با این روش، دیگر خودکارهای تمام شده خود را دور نمیاندازید! برای ساخت محافظ کابل شارژ با استفاده از این روش کافی است دو فنر از خودکارهای قدیمی خود را جدا کرده و به دور قسمتهای انتهایی کابل بپیچید. با این روش کابل در قسمتهایی که در معرض پارگی هستند ارتجاعیت بیشتری گرفته و دچار قطعی نخواهد شد.
5- محافظت از کابل شارژ با استفاده از نخ کاموا: با استفاده از نخ کاموا و چند گره ساده، از پارگی کابل شارژر خود جلوگیری کنید. این روش همچنین ظاهر زیبایی به سیم شارژ شما میدهد. با استفاده از این روش حتی میتوانید تمام طول کابل را ببافید و از آن به عنوان یک محافظ سیم شارژر زیبا بهره ببرید. مزیت بزرگ بافتن کابل شارژ با کاموا، ارزان بودن آن است و هر وقت بخواهید، میتوانید کابل را با رنگ جذاب دیگری ببافید.
6- کابل را از زیر دست و پا جمع کنید: پا گذاشتن روی کابل، رد شدن جارو برقی، رفتن زیر پایه مبل و صندلی و آسیب های روزمره دیگر، علت خرابی کابل شارژ بسیاری از کاربران است. کشوی میز تلویزیون بهترین جا برای نگهداری از کابل شارژ محسوب میشود و میتوانید آن را در کنار شارژرهای خود، در این محل امن نگهداری کنید. اختصاص دادن یک محل خاص به نگهداری کابل شارژ همچنین از گم شدن آن جلوگیری میکند و دیگر نیازی نخواهد بود دنبال آن بگردید.
7- کابل شارژ، اسباب بازی نیست: قرار دادن کابل شارژ در دسترس کودکان، کار عاقلانه ای نیست. این وسیله برای بازی کردن ساخته نشده است و با خم و راست کردن یا کشیدن، خراب میشود. بازی با کابل شارژ حتی ممکن است برای کودک، خطرناک نیز باشد. همیشه کابل شارژ موبایل را از مقابل کودکان، جمع کنید و در محل امن بگذارید.
8- نور و گرما ممنوع!: نور شدید خورشید موجب تجزیه پوشش پلاستیکی کابل میشود و گرما نیز اتصالات پایه سوکت را سست میکند. به همین دلیل است که کابل شارژهایی که در ماشین جا می گذاریم، زودتر از کابلهای داخل فضای خانه دچار آسیب، قطعی و اتصالی میشوند. پس از خاموش کردن ماشین، کابل شارژ گوشی را به همراه شارژر فندکی، همراه خود بردارید.
9- رطوبت، عامل زنگ زدن کابل شارژ: اتصالات سر و ته سیم شارژ، فلزی است و در مجاورت هوا قرار دارد. زنگ زدن کابل شارژ ارزان قیمت و بیکیفیت، به خصوص در اماکن مرطوب، اجتناب ناپذیر به نظر میرسد. اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید، خرید کابل شارژ آبکاری شده با طلا گزینه خوبی محسوب می شود. کابل شارژ پارچهای، مقاومت خوبی به پوسیدگی و پاره شدن دارد اما بالاترین استحکام را با خرید کابل شارژ فلزی تجربه خواهید کرد.
10- همیشه تمیز، همیشه آماده: آیا کابل کثیف زیر دست و پا میماند یا کابلی که زیر دست و پا میماند، کثیف میشود؟ جواب این سئوال فلسفی هر چه می خواهد، باشد. تمیز کردن کابل شارژ در سلامت آن نقشی غیر قابل انکار دارد. با یک دستمال پارچه ای و پد الکلی، اسپری الکل، شیشه پاککن یا اسپری عینک کابلهای خود را به طور مرتب، تمیز نگه دارید و به محض مشاهده سیاه شدن، آنها را پاک کنید.
11- خرید کابل شارژ فلت: گره خوردن، بزرگ ترین دشمن کابل شارژ است! کابل شارژ تخت، مسطح یا فلت به دلیل مقاومت بالای خود به گره خوردگی، گزینهای به مراتب بهتر از سیم شارژ معمولی محسوب میشود. این کابلها موقع قرارگیری در کیف و کولهپشتی گره نمیخورند و با اندکی مراقبت، طول عمری بالاتر از دیگر انواع کابل شارژر دارند.
12- کابل شارژ مطمئن بخرید: جنس خوب، ماندگاری بالاتری دارد. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم از همان ابتدا، نسبت به خرید کابل شارژر با کیفیت اقدام کنید. کابل های بیکیفیت و بینام و نشان، برایتان عمر نخواهد کرد و حتی ممکن است به موبایل، تبلت، دوربین یا پاوربانک شما آسیب هم برساند. این در حالی است که یک کابل شارژ با کیفیت ساخت برند معتبر، چندین سال برایتان کار خواهد کرد.
با تمام این احوال، کابل شارژ به دلایل گوناگون از کار میافتد و خرید آن اجتنابناپذیر خواهد بود. خرید کابل شارژ را بر چه اساس انجام میدهید؟ آیا پوشش پارچهای یا فلزی کابل شارژ برایتان اهمیت دارد؟ شاید هم داشتن قابلیت انتقال دیتا با سرعت بالا برایتان فوقالعاده مهم باشد. همین حق انتخابها هستند که به فرایند خرید کابل، انعطاف میبخشند و تجربهای لذت بخش و آسان را برای ما رقم میزنند.
فروشگاه اینترنتی پلازا با تجربه چندین ساله خود در پایش بازار موبایل و لوازم جانبی در ایران، بهترین انواع کابل شارژر موبایل و تبلت را از برترین برندها در اختیار شما قرار میدهد. محصولات برندهای معتبری همانند یونیتک، ارلدام، تسکو و اوریکو با تنوع بالا و قیمت ارزان در فروشگاه اینترنتی پلازا عرضه میشود که نیاز تمامی کاربران دستگاههای اندروید، iOS و غیره را به خرید کابل شارژ برطرف میکند.
باشه ممنون
سلام اسم اون یه جور پلاستیک هست که رو شارژرحرارت بدیم جمع میشه چیه
اسم اون نا محافظ حرارتی کابله
وارنیش حرارتی
ترموفیت،
ممنون 🙂 عالی بود
اسم اون محافظ حرارتی نیست وارنیش حرارتی هست