بسیاری از کسب و کارهای امروزی برای این که بتوانند خدمات مستمری را به مشتریان ارائه دهند نیاز به طراحی اپلیکیشن دارند. اهمیت استفاده از نرم افزارهای هوشمند بر هیچکس پوشیده نیست و مدیران تجاری باید بتوانند به واسطه استفاده از نرم افزارهای هوشمند، کسب و کار خود را گسترش داده و با مشتریان خود به شکل آسان ارتباط برقرار کنند. وجود یک نرم افزار کسب و کار برای رسیدن به موفقیت در دنیای امروزی ضروری است.
یکی از موضوعات با اهمیت در طراحی اپلیکیشن موبایل موبایل این است که افراد برای داشتن یک طراحی منحصر به فرد و استاندارد باید بتوانند شناخت خود را نسبت به مجموعههای مختلف افزایش دهند. شرکتهای زیادی وجود دارند که خدمات طراحی نرم افزارهای هوشمند را ارائه میدهند. اگر بخواهید برای کسب و کار خود یک نرم افزار هوشمند و کاربردی داشته باشید باید نسبت به انتخاب یک مجموعه مناسب وسواس بیشتری به خرج دهید.
اهمیت طراحی نرم افزارهای موبایل
با توجه به گسترش علم و تکنولوژی و روی کار آمدن گوشیهای هوشمند، بسیاری از کاربران برای رفع نیاز خود ترجیح میدهند تا از گوشیهای هوشمند استفاده کنند. کسب و کارهای تجاری برای این که بتوانند مشتریان را به شکل هدفمند به خدمات خود جذب کنند باید بتوانند طراحی اپلیکیشن را در برنامه کاری خود قرار دهند. استفاده از نرم افزار موبایل میتواند برای مدیران ارشد و مشتریان دارای مزایای زیادی باشد. وجود یک اپلیکیشن کاربردی باعث میشود تا فرآیندکسب اطلاعات و تعامل با مشتریان در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
در برخی از شرکتهای خدماتی داشتن اطلاعات مستمر مشتریان به عنوان یک کار ضروری شناخته میشود که افراد با طراحی اپلیکیشن موبایل برای شرکت خود میتوانند روند انجام کار را تسهیل ببخشند. وجود یک نرم افزار اختصاصی باعث میشود تا مشتریان و کاربران با نصب نرم افزار مورد نظر بر روی گوشیهای هوشمند خود در کمترین زمان ممکن و بدون صرف هزینههای مازاد از خدمات مورد نیاز در یک بستر امن استفاده کنند.
استفاده از طراحی اپلیکیشن به صورت اختصاصی باعث افزایش پرستیژ کارکنان خواهد شد. بهرهگیری از شیوههای قدیمی مدیریت میتواند بسیار رنج آور باشد. در این صورت جایگزین کردن شیوههای نوین میتواند در بلندمدت باعث کاهش هزینههای شرکت و مؤسسات مختلف شود. هر کسب و کاری که بتواند نسبت به رقبا طراحی اپلیکیشن را در برنامه کاری خود قرار دهد، قادر است در وضعیت بهتری قرار بگیرد.
مزایای استفاده از اپلیکیشن موبایل چیست؟
زمانی که بتوانید شناخت خود را نسبت به طراحی اپلیکیشن در یک وضعیت مناسبتری قرار دهید، قادر خواهید بود تا با انتخاب یک مجموعه معتبر بتوانید نیازهای خود و مشتریان را به خوبی مرتفع کنید. استفاده از اپلیکیشن موبایل دارای مزایای زیادی برای افراد است که از مهمترین آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش ارتباط با مشتریان
شاید به جرات بتوان گفت که بهرهگیری از اپلیکیشنهای هوشمند برای کسب و کارهای امروزی میتواند به شکل هوشمندانهای ارتباط با مشتریان را افزایش دهد. وجود اپلیکیشن مناسب تجاری میتواند همیشه کسب و کارتان را در ذهن مشتریان یادآوری کند. اگر بخواهید ارتباط مناسب و دوسویهای با مشتریان خود داشته باشید بهتر است به دنبال طراحی اپلیکیشن باشید.
