یکی از نکات مهم برای شروع طراحی فروشگاه اینترنتی انتخاب قالب مناسب است که در این مقاله قصد داریم ویژگی های یک قالب مناسب برای فروشگاه اینترنتی را مطرح کنیم و در انتها نیز نام چند قالب خوب را به شما معرفی کنیم. در ادامه شما را با 7 ویژگی که یک قالب وردپرسی خوب باید داشته باشد آشنا میکنیم. در ادامه با ما همراه باشید.
1- بهینه برای سئو
مهم ترین عامل استاندارد بودن برای سئو داخلی و رعایت اصول کدهای تمیز در قالب هست. اگر این مورد در قالب رعایت نشده باشد و شما از این قالب استفاده کنید اصولا هر محتوایی که در سایت میگذارید خوانایی 100 درصدی برای گوگل ندارد و شما نمیتوانید نتیجه مطلوبی از آن بگیرید، که این به معنی تلف شدن وقت و انرژی شماست.
2- داشتن دموهای آماده زیاد
این قابلیت دست شما را برای طراحی ظاهر سایت باز میگذارد و عملا کار شما رو به حد زیادی راحت تر میکند. با استفاده از المانهای آماده شما فقط باید زمان کمی برای تغییر کوچک ظاهر آن بگذارید. به عنوان مثال در وردپرس قالب پابلیشر دارای دموهای زیادی هست و مسیر شما رو برای طراحی سایت آسان میکند.
3- امکان ایجاد هدر و فوترهای متنوع
معمولا قالبهایی که دارای صفحه ساز هستند امکان ایجاد صفحات متفاوت رو به شما میدهند اما اکثریت آنها دارای هدر و فوتر ثابت هستند که این موضوع از نظر بصری و برندینگ برای شما مناسب نیست. به این علت که هدر و فوتر سایت شما با هر سایتی که از قالب استفاده شده در سایت شما استفاده میکنند مشابه و تکراری میشود.
به این موضوع دقت خیلی زیادی داشته باشید مخصوصا اگر به عنوان یک طراح سایت با وردپرس مشغول به فعالیت و کسب درآمد در این زمینه دارید خیلی باید مراقب باشید چون مشابه بودن نمونه کارهای شما باعث کاهش کیفیت کار شما از نظر کارفرما میشود.
4- سازگاری با افزونههای کاربردی وردپرس
اگر تازه کار هستید توجه ویژهای به این مورد یعنی سازگاری قالب با افزونه های معروف و کاربردی داشته باشید. اولین بار بر سر این موضوع خسارت زیادی را متحمل شدم. قالبی که خریداری کرده بودم سازگاری با افزونه چند فروشندگی دکان نداشت و من قول این مورد را به کارفرما داده بودم که متاسفانه در پایان این کار متوجه این مشکل شدم.
5- سازگاری با مرورگرهای متفاوت
کاربران اینترنت روزانه با مرورگرهای متفاوتی مشغول به جست جو در اینترنت هستند. در تقسیم بندی کاربرای موبایل و دسکتاپ جدای از این دسته بندی، مثلا برای موبایلها معمولا کاربران اندروید یا از مرورگر دیفالت گوشی یا از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنند یا کاربران آی او اس (IOS) از مرورگز سافاری یا درصدی هم از کروم استفاده میکنند.
پس شما توانی در انتخاب کاربرانتان و دادن مسیر به آنها ندارید پس قالبی که تهیه میکنید باید از تکنولوژیی برای برنامه نویسی آن استفاده کرده باشد که نه خیلی قدیمی باشد نه خیلی جدید که با تمامی مرورگرهای معمول سازگاری داشته باشید.
6- سبک و پرسرعت
طبق نظرسنجی و بررسی ابزارهای سئو اگر زمان لود سایت شما از 4 ثانیه بیشتر باشد کاربران از دیدن وبسایتتان منصرف میشوند، در نتیجه بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش وبسایت شما افزایش میابد و بعد با کاهش رتبه سایت مواجه میشوید. پس یکی از اولویتهای خود را برای انتخاب قالب وردپرس سبک بودن و سرعت لود پایین آن در نظر بگیرید.
7- بروزرسانی های منظم و مداوم
با توجه به گسترده بودم دنیای عظیمی از تکنولوژی که درون وردپرس نهاده شده، باید در طراحی سایت فروشگاهی این دقت را داشته باشید تا قالب وردپرس که انتخاب میکنید آپدیتهای منظم و دقیق داشته باشد. این اپدیتها شامل اضافه کردن آپشن و امکانات جدید یا سازگاری با نسخههای جدید افزونههای مختلف مثل افزونه المنتور، افزونه ووکامرس، افزونه دکان و… هستند. همچنین مورد مهم آپدیتها برطرف باگها و مشکلات قالبهای مختلف وردپرس هستند که از اهمیت فوق بالایی برخودار است.
قالب های زیادی برای وردپرس ایجاد شده که پرفروشترین های آنها را در سایت تم فارست میتوانید مشاهده کنید و در پایان نام چند قالب خوب رو معرفی میکنم:
- قالب چند منظوره Impreza
- قالب چند منظوره Publisher
- قالب چند منظوره Flatsome
همچنین شما میتوانید آموزش ویدئویی قالب محبوب فلت سام را به صورت رایگان در سایت بهین وب دیزاین به آدرس https://behinwebdesign.com/flatsome-shop/ ببنید و به راحتی فروشگاه اینترنتی خودتان را ایجاد کنید و از درآمد زایی آنلاین در کسب و کار اینترنتی خودتان لذت ببرید.
منبع: بهین وب دیزاین | Behinwebdesign.com
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.