نحوه نوشتن رزومه انگلیسی کاری و یا ساخت رزومه انگلیسی شغلی بین المللی همیشه برای بسیاری از افراد سخت و پیچیده بوده است که در این مقاله قصد داریم به حیاتی ترین نکات این موضوع بپردازیم :
1- روی رزومه های خیلی پرمایه و سنگین حساب نکنید.
با جستجوی ساده resume sample در گوگل به صدها نمونه رزومه استاندارد برخورد خواهید کرد. این نمونه رزومه ها می توانند منبع مهمی برای جمع آوری اطلاعات و همچنین الگوبرداری باشند. البته باید دقت داشته باشید که نوشتن رزومه ای که نظر مدیران منابع انسانی را به خود جلب کند چیزی فراتر از کپی پیست کردن ساده اطلاعات دیگر داوطلبان است اما دیدن دیگر رزومه ها بهرحال میتواند دید خوبی از یک رزومه خوب و قوی به شما بدهد. بعنوان مثال با مراجعه به صفحه نمونه رزومه کاری انگلیسی میتوانید به رزومه های شغلی بسیار حرفه ای مرکز رزومه نگاری ایرانی «رزومه پرو» بطور رایگان دسترسی داشته باشید.
2- یک رزومه برای همه! یک باور اشتباه
این مورد یکی از 10 دستور مهم اصول و نحوه نوشتن رزومه انگلیسی میباشد. یکی از بی ارزش ترین کارهای ممکن که میتوانید انجام بدهید این است که یک رزومه سازید و آن را برای همه بفرستید! بسیاری از افراد از یک نسخه برای رزومه شان استفاده کرده و از آن در هر کجا استفاده می کنند. این کار درستی نیست زیرا جایگاه های شغلی عمدتا برای یک رزومه در موقعیت های مختلف تغییر پذیرند و ضمانت اجرایی ندارند. شما قادرید شانستان را در مصاحبه های شغلی با ساختن یک رزومه مناسب و نزدیک به اهدافتان افزایش دهید. نگران نباشید، این به معنای خط بطلان برای شروع کارتان نیست. به جای آن نیاز است که مقدمه، بخش تجربه کاری و دیگر مهارت هایتان را با شرایط آگهی استخدامی و موقعیت کاری تان هماهنگ کنید.
3- از قالبی استفاده کنید که بازگو کننده شغلتان باشد.
اگر برای مشاغلی که ماهیت خلاقانه دارند (مثل گرافیک، طراحی اپلیکیشن و…) درخواست استخدامی میفرستید، از قالبی خلاقانه تر برای رزومه تان استفاده کنید یا از مهارت های بازارپسند برای تبلیغ خودتان کمک بگیرید. مراقب باشید که در نمایاندن استعداد تان اغراق نکنید، رزومه تان هنوز یک سند حرفه ای است و پیچ و تاب دادن و فانتزی کردن آن موجب بد نما شدن آن شده و خواندنش را مشکل می سازد. دقت داشته باشید برای مشاغل مدیریتی، مشاغلی مرتبط با امور مالی، مشاغل مهندسی، پزشکی و… ترجیحا از قالبهای ساده استفاده کنید. چنانچه در نحوه نوشتن رزومه انگلیسی و انتخاب قالب مناسب سوالاتی دارید میتوانید با مراجعه به وبسایت مرکز رزومه نگاری «رزومه پرو» به نشانی resumepro.ir از متخصصان رزومه نویس این مرکز مشاوره رایگان بگیرید.
4- از فونت های مناسب استفاده کنید.
در نظر داشته باشید که رزومه هایی با ارزش بالا نیز وقتی با فونت نامناسب و خیلی کوچک استفاده شوند محکوم به شکست هستند. انتخاب یک فونت مناسب بخش حائز اهمیت در طراحی و ساخت رزومه انگلیسی است. اطمینان حاصل کنید که فونت مورد استفاده تان نه فقط حرفه ای است بلکه ظاهرش با سایر بخش های رزومه تان متناسب بوده و انسجام لازم را دارا می باشد. در صورتی که در انتخاب فونت مردد هستید این موارد را به یاد داشته باشید :
- فونت 12 استاندارد میباشد.
- از فونت Calibri or Garamond استفاده کنید.
- هرگز از فونت Comic Sans استفاده نکنید.
