دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: روش های افزایش سرعت سایت در وردپرس (21 ترفند)
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > رپورتاژ آگهی > روش های افزایش سرعت سایت در وردپرس (21 ترفند)
رپورتاژ آگهی

روش های افزایش سرعت سایت در وردپرس (21 ترفند)

واحد تبلیغات 8 دی 1403 ساعت 13:30
زمان مطالعه: 12 دقیقه
افزایش سرعت سایت در وردپرس
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

سایت‌های وردپرسی به دلایل مختلف از جمله نصب پلاگین، بهینه نبودن کدهای قالب و … اغلب سرعت کندی دارند. سرعت پایین یک سایت وردپرسی باعث ایجاد یک تجربه کاربری بد و آسیب دیدن سئو سایت می‌شود؛ به طوری که طبق آخرین آمارها هر 2 ثانیه تاخیر در لود صفحه، باعث می‌شود نرخ پرش 15 درصد افزایش یابد. به همین دلیل افزایش سرعت سایت های وردپرسی جزو یکی از خدمات اصلی شرکت‌های سئو محسوب می‌شود.

لیست
12 روش اصلی بهینه سازی و افزایش سرعت سایت در وردپرس1- استفاده از هاستینگ مناسب برای افزایش سرعت سایت2- استفاده از هاست دانلود3- استفاده از قالب های بهینه برای بالا رفتن سرعت سایت وردپرسی4- بهینه سازی تصاویر برای لود سریع تر5- بهینه سازی پلاگین ها6- محدود کردن اسکریپت های خارجی7- اطمینان از به روز بودن نسخه PHP برای افزایش سرعت سایت ورپرسی8- کاهش درخواست های HTTP9- فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript10- بهینه سازی دیتابیس برای بالا رفتن سرعت لود سایت11- استفاده از Lazy-loading12- استفاده از CDNدیگر راه های افزایش سایت وردپرسیجمع بندی

اما شرکت‌های ارائه دهنده خدمات سئو در مشهد، تهران و… چگونه باعث افزایش سرعت سایت در وردپرس می‌شوند؟ با نصب پلاگین های مناسب و تنظیمات خاص، فشرده سازی فایل های Css و.. سبب افزایش سرعت سایت شما می شوند.

12 روش اصلی بهینه سازی و افزایش سرعت سایت در وردپرس

اگر سرعت یک سایت وردپرسی پایین باشد؛ علاوه بر ضربه به سئو سایت، ورودی آن هم با کاهش مواجه شده و اگر روند کندی سرعت ادامه پیدا کند، فروش سایت هم نابود خواهد شد! سرعت ایده آل بارگذاری یک صفحه برای کاربران بین 2 تا 3 ثانیه است. در ادامه 12 روش اصلی برای افزایش سرعت سایت وردپرس را به شما معرفی می کنیم:

  • استفاده از هاستینگ مناسب
  • استفاده از هاست دانلود
  • استفاده از قالب های بهینه
  • بهینه سازی تصاویر
  • بهینه سازی پلاگین ها
  • محدود کردن اسکریپت های خارجی
  • بروز کردن نسخه PHP
  • کاهش درخواست های HTTP
  • فشرده سازی فایل های Css و Javascript
  • بهینه سازی دیتابیس
  • استفاده از Lazy Loading
  • استفاده از CDN

1- استفاده از هاستینگ مناسب برای افزایش سرعت سایت

هر چقدر منابع هاست اشتراکی از قبیل RAM ، CPU و پهنای باند قوی‌تر باشد؛ پردازش درخواست کاربران و موتورهای جستجو سریعتر انجام شده و در نتیجه سرعت سایت افزایش می‌یابد. استفاده از سرور اختصاصی نیز تاثیر بسیار چشمگیری در بالا بردن سرعت سایت وردپرسی دارد. البته این کار هزینه بیشتری می‌طلبد و نیازمند کسب دانش نرم افزاری و برنامه نویسی توسط مدیر سایت می‌باشد.

2- استفاده از هاست دانلود

افزایش سرعت سایت در وردپرس

ویدئوها، تصاویر، موسیقی و … از فایل‌های حجیمی هستند که بهتر است به جای ذخیره سازی در هاست اصلی سایت، روی هاست دانلود و به صورت جداگانه میزبانی شوند. این فایل‌های حجیم، منابع زیادی از هاست را درگیر می‌کنند و باعث می‌شوند سایت وردپرسی به خوبی برای کاربران بارگذاری نشود؛ از طرفی دیگر هاست‌های دانلود سرعت بالاتری دارند. توصیه می‌شود اگر سایت وردپرسی شما، ویدئو محور یا تصویر محور است حتما از هاست دانلود استفاده نمائید.

