اپلیکیشن، بازی و سایت از جمله بخش های مهم شروع کسب و کار های امروز هستند. یک کسب و کار اینترنتی برای شروع حتما به یک سایت نیازمند است. همچنین در مراحل بعد به اپلیکیشن و حتی بازی نیز برای بازاریابی نیازمند است. اما در صورتی که نیاز به این سایت یا اپلیکیشن و یا بازی را حس کرده باشید، حتما زمان ان برای شما مهم بوده است. این که ایا ساخت و طراحی آن ها با کیفیت بالا چقدر زمان می برد. در این مقاله به بررسی زمان هر کدام خواهیم پرداخت. تلاش ما در این مقاله این است که زمان مورد نیاز را به صورت تخمینی و با توجه به قابلیت ها بیان کنیم. با ما همراه باشید.
زمان ساخت اپلیکیشن
اپلیکیشن دارای گستره بسیاری است. همچنین قابلیت های مختلفی را می توان داخل اپلیکیشن قرار داد. بنابراین نمی توان به سادگی بازه زمانی ساخت اپلیکیشن را پیش بینی کرد. اما بهتر است اپلیکیشن ها را دسته بندی کنیم. در حالت کلی اپلیکیشن ها را به گروه های زیر برای زمان طراحی تقسیم بندی می کنیم:
- اپلیکیشن های خدماتی غیر انلاین(همچون دیوار)
- اپلیکیشن های انلاین (همچون اسنپ، تپسی و …)
توجه: منظور از انلاین بودن ارتباط لحظه ای با سرور است و به این معنی نیست که کلا از اینترنت استفاده نشود.
با این تفاسیر به بررسی زمان اپلیکیشن های خدماتی غیر انلاین می پردازیم.
زمان اپلیکیشن های خدماتی غیر انلاین
اپلیکیشن های خدماتی غیر انلاین دارای پروسه ای مشابه اپلیکیشن های انلاین هستند. اما فناوری پیچیده تری در طراحی ان ها باید به کار گرفته شود تا فشار زیاد بر روی سرور نیاید و همچنین توزیع بار مناسبی داشته باشد. به طور تقریبی برای هر پلتفورم زمان تقریبی ۱ ماهه زمان مناسبی است. کمتر از این زمان تا یک هفته قابل قبول است . برای مثال برای طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس کمتر از یک ماه نیم پروسه کلی کاملا بحث برانگیز است. حال پروسه کلی ساخت اپلیکیشن چگونه است؟
- دریافت سفارش
- طراحی ui , ux
- تایید طراحی ظاهری توسط کارفرما
- کد نویسی برای پلتفورم های انتخابی
- رفع باگ ها احتمالی
برای هر یک از این مراحل یک هفته را در نظر بگیرید خود گویای کار است. به هر حال ۳ هفته حداقل زمانی است که برای طراحی اپلیکیشن همچون دیوار و اسنپ فود نیاز است.
زمان اپلیکیشن خدماتی آنلاین
اپلیکیشن های انلاین همچون اسنپ(تاکسی رانی) و تپسی و یا اپلیکیشن هایی همچون اپ رای چت یا چت انلاین گپ از تکنولوژی متفاوتی بهره می برند. به همین منظور زمان یک ماه به زمان کلی سفارش اضافه خواهد شد. برای مثال در صورتی که یک اپ برای دو پلتفورم اندروید و آی او اس بخواهید. در حالت غیر انلاین حدود ۲ ماه یا در کمترین حالت یک ماه و نیم به طول می انجامد. اما در اپ انلاین این زمان حداقال از دو ماه و نیم تا سه ماه و بیشتر متغیر است.
روند طراحی اپ انلاین همچون اپ غیر انلاین است. اما بخش کد نویسی بیسیار طولانی تر است.
