ساخت سردخانه برای بسیاری از مشاغلی که با اقلام فاسد شدنی در صنایع غذایی، دارویی، لبنیات، فرآوری گوشت و غذاهای دریایی یا صنایع لجستیک سروکار دارند، ضروری است. ساخت سردخانه، که به طور خاص برای نیازهای اتاق سرد کوچک تا متوسط ساخته شدهاند، به دلیل مقرون به صرفه بودن، نصب سریع و قابلیت استفاده همه کاره، به سرعت محبوبیت پیدا کردهاند. با این حال، با وجود تعداد زیادی از گزینههای موجود، انتخاب و ساخت سردخانه مناسب بر اساس نیازهای تجاری شما میتواند گیج کننده باشد. در ادامه ما به شما راهنماییهای لازم را خواهیم کرد.
نکاتی که قبل از ساخت سردخانه باید در مورد آن ها فکر کنید
قبل از ساخت سردخانه توسط sardkhanesazan.com ، این عوامل را در نظر بگیرید:
- چه اقلامی را ذخیره خواهید کرد؟ اقلام مختلف دماهای متفاوتی را میطلبند. محصولات تازه باید بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد (32 تا 41 درجه فارنهایت) نگهداری شوند، در حالی که اقلام منجمد باید در دمای زیر 18 درجه سانتیگراد (0 درجه فارنهایت) نگهداری شوند.
- چه مقدار محصول باید ذخیره شود؟ ماشینی را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه اقلام شما را ذخیره کند.
- اندازه اتاق سرد شما اهمیت زیادی دارد. برای خرید دستگاهی که بتواند آن را به خوبی خنک کند، اتاق سرد خود را اندازه گیری کنید.
- دمای بیرون از اتاق سرد شما باز هم مهم است. دمای بیرون بر عملکرد و کارایی واحد تبرید تأثیر می گذارد.
هدف از ساخت سردخانه
اتاقهای سرد بسته به کاربردشان میتوانند به عنوان اتاق کار، اتاق پیش خنک کننده، اتاق نگهداری محصول یا اتاق انجماد استفاده شوند. بسته به نوع محصولی که باید نگهداری شود، cold room دارای شرایط اقلیمی خاصی است، دما و رطوبت آن کنترل میشود تا محصول خواص خود را از دست ندهد. به طور کلی، اگر اتاق های سرد را بر اساس محدوده دمای عملیاتی تفکیک کنیم، cold roomهای با دمای بالا، متوسط و پایین و cold roomهای یخبندان را مییابیم. اگر cold room را با توجه به اندازه آن متمایز کنیم، cold roomهای کوچک، متوسط و بزرگ پیدا میکنیم.
ویژگی های مهمی که باید در ساخت سردخانه جستجو کنید!
پس از اینکه هدف شما از ساخت cold room مشخص شده، شما باید با ویژگیهای که از یک cold room انتظار دارید را مشخص کنید. اگر آنها را بر اساس نوع ساخت متمایز کنیم، cold roomهای عایق و غیر عایق، با عایق یا بدون عایق در کف پیدا میکنیم. ویژگیها و مشخصات را بررسی کنید:
محدوده و کنترل دما
تجهیزاتی را انتخاب کنید که بتواند دمای مناسب اقلام شما را حفظ کند. برای خنکی، به دنبال دستگاههایی با کنترل و نظارت دقیق دما باشید. برخی از دستگاههای اتاق سرد به شما این امکان را میدهند که دمای اتاق سرد خود را از طریق تلفن یا رایانه خود کنترل کنید.
انرژی کارآمد
تجهیزات خنک کننده ساخت سردخانه انرژی زیادی مصرف میکنند که هزینهها را بالا برده و به محیط زیست آسیب میرساند. تجهیزات کم مصرف با کمپرسور اینورتر یا عایق کافی را انتخاب کنید. مدلهای کم مصرف باعث صرفه جویی در هزینه و محیط زیست میشود.
قابلیت اطمینان و دوام
شما به تجهیزات ساخت سردخانه بادوام نیاز دارید؛ بنابراین باید به سراغ شرکتهای معروفی بروید که تجهیزات بادوام تولید میکنند. به دنبال ساخت بادوام، مواد مقاوم در برابر زنگ زدگی و تجهیزات قابل اعتماد باشید. همچنین، گارانتی سازنده و پشتیبانی مشتری باید بررسی شود.