3- استفاده از قالب های بهینه برای بالا رفتن سرعت سایت وردپرسی

قالب یک سایت وردپرسی بهتر است توسط شرکت ارائه دهنده خدمات طراحی سایت و زیر نظر تیم سئو انتخاب شود. شرکت‌های سئو و طراحی سایت با بررسی فنی قالب‌های وردپرس و با در نظر گیری درخواست کارفرما برای پیاده سازی حالت‌های مختلف روی سایت، قالبی را انتخاب می‌کنند که امکانات اضافه نداشته باشد، از نظر کد نویسی بهینه باشد، سبک و بسیار سریع باشد. به طور مثال برای یک سایت مجله‌ای نباید از قالب‌های فروشگاهی استفاده کرد چراکه قابلیت‌های آن به کار سایت مجله‌ای نمی‌آید.

قالب‌های آسترا (Astra) و هلو المنتور (Hello Elementor) جزو پر سرعت‌ترین قالب‌های وردپرس هستند و یک بهترین شرکت طراحی سایت بیشتر برای پیاده سازی سایت‌های خدماتی-شرکتی از آنها استفاده می‌کند.

4- بهینه سازی تصاویر برای لود سریع تر

بهینه سازی تصاویر تاثیر بسیار زیادی در افزایش سرعت سایت وردپرسی دارند. تصاویر قدیمی سایت که حجم زیادی دارند باید فشرده شده و فرمت آنها به WEBP تغییر کند. WEBP یک فرمت تصویری نسبتا جدید است که توسط گوگل معرفی شده و نسبت به فرمت‌های مرسوم مانند JPG ،JPEG و PNG فشرده‌تر است. استفاده از تصاویر با ابعاد مناسب نیز در سرعت سایت تاثیر می‌گذارند؛ مثلا نباید لوگوی سایت را که کلا قرار است چیزی در حدود 250*150 پیکسل از هدر را اشغال کند؛ با ابعاد 1080*1920 داخل هدر قرار بگیرد. برای بهینه سازی تصاویر از قبل آپلود شده می‌توان پلاگین‌های Smush ، Imagify و ShortPixel به کار گرفت.

5- بهینه سازی پلاگین ها

برخی از پلاگین‌ها هر چند ضروری هستند اما روی سرعت سایت تاثیر منفی می‌گذارند؛ به همین دلیل بهینه سازی آنها باید در دستور کار قرار بگیرد. به طور مثال در افزونه ووکامرس که برای سایت‌های فروشگاهی نصب می‌شود باید گزینه‌های رهگیری سفارش و پیشنهادهای بازار غیر فعال شوند تا سرعت سایت خصوصا در قسمت پیشخوان افزایش یابد.

6- محدود کردن اسکریپت های خارجی

اسکریپت‌های خارجی، کدهایی هستند که از منابع بیرونی داخل سایت ما بارگذاری می‌شوند؛ به طور مثال ممکن است فونت‌های سایت وردپرسی، به جای بارگذاری مستقیم از روی هاست سایت، از گوگل خوانده شوند. لود شدن این منابع خارجی روی سرعت سایت‌های وردپرسی تاثیر منفی می‌گذارند. استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics ، Microsoft Clarity ، گراواتار و … از مهم‌ترین منابع خارجی محسوب می‌شوند که سرعت سایت وردپرس را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

محدود کردن این منابع خارجی نیز راهکارهای مختلفی دارد؛ به طور مثال برای Google Analytics از تگ منیجر استفاده می‌شود؛ یا مثلا فعال سازی مایکروسافت کلریتی به صورت دوره‌ای انجام شده و در مواقعی که به آن نیازی نیست توسط تیم فنی غیر فعال می‌شود.

7- اطمینان از به روز بودن نسخه PHP برای افزایش سرعت سایت ورپرسی

پی اچ پی (PHP) زبان برنامه نویسی سمت سرور است که برای توسعه وب استفاده می‌شود. برای افزایش سرعت سایت وردپرسی بهتر است از هاستینگی استفاده شود که آخرین نسخه PHP را ارائه می‌دهد. آمارها نشان می‌دهند که نسخه‌های جدید PHP نسبت به نسخه‌های قدیمی سریع‌تر هستند؛ به طور مثال PHP ورژن 7.3 نسبت به PHP ورژن 7.2 حدود 10 درصد سریع‌تر است. امکان آپدیت نسخه PHP از طریق کنترل پنل هاست و پیشخوان وردپرس سایت نیز وجود دارد.

8- کاهش درخواست های HTTP

افزایش سرعت سایت در وردپرس

منظور از درخواست‌های http تعداد دفعاتی است که مرورگر کاربر مجبور به درخواست فایل از سرور برای نمایش یک صفحه می‌شود؛ قاعدتا سرور باید به درخواست کاربر پاسخ بدهد؛ در نتیجه زیاد بودن این ریکوئست‌ها منجر به کاهش سرعت سایت می‌شود. ادغام فایل‌های CSS و JavaScript با استفاده از پلاگین‌های افزایش سرعت و بهبود عملکرد مانند WP Rocket در این خصوص بسیار کمک کننده است.