زمان ساخت سایت
سایت مهمترین بخش برای شروع کسب و کار انلاین است. به همین منظور کیفیت ان و همچنین ساختار طراحی ان رابطه مستقیمی با فروش و درآمد شما خواهد داشت. بنابراین دانستن حداقل زمان برای ساخت سایت حائز اهمیت است. ساخت سایت به روش های مختلفی انجام می شود. روش های ساخت و طراحی سایت عبارتند از:
- طراحی با وردپرس
- طراحی با سیستم اختصاصی (همچون لاراول و …)
- سایت ساز
سایت ساز که یک سایت اماده است و خب زمان تقریبی تحویل ان بین یک الی یک هفته به طول می انجامد اما بحث اصلی در طراحی سایت با وردپرس، جوملا و … و همچنین طراحی سیستم اختصاصی است. در ادامه به بررسی زمان این دو مورد خواهیم پرداخت.
زمان طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا همچون وردپرس، جوملا ،دروپال و …
برای طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوان مراحل زیر باید انجام شود:
- طراحی ظاهری سایت (UI و UX)
- تایید رابط ظاهری توسط کارفرما
- کد نویسی
- رفع مشکلات و باگ ها
این مراحل در کمترین حالت ۳ هفته به طول می انجامد. البته این زمان مجدد به نیاز کارفرما مربوط می شود. برای مثال سایتی را که فقط یک وبلاگ است نمی توان با سایتی که فروشگاه است مقایسه کرد. امکانات در زمان نهایی بسیار موثر است. اما هدف ما از این مقاله حداقل زمانی است که برای طراحی نیاز است. به این ترتیب شما با خیال راحت شرکت طراح خود را انتخاب کنید.
زمان طراحی سایت با سیستم اختصاصی(مدیریت محتوا اختصاصی)
در این روش سیستم مدیریت محتوا به صورت اختصاصی برای شما طراحی می شود. در این بخش یعنی در کنار طراحی فرانت اند سایت یا ظاهر سایت باید بر روی بک اند و بخش های مختلف کار شود. بنابراین علاوه بر سه هفته مورد نیاز ظاهر سایت به ۳ الی ۴ هفته زمان برای طراحی سیستم مدیریت محتوا شما اختصاص می یابد. بنابراین در این حداقال یک ماه و نیم یا بهتر است بگوییم یک ماه و سه هفته زمان نیاز است.
مراحل زمانبندی طراحی سایت با سیستم های اختصاصی:
- طراحی ظاهری سایت
- تایید طراح اولیه توسط کارفرما
- کد نویسی کامل بک اند و فرانت اند
- رفع باگ و مشکلات سایت
زمان طراحی بازی موبایل و کامپیوتر
بر خلاف طراحی سایت و اپلیکیشن که به راحتی می توانستیم دسته بندی کنیم، دنیای بازی ها بسیار گسترده است. بسیاری از بازی های سه بعدی یک تیم ۲۰ تا ۱۰۰ نفره برای ساخت ان چندین سال زمان گذاشته اند. بنابراین مشخص است که با راحتی نمی توان به زمان را تعیین کرد.
اما برای مشخص شدن روند کار، بهتر است ابتدا مراحل ساخت بازی را بدانیم:
- طراحی مکانیزم بازی
- طراحی ظاهری بازی
- تایید کارفرما
- کد نویسی بازی
- رفع مشکل و دیباگ کردن
با توجه به نوع بازی ای که نیاز دارید و این که ساخت بازی برای موبایل خواهد بود یا کامپیوتر و یا کنسول های بازی هزینه و زمان ان متغیر است. برای بازی سازی موتور های بازی سازی مختلفی وجود دارد. از جمله مهمترین آن ها می توان به یونیتی، unreal engine 5، fox engine و … . این که با چه موتوری ساخته شود در بازی های دو بعدی اهمیت کمتری دارد. مهمترین بخش نتیجه کار و راندمان بازی طراحی شده است. با توجه به این گستردگی، برای استعلام قیمت بهتر است از طریق آژانس ایران وبر از طریق لینک زیر اقدام کنید. با توجه به نوع بازی مورد نیاز شما و همچنین پلتفورم های مختلف زمان مورد نیاز برای ساخت بازی به شما اعلام خواهد شد.
آدرس سایت استعلام زمان و هزینه طراحی بازی : https://www.iranweber.com/game
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.