سبقت از رقبا
یکی از راههای تمایز کسب و کارتان با رقبا در این است که یک اپلیکیشن اختصاصی طراحی کنید. اگر دارای فروشگاه هستید میتوانید با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی به مشتریان خود این امکان را بدهید که در سریعترین زمان ممکن و بدون دغدغه به محصولات فروشگاهتان دسترسی پیدا کنند. دقت کنید که در زمینه طراحی نرم افزارهای مورد نظر خود باید بتوانید یک تیم باتجربه و متخصص را انتخاب کنید.
کاهش هزینههای تبلیغات
زمانی که یک شرکت به شکل اصولی بخواهد کسب و کار خود را به دیگران بشناساند، باید با استفاده از شیوههای تبلیغاتی مدرن نظیر چاپ کاتالوگ و ارائه بنرهای دیجیتالی، هزینههای زیادی را در این زمینه خرج نماید. اما طراحی اپلیکیشن به مدیران تجاری این امکان را میدهد که با یک هزینه معقول بتوانند مدیریت بهتری بر روی هزینههای شرکت داشته باشند.
افزایش فروش خدمات و محصولات
یک اپلیکیشن موبایل که به شکل استاندارد و هوشمندانه طراحی شده باشد، این امکان را به مدیران میدهد که بتوانند محصولات و خدمات خود را در بستر نرم افزار، به مشتریان ارائه دهند. وجود یک نرم افزار هوشمند به نوبهی خود میتوان باعث افزایش دسترسی کاربران به محصولات و خدمات یک شرکت و در نتیجه فروش بیشتر شود.
راهنمایی انتشار اپلیکیشن در مارکت های مختلف
جهت ثبت اپلیکیشن اندروید در گوگل پلی، کافه بازار، مایکت و همچنین ثبت اپلیکیشن ios در اپ استور App Store و سیبچه می توانید از طریق راهنمایی ثبت هر یک از این مارکت ها اقدام کنید، البته مارکت های خارجی ثبت آنها برای نسخه های فارسی سخت تر بوده ولی در با کمی پیگیری و رعایت قوانینی آنها می توانید اینکار رو انجام دهید.
استفاده از اپلیکیشن ساز
اپلیکیشن ساز به عنوان یک برنامه آنلاین و بدون نیاز به کدنویسی برای ساخت اپ اندروید و ios و pwa موبایل مورد استفاده قرار می گیرد. افراد بدون دانش برنامه نویسی و با تکمیل کردن چند مرحله ساده میتوانند از این ابزار کارآمد استفاده کنند. شیوه ساخت اپلیکیشن از طریق اپ ساز و اپلیکیشن ساز ایراکد بسیار ساده است و میتواند باعث مدیریت بهتر هزینهها شود. اپ ساز میتواند نیاز کاربران را در زمینه و شغل های مختلف به خوبی تامین نماید. در این نرم افزار به راحتی می توانید از اپلیکیشن های آماده و حتی رایگان استفاده کنید و کمتر از 2 ساعت به راحتی یک برنامه موبایل اختصاصی بر اساس نیاز خود ایجاد کنید.
طراحی و ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اینترنتی چگونه هست؟
با دو روش امکان طراحی اپلیکیشن فروشگاهی وجود دارد روش اول استفاده از اپلکیشن سازها و برنامه های ساخت اپکیشن رایگان می باشد و روش دوم سفارش به یک شرکت معتیر جهت ساخت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی اندروید و IOS می باشد. تعداد این شرکت ها در ایران زیاد نیست و حتما باید در انتخاب شرکت و با سامانه دقت کامل انجام دهید تا در پشتیبانی و توسعه دچار مشکل نشوید. علاوه بر انتخاب شرکت باید نوع زبان برنامه نویسی و سبک اجرا رو هم با شرکت پیگیری کنید.
استفاده از شیوه طراحی نرم افزار از طریق اپلیکیشن ساز مرسوم نبوده و افراد ترجیح میدهند تا از شیوه دوم برای طراحی نرم افزار مورد نظر خود استفاده کنند.