9- فشرده سازی فایل های CSS و JavaScript

منظور از فشرده سازی فایل‌های CSS و JavaScript همان Minify کردن آنهاست. اگر به فایل‌های CSS ، HTML و JavaScript سایت‌ها نگاهی بیندازید متوجه خواهید شد که کدها خیلی مرتب در هر خط نوشته شده‌اند. برای فشرده سازی و بالا بردن سرعت سایت وردپرسی، این کدها باید پشت سر هم نوشته شوند. پلاگین WP Rocket در این خصوص بسیار کمک کننده است.

10- بهینه سازی دیتابیس برای بالا رفتن سرعت لود سایت

تمامی اطلاعات و داده‌های سایت‌های وردپرسی از جمله مقالات، برگه‌ها، محصولات، کانفیگ افزونه‌ها، تنظیمات قالب و … روی جداولی به نام Database (پایگاه داده) ذخیره می‌شوند. این جداول بعد از مدت زمانی، به دلایل مختلف مانند نصب و حذف افزونه‌های مختلف، رونوشت‌های مقالات، نظرات اسپم و … شلوغ شده و اطلاعات اضافه در آنها نگهداری می‌شود.

با استفاده از افزونه‌هایی مانند WP-Optimize ، WP DBManager ، WP Clean Up Optimizer و … می‌توان دیتابیس سایت وردپرسی را تمیز و بهینه کرد. فقط قبل از شروع بهینه سازی باید از کل سایت و خصوصا دیتابیس بکاپ گرفته شود؛ چراکه دیتابیس جزو حساس‌ترین بخش‌های سایت است و تغییرات اشتباه در آن می‌تواند منجر به Down شدن سایت شود.

11- استفاده از Lazy-loading

یکی از قابلیت‌هایی که به سادگی فعال می‌شود و به افزایش سرعت سایت در وردپرس می‌انجامد لود تنبل (Lazy-loading) است. با فعال سازی Lazy-loading به جای بارگذاری تصاویر و محتوای یک صفحه، تنها محتوایی به کاربر نمایش داده می‌شود که از آن در حال بازدید است. اگر کاربر در صفحه اسکرول کند و بخواهد سایر محتواهای سایت را ببیند؛ آنها هم به نوبت لود خواهند شد.

12- استفاده از CDN

شبکه توزیع محتوا (CDN) مجموعه‌ای از سرورها در نقاط جغرافیایی مختلف است که با فعال سازی آن، نسخه‌هایی از سایت مانند تصاویر، ویدئوها، فایل‌های صوتی، فایل‌های CSS ، JavaScript و … در سرورهای نزدیک به محل کاربران قرار می‌گیرد. بدین ترتیب بار روی سرور اصلی کاهش می‌یابد و پاسخ درخواست کاربران از سرورهای نزدیک به آنها داده می‌شود.

دیگر راه های افزایش سایت وردپرسی

1- فشرده سازی فایل‌ها با GZIP

2- استفاده از AMP با کانفیگ صحیح

3- فعال سازی صفحه بندی (Pagination) برای دسته بندی‌ها و نظرات

4- حذف پلاگین‌های غیر ضروری و غیر فعال

5- به روز رسانی هسته وردپرس سایت

6- غیر فعال کردن ریدایرکت‌های اضافه

7- طراحی صفحات سایت با حجم کمتر و عدم استفاده از CSS و JavaScript زیاد

8- غیر فعال کردن پینگ بک (Pingback) و ترک بک (Trackback) وردپرس

9- استفاده از افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس مثل WP Rocket ، LightSpeed ، پلاگین W3 Total Cache ، WP-Optimize و …

جمع بندی

سایت‌های وردپرسی به دلایل متفاوتی مانند حجم بالا تصاویر، نصب پلاگین های اشتباه و … دچار، کند شدن سرعت لود می‌شوند؛ متخصصین سئو با استفاده از هاستینگ‌های مناسب، هاست‌های دانلود، استفاده از قالب‌های بهینه، بهینه‌سازی تصاویر و بهینه سازی پلاگین‌ها به افزایش سرعت لود سایت در وردپرس کمک می کنند. راه های متنوع دیگری برای بهینه سازی تکنیکالی وبسایت وجود دارد که در نهایت، سرعت سایت افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.

#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجی‌رو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی گلکسی S25 اولترا گلکسی S25 اولترا ضدخش‌ترین گوشی جهان خواهد بود؟!
مقاله بعدی بهترین سایت خرید بلیط طلایی کلش معرفی 6 سایت خرید بلیط طلایی کلش اف کلنز
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟
رپورتاژ آگهی

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 16:06
اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی
رپورتاژ آگهی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:45
تعمیرات آیفون
رپورتاژ آگهی

مرکز تعمیرات موبایل را چطور انتخاب کنیم؟

20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00
خرید از ایکس‌باکس و پلی‌استیشن ترکیه
رپورتاژ آگهی

چطور با کنسول ارزان بازی کنیم؟

17 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور