با توسعه و خلق رستورانها و کافههایی با فضاهایی زیبا، دنج و دلنشین، و با افزایش روزافزون رستورانگردی و کافهنشینی برای لذت بردن از مزههایی متفاوت، نیاز به یک اپلیکیشن رستوران یاب قدرتمند جهت ارائهی بهترین انتخاب، بسته به ذائقه و سلیقهی شگمگردها، الزامی است. در این مقاله قصد داریم اپلیکیشنهایی که در زمینهی رستورانگردی و کافهگردی، با نام رستوران یاب، فعالیت میکنند را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین آنها را به شما پیشنهاد دهیم.
رستورانها و کافهها درطول روز جدا از ارائهی انواع غذاها و نوشیدنیهای گوناگون، میزبان قرارهای دوستانه و کاری، گپ زدنها، رسیدگی به کارهای عقب افتاده، برگزاری جلساتکاری در مکانی غیر رسمی، مطالعه و گهگاه جشنهای تولد و ساگردها است. از این رو، حیطهی انتخابها میتواند برای افرادی گستردهتر از صرف وعدهای خوشمزه باشد. بنابراین استفاده از بهترین اپلیکیشن رستوران یاب میتواند انتخابی مناسب برای خواستهی شما باشد.
۱. فودیسم؛ بهترین وبسایت و اپلیکیشن رستوران یاب در ایران
میتوان به جرأت جامعترین و حرفهایترین برنامهی رستوران یاب، که بهطور گسترده اقصینقاط ایران را پوشش میدهد، اپلیکیشن فودیسم دانست. این رستوران یاب، با تیمی حرفهای و معروف، بهترین وبسایت و اپلیکیشن رستوران یاب در ایران را طراحی کرده که با بیشترین امتیاز و نظرات مثبت در استورهای دانلود اپلیکیشن و کسب امتیاز 4.7 از 5، برترین دستیار رستوران گردی و کافه گردیِ شکموهای ایرانی بهشمار میرود. رستوران یاب فودیسم، با دراختیار قرار دادن اطلاعات بیشاز ۸ هزار مکان، لیستی هیجانانگیز از بهترین رستورانها، کافهها، برگرها، پیتزا فروشیها و خوراکی فروشیهای برتر در سراسر ایران را بهصورت رایگان دراختیار شما قرار میدهد. نکتهی حائز اهمیتی که رستوران یاب فودیسم را نسبت به سایر اپلیکیشنها متمایز میکند، بهروز بودن منو و قیمتها، لیست بهترین های هر شهر، اطلاعات و امکانات پیدا کردن نزدیکترین رستورانها و کافهها به شما است.
اپلیکیشن رستوران یاب فودیسم یک برنامهی پُرکاربرد و یک راهنمای خوب و جامع در زمینهی شکمگردی محسوب میشود تا همهی کاربران، با هر سلیقه و ذائقهای، بتوانند با بهرهگیری از نظرات هزاران کاربر فعال در فودیسم، انتخابی جذاب داشته باشند. بهگونهای که اگر در موقعیت مکانی مشخصی، در جستوجوی محیط یا غذای بخصوصی هستید، میتوانید از قسمت جستجو، غذا و یا سبک غذایی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. طراحی فوقالعاده و فضای ایجاد شده برای سهولت هرچه بیشتر در رستوران یاب فودیسم، بهترین انتخاب را جهت پیدا کردن بهترین محل، برای خوردن بهترین غذا در هر کجای ایران که باشید به شما ارائه میدهد.
همچنین میتوانید رستورانهای جدید، با امکانات متنوع مناسب برای جشنهای تولد یا قرارهای عاشقانه، کافه و رستورانهای روباز، و دهها لیست جذاب و مفید دیگر را در بسیاری از شهرهای ایران مشاهده نمایید و باتوجه به امتیاز، نظرات و تصاویر کاربران، یک انتخاب بدون ریسک داشته باشید. پیشنهادهای اختصاصی برای هر شهر نیز بسیار جالب و مفید است و شما میتوانید در شهرهای شمالی و جنوبی کشور، لیست کافهها و رستورانهای ساحلی و یا رستورانهای که اجرای زنده دارند را مشاهده نمایید.
