به محض پا گذاشتن در دانشگاه اولین نیازی که هر فرد احساس میکند داشتن یک لپتاپ است. لپتاپی که با آن کارهای کلاسی را انجام دهد و با اعضای گروه در ارتباط باشد. برای همین خرید لپتاپ مناسب زندگی دانشجویی اهمیت زیادی پیدا میکند. ارزان بودن اولین مولفه دانشجویان برای داشتن لپتاپ است. همچنین وزن آن نیز به دلیل جابهجایی زیاد دانشجویان در سطح شهر اهمیت دارد.
بازار را بگردید
برای خرید لپتاپ بازار را بگردید. اولین مغازه لزوما بهترین لپتاپ و منصفانهترین قیمت را ندارد. برخی از فروشندهها صرفا به فکر فروش کالای خود هستند. برخی از فروشندهها نیز بدون نیاز شما مدل هایی را پیشنهاد میدهند که شاید با کیفیت باشند اما مناسب جیب دانشجویی نیستند.
دانشجوهای رشتههای صنعتی
گاه دانشجویان رشتههای صنعتی به لپتاپی نیاز دارند که بعد از اتمام تحصیل در بازار نیز از آن استفاده کنند. برای آنها صرف هزینه بیشتر در ابتدای دوران دانشجویی در طولانی مدت از نظر مالی به سود است. سری Latitude از شرکت دل، Thinkpad از شرکت لنوو و Elitebook از شرکت HP از نمونههای لپتاپ اداری و صنعتی هستند.
به وزن لپتاپ دقت کنید
شما قرار است لپتاپ را هر روز از خانه تا دانشگاه جابهجا کنید. وزن و صفحه نمایشگر با هم در ارتباط هستند. نمایشگرهای 12 اینچی به مرور آثار منفی بر چشم افراد میگذارد. بهترین صفحه نمایش بین 12 تا 15 اینچ است. با این دو خصوصیت گفته شده میتوانیم لپتاپ 13 اینچی اچ پی مدل SPECTRE13T-V100 را معرفی کنیم. یک مدل آلترابوک باریک و باتری که تا 9 ساعت و 30 دقیقه شارژدهی دارد. البته تعداد پورتهای آن ممکن است به نظرتان کم باشد اما در مقایسه با لپتاپ های نازک، مورد پرفروشی بوده است. 8 گیگابایت رم دارد و صفحه آن 13 اینچ است. برای خرید لپتاپ با این ویژگی مدل 12 اینچی اپل هم باید بررسی کنیم که با پردازنده پنج هستهای نیز زیر یک کیلوگرم وزن دارد. لپتاپ 14 اینچی ایسوس مدل Zenbook UX490VA-A هم نمایشگر 14 اینچی دارد.
پردازنده و حافظه
برای زندگی دانشجویی پردازنده پنج و هفت هستهای کفایت میکند ولی پردازنده سه هستهای دیگر قدیمی شده و ممکن است برایتان کند باشد. هارد دیسک مناسب برای کسی که اهل ذخیره فایلهای سنگین باشد یا علاقه زیادی به تماشای فیلم دارد یک ترابایت است. اما برای زندگی روزمره 500 گیگابات کفایت میکند.
گرافیک
گرافیک سلیقهای نیست و بیشتر به نیاز مصرف کننده بستگی دارد. دانشجوهای معماری یا مهندسی کامپیوتر و رشتههای دیگر مهندسی به پردازندههای گرافیک سری Quadro یا Geforce از شرکت NVIDIA و سری FirePro یا Radeon ازشرکت AMD احتیاج دارند تا بتوانند مدلهای سهبعدی را پردازش کنند. در غیر این صورت پردازنده گرافیکی شرکت اینتل برای افرادی که نیازهای سادهای دارند کافی است.
با در نظر داشتن مجموع شرایط بالا ایسوس سری ایکس تا حدودی هم قیمت خوبی دارد، هم سبک و از نظر سختافزاری دارای کیفیت بالایی است. هارد آن یک ترابایت و صفحه نمایشش 15 اینچ است. اما اگر دانشجو رشته صنعتی باشید لنوو ThinkPad E570 با هدف کمک به کار شما طراحی شده است. این لپتاپ برخلاف مدلهای دیگر سری تینکپد قیمت ارزانتری دارد. صفحه نمایش آن 15.6 اینچ، حافظه رم هشت گیگابایت و هارد آن یک ترابایتی است.