5- فیلد کاری تان را عوض کردید؟ قالب رزومه را عوض کنید.
چنانچه بهر دلیلی تغییر فیلد شغلی داده اید بهتر است که از قالب رزومه مرکب استفاده کنید. این ساختار جدید فرصت تمرکز برمهارت های قابل انتقال را در شغل جدید بیشتر از تجربه کار غیرمرتبط، دراختیار شما می گذارد. چنانچه در نگارش و ساخت رزومه انگلیسی کاری سوالاتی دارید میتوانید با مراجعه به وبسایت مرکز رزومه نگاری «رزومه پرو» از متخصصان رزومه نویس این مرکز مشاوره رایگان بگیرید.
6- فایل رزومه را بصورت نسخه PDF ذخیره کنید.
در صورتی که رزومه تان را بصورت WORD ارائه کنید، احتمالا آنرا در قالب .doc ذخیره کرده اید. ذخیره آن به صورت فایل PDF کار با ارزش تری است. صرف نظر از اینکه چگونه دیده شوند، نسخه های PDF فرمت و قالب محتوایی رزومه انگلیسی شما را حفظ می کند بنابراین در زمان ارسال درخواستها بصورت الکترونیک، pdf ها بهترین قالب ممکن هستند.
7- با استفاده از افعال انگیزشی رزومه تان را تقویت کنید.
افزودن افعال انگیزشی، عناوین اصلی رزومه تان را ارتقاء میدهد، زیرا این عناوین توانایی هایتان را به منصه ظهور رسانده و شما را از اینکه مانند یک ربات به نظر آیید، دور می دارند. این مورد یکی از پیچیده ترین و سخت ترین قسمتهای رزومه نویسی انگلیسی میباشد که توصیه میکنیم حتما از یک رزومه نویس متخصص مشاوره بگیرید.
8- نتیجه گرایی دستاوردها
یکی از بهترین و در عین حال سخت ترین قسمتهای ساخت و یا نوشتن رزومه انگلیسی، پرداختن به نتیجه دستاوردهایتان در شرکتهای قبلی میباشد. بازگو کردن میزان حقوقتان در شرکت قبلی و میزان کارایی تان به خودی خود کار بی معنی است بجای آن، با استفاده از اعداد، درصدها، نمودارها و… نتیجه تصمیمات، خلاقیات و کارهایتان را در قالب نشان دادن میزان سوددهی شرکت قبلی به تصویر بکشید. چنانچه در نحوه نوشتن رزومه انگلیسی کاری و پرداختن به نحوه نتیجه گرایی دستاوردهایتان سوالاتی دارید میتوانید با مراجعه به وبسایت مرکز رزومه نگاری «رزومه پرو» از متخصصان رزومه نویس این مرکز مشاوره رایگان بگیرید.
9- از لیست کردن اطلاعات اضافی بپرهیزید.
بعنوان مثال چنانچه سالها قبل برای مدتی در یک استودیو ضبط صدا کار می کردید، ذکر توانمندی موسیقیایی تان احتمالا برای کار در زمینه فنی مهندسی و حقوقی (مثال) به یاریتان نمی رسد. سوابق کاری ای که مرتبط با آگهی استخدام هستند را در رزومه انگلیسی خود قید کنید. چنانچه در ساخت رزومه انگلیسی کاری سوالاتی دارید میتوانید با مراجعه به وبسایت مرکز رزومه نگاری «رزومه پرو» به نشانی resumepro.ir از متخصصان رزومه نویس این مرکز مشاوره رایگان بگیرید.
10- تعالی واقعی را نشان دهید.
قید کردن عناوین کسب شده در شرکتهای قبلی (ارتقاء سمت شغلی) به موازات پیشرفت کاری تان بایستی یه درستی و اصولی در رزومه تان نوشته شود. این موارد پیشرفت شغلی را به تصویر کشیده و نشان می دهد که چگونه با قبول مسئولیت هایی موفق شده اید. بسیاری از نکات دیگر نوشتن و ساخت انگلیسی هستند که در این مقاله مجال توضیح آنها نبود. با مراجعه به صفحه نحوه نوشتن رزومه انگلیسی میتوانید آموزشات مفصل و رایگانی دریافت کنید و سوالات خود را از رزومه نویسان متخصص بپرسید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.