استفاده از یک تیم طراحی معتبر
یکی دیگر از شیوههای طراحی اپلیکیشن این است که مدیران کسب و کارهای تجاری با شناخت یک مجموعه معتبر بتوانند از خدمات طراحی آن مجموعه استفاده کنند. در این شیوه، طراحی به صورت اختصاصی قابل انجام است که دارای مراحل مختلف است. مدیران کسب و کارهای تجاری با در نظر گرفتن نیازهای خود و تعیین اولویتهای هر کدام میتوانند درخواست خود را به یک مجموعه مجرب و کاربلد ارسال کنند. تیم طراحی با بررسی خواسته متقاضیان و طراحی اولیه میتواند تا حدود زیادی خواستههای کاربران را تامین نماید.
در این شیوه طراحی که به صورت اختصاصی قابل انجام است افراد با یک هزینه معقول میتوانند اپلیکیشن مورد نظر خود را داشته باشند. طراحی اپلیکیشن در این شیوه بسیار کارآمدتر از شیوه استفاده از اپلیکیشن ساز است. در این روش تمام کدنویسی از صفر قابل انجام است و یک مدیر کسب و کار میتواند تمام خواستههای خود را در طراحی نرم افزار اجرایی نماید.
طراحی اپلیکیشن با ایراکد
ایراکد با بیش از 14 سال تجربه به صورت حرفهای و تخصصی به ارائه خدمات در حوزههای طراحی و بهینه سازی سایت، طراحی اپلیکیشنهای موبایل، برنامه نویسی و دیجیتال مارکتینگ میپردازد و تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا تمامی نیازهای کاربران را به بهترین شکل ممکن، در کوتاهترین زمان و با بالاترین کیفیت پوشش دهد. خدمات متعددی از سوی مجموعه ایراکد به مشتریان ارائه میشود که از مهمترین آن میتوان به خدمات طراحی اپلیکیشن، خدمات برنامه نویسی، طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ اشاره کرد.
در این مجموعه افراد مجرب با به کارگیری شیوههای نوین قادرند تا طراحی انواع سایتهای مختلف نظیر طراحی اپلیکیشن فروشگاهی را در کمترین زمان ممکن و به بهترین نحو انجام دهند. اگر به دنبال طراحی نرم افزار پزشکی، گردشگری، شرکتی، املاک، خبری و غیره هستید میتوانید از این مجموعه دیدن کنید. قیمتهای در نظر گرفته شده برای طراحی اپلیکیشن با توجه به نیاز مشتریان قابل تغییر است که ایراکد سعی کرده است تا بهترین قیمتها را به مشتریان ارائه نماید. وجود بخش مشاوره به مشتریان این امکان را میدهد که متناسب با نیاز و بودجه خود از یک شیوه طراحی مناسب و استاندارد استفاده کنند.
زبانهای برنامه نویسی موبایل
ایراکد با استفاده از جدیدترین زبانهای برنامه نویسی از جمله کاتلین، ری اکت نیتیو، فلاتر و با طراحی ui حرفه ای بهترین حالت اجرا را برای شما به ارمغان می آفریند. با پشتیبانی 24 ساعته ایراکد با خیالی آسوده کسب و کار خودتون رو در بستر موبایل شروع کنید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.
من سفارش اپلیکیشن اختصاصی به این شرکت دادم ، ابتدا چندین جلسه تحلیل داشتن و بعد کار رو شروع کردن و پس از پایان کار اپ رو خودشون برام در گوگل پلی بدون هزینه انتشار دادن و همکنون هم در دوره پشتیبانی هستم و در این بازه زمانی هر ساعتی که تیکت می زنن پاسخگو 24 ساعته بودن
من یک تجربه بسیار بد با یک شرکت نرم افزاری دیگه سمت میدان ولی عصر داشتم ، هزینه پایین تری گرفت ولی بسیار بسیار ناراضی بودم
ایراکد هزینه بیشتری نسبت به قبلی گرفت ولی هم خدماتش خوب بود و هم دفترشون در بهترین منطقه تهران یعنی جردن بود.
