امروزه سیستم های نظارتی مختلفی در بازار موجود است که تنوع بالایی نیز دارند. از نظر ظاهری دوربین های مدار بسته با یکدیگر متفاوت اند و می توان به مواردی چون: دوربین دام، بولت، صنعتی، بیسیم و … اشاره نمود که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند.
همچنین این سیستم های نظارتی از نظر پیشرفته بودن و ضبط تصاویر به دو گروه اصلی تقسیم می شوند بنام: آنالوگ و دیجیتال. افراد باید پیش از خرید انواع دوربین مداربسته حتما آشنایی لازم با سیستم های نظارتی مختلف را پیدا کنند تا باتوجه به نیازشان و شرایط نصب یک انتخاب صحیح داشته باشند. درادامه مطالب می خواهیم به معرفی انواع دوربین مداربسته و کاربردشان بپردازیم. پس ما را تا پایان همراهی فرمایید.
انواع دوربین مداربسته
- دوربین دام
- دوربین بولت
- دوربین مداربسته صنعتی
- دوربین گنبدی
- دوربین بیسیم
- دوربین مداربسته 360 درجه
- دوربین چرخشی
- دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز
- دوربین مینیاتوری یا پین هول
- دستگاه نظارتی لامپی
- دوربین ضدآب
- سیستم حرارتی
- دوربین کنترل از راه دور سیم کارتی
- دوربین مداربسته مخفی
هرکدام از این دوربین های مداربسته برای یک محیط مناسب هستند و ویژگی های متفاوتی باهم دارند. در ادامه بصورت تخصصی تری به معرفی انواع دوربین مداربسته خواهیم پرداخت.
دوربین مداربسته دام
اولین معرفی انواع دوربین مداربسته به سیستم نظارتی دام می رسد. ظاهر این دوربین مداربسته نیم کروی است و جز سیستم های رایج محسوب می شود. زاویه دید این دوربین بصورتی است که سطح وسیعی را پوشش می دهد. از مدل دوربین مداربسته دام برای محیط های داخلی مثل: مغازهها، دفترها، مدرسه، بانکها و اکثر مراکز عمومی استفاده می گردد.
دوربین مداربسته بولت
سیستم نظارتی بولت از جمله دوربین های مداربسته پرکاربرد است که بیشتر در فضاهای باز به چشم می خورد. بدنه ی این دوربین استوانه ای شکل است و در شرایط آب و هوایی مختلف مثل باران، برف، گردوخاک و هوای بسیار سرد یا گرم مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. به همین دلیل از دوربین بولت برای محیط هایی چون باغ، محوطه منزل، پراکینگ، خیابان و معابر عمومی استفاده می شود. همچنین برخی از دوربین های مداربسته بولت امکان دید در شب را دارند.
دوربین مداربسته صنعتی یا دستگاه نظارتی C-Mount
محیط های خطرناک و سخت مثل کارخانهها، خط تولید، معدن، کارگاه و سایر مراکز صنعتی بدلیل حساسیت کاری نیازمند یک سیستم نظارتی قوی و دقیق هستند. دوربین مداربسته صنعتی یا نظارتی همان گزینه ی مناسب برای فضاهای مذکور است. این نوع دوربین درمقابل حرارت، خیسی و واردشدن ناگهانی ضربه بسیار عالی عمل می کنند که برای فضاهای دشوار بسیار ایده آل بشمار می رود.
دوربین مداربسته گنبدی
در چهارمین بخش از معرفی انواع دوربین مداربسته می خواهیم سیستم نظارتی گنبدی را معرفی کنیم که بسیار مهم است. قاب این دوربین مداربسته به گونه ای است که ظاهری یکدست و مدرن به آن می دهد. همچنین برای استفاده در محیط های داخلی یا خارجی مناسب است، زیرا امکان ضبط صدا و دید در شب را دارد. باتوجه به خواسته کاربر می توان از امکانات مختلف آن استفاده نمود.
