امروزه در خانه های مدرن از پارتيشن برای تقسيم بندی فضاهای مختلف استفاده می کنند. اين پارتيشن ها علاوه بر جداسازی فضاهای مختلف، باعث زيباتر شدن دکوراسيون منزل می شوند. پارتيشن ها در طرح ها و رنگ هاي مختلفی وجود دارند که طراحی پارتيشن ام دی اف يکی از آن ها می باشد. پارتيشن ام دی اف پر طرفدار ترين نوع پارتيشن در منازل مسکونی و واحد های تجاری است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید…
مشخصات پارتيشن ام دی اف
ام دي اف از فرآورده های چوبی به شمار می آيد که از ترکيب تکه های ريز چوب نرم و چوب سخت به دست می آيد. برای طراحي پارتيشن ام دی اف لازم است برش هايی در آن ايجاد کرد تا از ظاهريی جذاب برخوردار شود. استفاه از پارتيشن ام دی اف برای تقسيم بندی فضای منزل و اداره انتخاب بسيار مناسبی است زيرا علاوه بر برخورداری از ظاهری چشم نواز، بسيار مقاوم می باشد.
مزايای پارتيشن ام دی اف
- قيمت مناسب
- تنوع طرح و رنگ در طراحی پارتيشن ام دی اف
- سطح صيقلی و صاف
- نرمي در کار بر خلاف چوب طبيعی
- امکان اجرای رنگ آميزی در آن
- رنگ آميزی ساده نسبت به چوب
- فرم دهي راحت
- برش آسان
چوب های مختلف مورد استفاده برای ساخت ام دی اف
چوب افرا: چوب افرا در انواع مختلفی مانند شيردار، پلت و کيکم وجود دارد. اين مدل چوب دارای رنگی کرم مانند و وزنی متوسط است.
چوب توسکا: در کشور ما دو نوع چوب توسکا از جمله ييلاقی و قشلاقی وجود دارد. رنگ اين نوع چوب قرمز و وزن آن متوسط است. چوب توسکا در مقابل رطوبت بسيار مقاوم می باشد.
چوب راش: اين نوع چوب هم مانند چوب توسکا دارای رنگ قرمز و وزنی متوسط است. چوب راش نسبت به ديگر انواع چوب استفاده بيشتری دارد.
ابعاد مختلف پارتيشن ام دی اف
ام دی اف نازک: ام دی اف های نازک معمولا دارای قطر 3 ميلی متری هستند و بيشتر برای ساخت کشوهای کابينت مورد استفاده قرار میگيرند. اين مدل ام دی اف از مقاومت بالايی در مقابل ضربه برخوردار نمی باشد.
ام دی اف قطور: ام دي اف قطور برای ساخت انواع سازه های چوبی به کار گرفته می شود. لازم به ذکر است که در طراحی پارتيشن ام دی اف، وزن چوب استفاده شده از اهميت بالايی برخوردار است. بنابراين، در سفارش قطر ام دی اف نبايد زياده روی نمود.
انواع پارتيشن ام دی اف
پارتيشن تک جداره: برای ساخت اين نوع پارتيشن، ام دی اف هايی با ضخامت 8 سانتی متر مورد استفاده قرار می گيرند. ام دي اف های مورد استفاده در ساخت اين نوع پارتيشن دارای اسکلتی باريک هستند که امکان نصب قفل و يراق در آن ها وجود دارد. يکی از معايب پارتيشن تک جداره عايق نبودن آن نسبت به صدا است. بنابراين توصيه ما به شما اين هست که در مکان های پر ازدحام از پارتيشن دو جداره استفاده نماييد.
مزايای پارتيشن تک جداره
- قيمت ارزان
- نصب آسان
- تنوع در طرح و رنگ
پارتيشن دو جداره: طراحی پارتيشن ام دي اف دو جداره به گونه ای هست که اتصالات به صورت توکار اجرا شده و ديده نمی شود. اين اتصالات توکار زيبايی پارتيشن ام دی اف را دو چندان کرده است. تخته های ام دی اف در جداسازهای دو جداره لايه های 16 ميلی متری دارند و ضخامت آن ها به 13 سانتی متر می رسد. مقاومت پارتيشن های دو جداره نسبت به تک جداره بالاتر است و همين امر باعث کاش هزينه های نگه داری آن می شود.
مزاياي پارتيشن دو جداره
- ظاهر زيبا و چشم نواز
- برخورداری از داکت برای عبور انواع کابل
- استقامت و پايداری بالا
- عايق صدا و حرارت
- شست و شوی آسان
انواع طراحی پارتيشن ام دی اف بر اساس مدل
پارتيشن ساده: اين مدل پارتيشن ها يک تکه هستند و در اندازه های متفاوتی برش داده می شوند. جدا کننده ساده موجب ايجاد فضای خصوصی و بسته ای می شود.
پارتيشن جمع شونده: جداسازهای جمع شونده متشکل از چند پنل جدا هستند که توسط لولا به هم متصل می شوند. در صورت نياز میتوانيد اين پارتيشن ها را به راحتی باز و بسته کرده و در فضای کمتری قرار دهيد.
قيمت پارتيشن ام دی اف
قيمت پارتيشن های ام دي اف نسبت به نوع سفارش مشتری، مدل و جنس متفاوت می باشد. همچنين متريال، يراق ها و قابليت های پارتيشن MDF در قيمت آن اثر گذار است.
شرکت پرچين با سابقه ای درخشان در زمينه طراحی و اجرای پارتيشن در سراسر کشور فعاليت گسترده ای دارد. همچنین کارشناسان پرچین آماده مشاوره حضوری هستند و تمام مراحل اجرا، نصب و خدمات پس از فروش را به مشتریان عزیز ارائه میدهند. شما می توانید با شماره تماس های 02122017505 و 09121222581 برای مشاوره رایگان جهت سفارش انواع پارتیشن با این مجموعه تماس بگیرید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.