با تشکر از حسن انتخاب شما . شرکت ایراکد برای خدمات طراحی اپلیکیشن بهترین خدمات را رائه میدهد.
در تکمیل این مقاله در خصوص زبانهای برنامه نویسی مطالب رو را مطالعه بفرمایید
برنامه React Native
پس از آنکه شرکت فیس بوک (Facebook) بیش از حد بر روی HTML تمرکز کرد، مدیران ارشد آن به دنبال برنامهای جدید بودند تا بتواند برای طراحی اپلیکیشن iOS، گزینه هایی از رابط کاربری (UI) تولید کند. این برنامه React Native نامگذاری شد که در اصل براساس Java Script نوشته شده اما با استفاده از HTML کار نمی کند. به عبارتی، میتوان گفت که React Native از بهترین برنامه هایی مانند Native و جاوا اسکریپت تشکیل و ترکیب شده تا بهترین رابط کاربری را ارائه دهد. امروزه، کم و بیش می توان از React Native در iOS و Android استفاده کرد و اپلیکیشنهای جدیدی ایجاد نمود. به صورت بدوی، React با پلتفرم UI موجود در Native، متصل و ارتباط داده میشود. بدین معنی که، اپلیکیشن شما همانند API موجود در دیگر اپلیکیشن ها، از پلتفرمهای یکسان Native استفاده می کند. با استفاده از React Native، تیم توسعه دهنده می تواند دو پلتفرم را حفظ کرده و یک فناوری مشترک را به وسیله React به اشتراک بگذارد. به عبارت دیگر، می توان با استفاده از React Native، با HTML خداحافظی کرد، چون رابط کاربری بهتر و ساده تری را ارائه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اهمیت طراحی اپلیکیشن با React Native به لینک مربوطه مراجعه نمایید.
زبانهای برنامه نویسی برتر در طراحی اپلیکیشن موبایل
طراحی اپلیکیشن اندروید
جاوا (Java): یکی از بهترین زبانهای برنامه نویسی محسوب میشود. سیستم عامل اندروید هم براساس همین زبان نوشته شده است. به همین دلیل است که گوگل بیشترین میزان پشتیبانی را از اندروید انجام میدهد. از آنجایی که این زبان، بهترین مورد برای یادگیری توسعه اپلیکیشنهای موبایل محسوب میشود، برنامههای آن بر روی پلتفرمهای اندروید قابل اجرا هستند.
پایتون (Pyton): یک زبان پیشرفته و محبوب که جهت دادههای علمی استفاده شده و به دور از هرگونه پیچیدگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک طراحی سایت با پایتون کلیک کنید.
بیسیک (Basic): به عبارتی بهترین زبان برنامه نویسی در حیطه طراحی اپلیکیشن اندروید است که سادگی مهمترین ویژگی آن است.
کورونا (Corona): این زبان در عین سادگی، قدرت کنترل خوبی داشته و کدنویسی با آن در برخی موارد از جاوا ساده تر است.
کاتلین (Kotlin): این زبان به نوعی نقاط ضعف جاوا را تحت پوشش قرار داد و مدت زمان پروسه هایی را که با جاوا در زمان طولانی تری اجرا می شدند، کاهش داد.
فون گپ (PhoneGap): با استفاده از این زبان، طراحی اپلیکیشنهای موبایلی بدون نیاز به دانستن سایر زبانهای اندروید، امکان پذیر خواهد شد. هرچند که این زبان، همانند وب عمل می کند، اما در ادامه و نتیجه کار، برنامه اندروید را ایجاد خواهد کرد.
طراحی اپلیکیشن iOS
سوئیفت (Swift): این زبان برنامه نویسی، حدود 7 سال پیش تولید و معرفی شد که در این بین چند به روز رسانی را نیز تجربه کرده است. مورد مهم اینکه گویا گوگل می خواهد به جای جاوا، از زبان سوئیفت استفاده کند. این مورد برای جاوا خبر خوبی نخواهد بود.