دوربین مداربسته بی سیم
دوربین های مداربسته بی سیم می توانند صدا و تصویر را با کمک یک ارسال کننده بی سیم به نقطه دیگری انتقال دهند. این مدل دارای ویژگی های مثبت زیادی هستند ازجمله نصب راحت، منعطف بودن و هزینه کمتر نسبت به سایر دوربین های مداربسته دارند. از معایب این دوربین بخواهیم صحبت کنیم باید بگوییم که امنیت بالایی ندارند و فضای محدودی را پوشش می دهند. از این مدل دوربین در باغ، منزل های ویلایی و مسکونی استفاده می شود.
دوربین مداربسته 360 درجه یا Fish Eye
دوربین مداربسته 360 درجه می تواند محیط را بصورت 360 درجه پوشش دهد. این نوع دوربین دارای امکانات مختلفی است، مانند حرکت اتوماتیک، هشدار و غیره. از دوربین های Fish Eye می توان در فضاهای داخلی و بیرونی مختلفی مثل خانه های مسکونی، صنعتی یا اماکن عمومی بهره گرفت.
دوربین مداربسته چرخشی یا Speed Dome
هفتمین معرفی انواع دوربین مداربسته به سیستم نظارتی چرخشی می رسد. این دوربین می تواند بصورت 360 درجه چرخش کند و شیب 90 درجه داشته باشد. این دوربین دارای ویژگی های خاصی است مثل زوم اپتیکال تصویر، نظارت وسیع بر محیط، تشخیص حرکت، تشخیص چهره و ردیابی سوژه. قابلیت های خاص و مختلف این دوربین سبب شده تا در اماکن عمومی، خصوصی، پارک ها، معابر عمومی و غیره بکار گرفته شود.
دوربین مداربسته دید در شب یا مادون قرمز
دوربین مداربسته دید در شب همانطور که از اسمش پیداست با کمک نور مادون قرمز می تواند در شرایط کم نور یا تاریکی کامل، تصاویری را ثبت نماید. مسافتی که توسط این نوع دوربین می تواند پوشش دهد به توانایی LED و محیط وابسته است و از 10 الی 100 متر تغییر می کند. از دوربین دید در شب می توان برای فضاهای امنیتی، حساس و انجام پژوهش در محیط های طبیعی استفاده کرد.
دوربین مداربسته کوچک، مینیاتوری یا پین هول
نهمین معرفی انواع دوربین مداربسته به دوربین های مداربسته مینیاتوری اختصاص می باید که سایز بسیار کوچکی دارند. این ویژگی موجب شده تا در محیط های مسکونی، اداره، فروشگاه، هتل و… جهت کنترل و امنیت بیشتر بکار گرفته شود. اندازه کوچک این مدل دوربین باعث شده تا در نقاط مختلف نصب شود و پنهان بماند.
دوربین مداربسته لامپی
دوربین مداربسته لامپی شبیه یک لامپ طراحی شده و جایگزین لامپ در سرپیچ هاست. این دوربین ها می توانند از راه وای فای به اینترنت متصل شوند و با گوشی بصورت لحظه ای آنرا کنترل نمود. از دیگر امکانات دوربین مداربسته لامپی می توان به دید در شب، بررسی حرکت و ثبت تصویر اشاره نمود.
دوربین مداربسته ضدآب
ویژگی ضدآب بودن یکی از ویژگی های خوب و کاربردی برای دوربین های مدار بسته محسوب می شود. این مدل دوربین دارای استاندارد IP65 یا بالاتر است و درمقابل رطوبت، آب یا گردوغبار مقاومت خوبی دارد. باتوجه به خاصیت ضدآبی که دارد برای فضاهای گلخانه ای، معادن و … مناسب است.