از آنجایی که اپلیکیشن فودیسم، پیوسته در حال توسعه است، پیشبینی میشود در آیندهای نزدیک بخش دریافت سفارشات آنلاین، و همچنین تخفیف حضوری در رستورانها و کافهها نیز به آن اضافه شود.
مجله فودیسم
یکی دیگر از مهمترین قابلیتها و مشخصههای گروه فودیسم که بسیار حائز اهمیت است، مجله فودیسم میباشد. این مجله، در کنار وبسایت و اپلیکیشن فودیسم، رموز تغذیه و سلامت، و نیز دنیایی از اطلاعات و آموزشها دربارهی انواع غذاها را در اختیار شما قرار میدهد. همچنین رازهای مخفیِ آشپزی را برملا کرده و یک بایگانی و بانک اطلاعات خوب، در زمینهی آشپزی بهشمار میرود.
2. رستوران یاب فوراسکوئر؛ پیر و خسته!
اپلیکیشن Foursquare، یک برنامهی رستوران یاب دیگر است که چندین سال است کار خود را در دنیای غذایی، آغاز کرده است. این برنامه در سالهای آغازینِ خود، پیشاز فیلتر شدن، پیشرفت خوبی را در ایران تجربه کرد. ولی پساز فیلتر شدن، محبوبیت خود را تاحد زیادی نزد ایرانیان از دست داد. باوجود اینکه اکنون رفع فیلتر شده است، اما محتوا و اطلاعات مراکز خوراکیِ فوراسکوئر در ایران، مربوط به سالهای گذشته بوده و هیچگونه بروزرسانی در محتویاتش صورت نگرفته است.
3. اپلیکیشن فیدیلیو
رستوران یاب بعدی، فیدیلیو نام دارد. باوجود اینکه این اپلیکیشن در ایران فعالیت میکند، اما غالباً رستورانها و کافههای تهران را پوشش داده و بهندرت در شهرهای دیگر فعالیت دارد. این برنامه، در مقایسه با اپلیکیشن فودیسم، بانک اطلاعاتیِ کمتری از رستورانها و مراکز خوراکی را دراختیار کاربران خود قرار داده، و در این چند سال اپلیکیشن آن توسعه داده نشده است. ازطرفی بسیاری از اطلاعات رستورانها، لیست قیمتها، نظرات و منویِ کافهها و رستورانهای موجود در این اپلیکیشن، مربوط به سالهای گذشته است که این موضوع باعث افت محبوبیت و استقبال از این اپلیکیشن شده است. همچنین تبلیغات زیادی در محیط این اپلیکیشن دیده میشود که باعث عدم دسترسی آسان به اطلاعات توسط کاربر میگردد.
4. رستوران یاب Zomato
رستوران یاب زوماتو (Zomato)، یکی از قدرتمندترین راهنماهای بینالمللیِ رستوران، در جهان بهشمار میرود که هماکنون در ۲۳ کشور فعالیت گستردهای دارد. اما بهدلیل وجود تحریمها در ایران، امکان استفاده از آن وجود ندارد و بهترین نمونه آن در ایران فودیسم است. این اپلیکیشن امکان سفارش، پرداخت آنلاین و رزرو میز را هم در اکثر رستورانهای خارج از کشور مسیر کرده است. همچنین منوی اسکن شدهی رستورانها را درکنار تصاویری که توسط تیمهای محلی تهیه شده، بههمراه نقد و رتبهبندی، دراختیار کاربران قرار میدهد. بنابراین اگر سفری به خارج از کشور (بهخصوص ترکیه) داشتید، از این اپلیکیشن میتوانید بهرهمند شوید.
دانلود بهترین اپلیکیشن رستوران یاب در ایران
با مقایسهی اپلیکیشنهای رستوران یابی که در ایران فعالیت میکنند، میتوان به جرأت از لحاظ گوناگون، رستوران یاب فودیسم را بهترین و قدرتمندترین آنها دانست. تیم فودیسم، با ارائهی بالاترین استاندارد، در سطح کلاس جهانی، به کاربران خود بهصورت رایگان خدمات مفیدی را عرضه میکند.
جهت دانلود اپلیکیشن فودیسم بهترین رستوران یاب ایران روی لینک زیر کلیک نمائید:
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.