سی شارپ (C#): این برنامه از شرکت مایکروسافت، دارای چند الگو بوده و در طراحی وب سایت و همچنین طراحی اپلیکیشنهای iOS استفاده میشود.
پی اچ پی (PHP): این برنامه حدود 26 سال پیش نوشته شده و از کدهای باز بهره می برد. هرچند ابتدا برای طراحی وب سایتها کاربرد داشت، اما اکنون در زمینه برنامه موبایلی مخصوص اندروید و iOS نیز استفاده میشود.
سی پلاس پلاس (C++): این برنامه از زبان C گرفته شده و تقریباً به آن شباهت دارد. با استفاده از آن میتوان اپلیکیشن موبایلی ساخت و کاربردهای گوناگون هم از دیگر ویژگیهای آن محسوب میشود. ضمن اینکه نسبت به زبان C، کاملتر است.
HTML5: این زبان برنامه نویسی، پنجمین نسخه از HTML محسوب میشود و کاربردهای متنوعی دارد. با استفاده از ترکیب جاوا و CSS می توانید اپلیکیشن موبایلی طراحی کنید. HTML5 بر روی تمامی دستگاهها قابلیت اجرا دارد.
جاوا اسکریپت (Java Script): از این زبان، برای طراحی صفحات وب استفاده میشود. همچنین به وسیله پلتفرمهای مختلف، می توان از آن استفاده کرد تا اپلیکیشن موبایلی ساخته شود. اگر اپلیکیشنی با استفاده از جاوا اسکریپت ساخته شود، دیگر به کدنویسی مجزا نیاز نخواهد داشت. چند الگویی بودن، از دیگر قابلیتهای جاوا اسکریپت است.
توسعه اپلیکیشن در سیستم عامل iOS
همان طور که می دانید، iOS به عنوان سیستم عامل آیفون، آیپد و آیپاد شناخته شده و اپل برای این وسیله ها، ابزارها و منابع مورد نیاز را ایجاد می کند. به عنوان توسعه دهنده اپلیکیشن، با زبانهای Native مانند سوئیفت و یا Objective-C و همچنین پلتفرم Native با استفاده از جاوا اسکریپت یا C#، برنامه نویسی را انجام دهید. البته برای توسعه اپلیکیشن مربوطه، باید از کامپیوتر مک (Mac) و آخرین نسخه Xcode استفاده کنید. شایان توجه است که Xcode (Integrated Development Environment) به عنوان محیط توسعه یکپارچه مک و iOS شناخته میشود و رابط گرافیکی برای نوشتن و طراحی اپلیکیشن iOS است. برای توسعه اپلیکیشن در محیط موبایلی به صورت Native، اپل پیشنهاد می کند تا از برنامه مدرن سوئیفت استفاده شود که در بالا آن را شرح دادیم.
کیت توسعه iOS
امکان توسعه اپلیکیشن، به وسیله کیت توسعه نرم افزار iOS (SKD) امکان پذیر خواهد بود. به وسیله این کیت، ابزارها، فناوری ها، تواناییها و زبان ها، قابل جستجو هستند. برخی از کیتهای لازم و ضروری، Cocoa Touch هستند که مواردی مانند UIKit، GameKit، PushKit، FoundationKit و MakeupKit را شامل می شوند. این چهارچوبها و دیگر موارد، به کاربر اجازه می دهد تا موارد متعددی مانند گزینههای صوتی، دوربین، جستجوی موسیقی و چندین امور مختلف مدیریت نماید. از سوی دیگر، طی چندین سال گذشته، قابلیت هایی به این کیت اضافه شده که از جمله آنها به واقعیت افزوده (Augmented Reality) و یادگیری ماشینی (Machine Learning) با هسته مرکزی ML، می توان اشاره کرد. در ادامه، محیط توسعه اپلیکیشن، بنابر مراحل زیر باید ایجاد گردد:
دانلود Xcode
اجرای Xcode و تولید پروژه جدید
آشنایی با Xcode
ساخت و اجرای اپلیکیشن با استفاده از شبیه ساز داخلی iOS که شامل Xcode است. شبیه ساز برای توسعه دهنده این امکان را فراهم می سازد تا شکل ظاهری اپلیکیشن و نوع تعامل آن با دستگاه را در شرایط واقعی، بررسی کند. ضمن اینکه امکان آن وجود دارد تا اپلیکیشن با انواع سخت افزارها و نسخههای متنوع iOS شبیه سازی شود.