کدام تجهیزات برای کدام اتاق سرد مناسب است؟
بسته به کاربرد یا محدوده دمای عملیاتی اتاق سرد، ما موارد زیر را داریم: اتاقهای سرد با دمای بالا و متوسط برای نگهداری محصولات تازه بین 0 تا 18 درجه سانتیگراد. اتاقهای سرد با دمای پایین یا دمای منفی برای نگهداری محصولات بین -28 درجه و 0 درجه سانتیگراد. و تونلهای انجماد با دمای -30 درجه سانتیگراد.
تجهیزات تبرید برای اتاق های با دمای بالا
برای اتاقهای سرد کوچک و متوسط و برای کاربردهای نگهداری محصول بین 8 تا 18 درجه سانتیگراد، سیستمهای اسپلیت یا نیمه فشرده در ساختار بیصدا یا عمودی، با واحد تبخیر جریان دوگانه که امکان گردش هوا در اتاق را بدون تأثیر مستقیم بر محصول فراهم میکند، موجود است. این واحدها با کمپرسورهای بین ½ تا 10 اسب بخار با ظرفیت خنک کنندگی بین 1.5 تا 17 کیلو وات در دسترس هستند.
تجهیزات تبرید برای اتاق های سرد بزرگتر
برای اتاقهای سرد بزرگتر، محلول بر پایه چیلرهای آب، گلیکول یا آب نمک با شارژ کم مبرد R290 برای کاربردهای صنعتی است. این چیلرها میتوانند واحد هیدرولیک را یکپارچه کنند؛ زیرا یک سیستم Plug & Play هستند که راندمان بالایی را برای نصب فراهم میکنند. این چیلرها بسته به مدل چیلر با ظرفیت خنک کننده بین 7 تا 800 کیلو وات در دسترس هستند.
تجهیزات تبرید برای اتاق های دمای مثبت و منفی
برای اتاقهای سرد کوچک و متوسط برای کاربردهای نگهداری محصول تازه بین -5 تا 10 درجه سانتیگراد و انجماد محصول بین -5 تا -25 درجه سانتیگراد، واحدهای فشرده یا تکبلوکهای دیوار، در سقف با R290، یک مبرد طبیعی، میتوانند راه حل ایده آل باشد این واحدها با ظرفیت تبرید بین 0.6 تا 2.5 کیلو وات در دسترس هستند.
اگر نصاب تصمیم به نصب یک واحد HFC داشته باشد، همیشه میتواند این کار را با واحدهای فشرده یا تک بلوکهایی که با ظرفیت خنککننده بین 0.5 تا 4 کیلو وات در دسترس هستند، یا با سیستمهای اسپلیت یا نیمه فشرده که محدوده ظرفیت خنککنندهای بین 0.6 تا 14 کیلو وات دارند، انجام دهد.
برای cold roomهای صنعتی بزرگتر، بسته به مقررات موجود در هر کشور، میتوان تجهیزات فشرده R290 یا HFC، سیستمهای انبساط مستقیم یا سیستمهای غیرمستقیم را نصب کرد؛ زیرا بسته به شارژ مبرد یا کیلووات توان، محدودیتهای نصب وجود دارد. .
تجهیزات تبرید برای فریزرهای تونلی
برای تونلهای انجماد با دمای 30- درجه سانتی گراد، نصب واحد انبساط مستقیم آمونیاک فشرده با فناوری شارژ مبرد کم NH3، بدون مصرف آب و نصب Plug & Play توصیه میشود.
نتیجه گیری
همانطور که اشاره کردیم، ساخت سردخانه باید یا توجه به نیاز و هدفی که از ساخت آن دارید، صورت گیرد. زمانی که اهداف و نیاز شما به صورت دقیق تعیین و مشخص شد، زمان آن رسیده است که برای ساخت و خرید تجهیزات مناسب اقدام کنید. برای انجام این امور بهتر است که صفر تا صد کار را به شرکتها و موسساتی همچون برودت سازان البرز که در این زمینه حرفهای هستند و امتحان خود را پس دادهاند، بسپارید. در صورت وجود هرگونه سوال با کارشناسان مجموعه ارتباط برقرار کنید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.