دوربین مداربسته حرارتی
دوربین های مداربسته حرارتی در لیست معرفی انواع دوربین مداربسته جز دوربین های مجهز و پیشرفته محسوب می شود. این نوع دوربین از قابلیت تصویربرداری مادون قرمز برخوردار است که می تواند گرما، الگوهای حرارتی و تصاویر واضح از شرایط مختلف جوی را آشکار نماید. علاوه بر این دوربین های مداربسته حرارتی می توانند دما را اندازه گیری کنند و اجسام گوناگون را برحسب الگوهای حرارتی مشخص کنند. از این دوربین می توان برای بررسی و کنترل مناطق خطرناک مثل محیط های صنعتی، نظامی و… استفاده نمود.
دوربین مداربسته کنترل از راه دور سیم کارت خور
دوربین کنترل از راه دور جز دوربین های پرکاربرد است که می تواند بدون کابل کشی، از طرق اتصال به اینترنت و سیم کارت تصاویرو فیلم ها را جذب نماید و به گوشی یا کامپیوتر انتقال دهد. امکان دید در شب، زوم دیجیتال و کنترل از راه دور از جمله قابلیت های این دوربین است. این نوع دوربین برای مکان های خصوصی و عمومی مناسب می باشد.
دوربین مداربسته مخفی
آخرین معرفی انواع دوربین مداربسته به دوربین مداربسته مخفی می رسد. این دوربین می تواند بصورت پنهانی محیط را بررسی و کنترل کند. از این نوع دوربین که حالت مخفی دارد بیشتر برای مکان های حساس و ویژه استفاده می شود؛ مانند اماکن خصوصی.
در این بخش تلاش کردیم بصورت جامع به معرفی انواع دوربین مداربسته بپردازیم. پیش از خرید باید حتما شما اطلاعات کافی از انواع دوربین مداربسته کسب کنید و با امکانات آنها آشنا شوید تا بهترین خرید را داشته باشید.
تقسیم بندی دوربین های مداربسته براساس تکنولوژی ساخت و ثبت تصویر
ازنظر تکنولوژی ساخت و ضبط تصویر می توان به دو گروه دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه را نام برد که در ادامه توضیح می دهیم.
دوربین مداربسته آنالوگ/HD
این مدل دوربین مداربسته با کمک سیگنال های سیمی، تصاویر را انتقال می دهد. دوربین های آنالوگ با امکانات ویژه ای که دارند از نظر هزینه و سازگاری با دستگاه های ضبط آنالوگ بسیار مناسب هستند. دوربین مداربسته آنالوگ نیازمند هزینه اقتصادی است که به آسانی نصب و راه اندازی می شود.
دوربین مداربسته آنالوگ بدلیل هزینه اقتصادی خرید و نصب و سیستم ساده ای که دارد بسیار پرطرفدار بوده و خریداران زیادی را جلب خود کرده است.
دوربین مداربسته تحت شبکه/IP
این مدل دوربین مداربسته با کمک سیگنال های دیجیتال، تصاویر را انتقال می دهد. از جمله ویژگی های این دوربین های تحت شبکه می توان به کیفیت تصاویر، امکانات پیشرفته، سازگاری با شبکه های کامپیوتری و قابلیت ارسال تصاویر از راه اینترنت بی سیم اشاره نمود.
دوربین مداربسته تحت شبکه بدلیل داشتن امکاناتی چون تشخیص چهره، تشخیص حرکت، امکان بررسی و نظارت از راه دور بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
خرید مطمئن دوربین مداربسته
پس از معرفی انواع دوربین مداربسته می خواهیم یک فروشگاه معتبر جهت خرید انواع دوربین مداربسته به شما معرفی کنیم. فروشگاه پویا یکی از بهترین و معتبرترین فروشگاههای الکترونیکی در ایران است که بصورت تخصصی در زمینه فروش دوربین های مداربسته و دزدگیر اماکن فعالیت می کند.
اگر شما قصد دارید یک دوربین مداربسته تخصصی و باکیفیت تهیه کنید، کافیست به وبسایت فروشگاه پویا (pouyacctv.com) مراجعه کنید و سفارشتان را بصورت ایمن ثبت نمایید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.