تست Beta: پس از ساخت نمونه اولیه اپلیکیشن، می توان از چند کاربر دعوت کرد تا ضمن استفاده از آن، نظرات و بازخوردهای خود را به توسعه دهنده اعلام کنند. این کار با استفاده از گزینه TestFlight انجام میشود که در App Store وجود دارد. هم اکنون، زمان مناسبی است تا مواردی مانند Notification و ذخیره دادهها را بررسی کرده و با شخص دیگری نیز ارتباط شبکهای برقرار کرد. نسخه بتای اپلیکیشن باید بارگذاری شده و با استفاده از iTunes، نام و ایمیل شخص تست کننده اضافه گردد. این شخص باید گزینه TestFlight را نصب کرده تا با اپلیکیشن تعامل داشته و بازخوردهای خود را منتقل کند.
تست Clouding: بررسی اپلیکیشن و عملکرد آن روی دستگاه واقعی، از اهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا دستگاههای مختلف، از نسخههای گوناگون سیستم عامل و تغییرات متنوع سود می برند. بنابراین، انجام این گونه تست ها، به توسعه دهنده این امکان را می دهد تا به صورت دقیق تری بداند که کاربران دستگاههای مختلف، چگونه با اپلیکیشن تعامل خواهند داشت. در ادامه، با انجام تست Cloud، می توان به نحوه دسترسی اپلیکیشن و ارتباطه آن با بخش Cloud پی برد. در این مرحله، تست دستی و یا اتوماتیک، برای تعیین میزان کیفیت اپلیکیشن انجام خواهند شد.
توسعه (Deployment): پس از ساختن، نصب و انجام تستها از جمله تست بتا، می توان اپلیکیشن را بر روی اپ استور توسعه داد. در این مرحله، باید به برنامه توسعه دهنده اپل (Apple Developer Program) متصل شد. به عنوان عضوی از این برنامه، شخص می تواند به نرم افزارهای نسخه بتا، تواناییهای اپلیکیشنهای پیشرفته، ابزارهای گسترده تست بتا و تحلیلهای اپلیکیشن، دسترسی داشته باشد.
توسعه اپلیکیشن در سیستم عامل Android
برای ساختن و طراحی اپلیکیشن اندروید، زبانهای متعددی وجود دارند که از جمله می توان به جاوا، کاتلین، C++ و کورونا اشاره کرد. اما در بین آنها، جاوا گزینه رسمیتر و معمول تری محسوب میشود. زیرا توسط گوگل پشتیبانی شده و اکثر اپلیکیشن هایی غیر از بازی ها، با جاوا یا کاتلین ساخته شده اند. در ادامه، برای ساخت اپلیکیشن در محیط اندروید، مراحل ذیل می باید اجرا شوند:
دانلود برنامه Android Studio
اجرای برنامه و شروع پروژه جدید
ویرایش پیامها در بخش Main Activity
اضافه کردن دکمهها به Main Activity
تولید نسخه دوم Main Activity
نوشتن دکمه onClick
تست اپلیکیشن
خیلی مفید بود
سلام پس از پایان پروژه اپلیکیشن سورس کدهاشم تحویل میدین؟
با سلام و وقت بخیر بله سورس کدها در اختیار کارفرما قرار خواهد گرفت.
اپلیکیشن هایی که طراحی می کنید تو مارکت های گوگل پلی و اپ استور هم بارگذاری می کنید؟
با سلام و وقت بخیر بله برای انتشار اپ ها در این مارکت ها شرکت ایراکد خود تمام مقدمات را فراهم کرده و انجام میدهد.