نرم افزارهای فارکس ابزاری هستند که به معاملات شما در بازار کمک میکنند. این نرم افزارها شامل پلتفرمهای معاملاتی و نرم افزار تحلیلی میباشند که تریدرها با استفاده از آنها به بازار متصل میشوند، بازار را تحلیل میکنند و یا معاملات خود را در آنها انجام میدهند. در این مقاله 5 نرم افزار برتر در حوزه فارکس را که هر تریدری باید بشناسد به شما معرفی خواهیم کرد.
نرم افزارهای فارکس چه اهمیتی دارند؟
به طور کلی معاملات و تحلیلهای تریدرهای فارکس روی نرم افزارها و پلتفرمهای معاملاتی انجام میشود. عموماً این پلتفرمها دارای صدها ابزار مختلف کمک تحلیلی و تجهیزات مختلف هستند که کار معاملهگری را برای تریدرها ساده میکنند. اهمیت نرم افزارهای معاملاتی آنجایی نشان داده میشود که کل فرایند ترید و تحلیل شما به آنها بستگی دارد. اگر تریدر مبتدی هستید و نمیدانید از چه نرم افزار و پلتفرمی برای تحلیل و معاملات خود استفاده کنید در ادامه 5 نرم افزار مهم دنیای فارکس را به شما معرفی خواهیم کرد:
متاتریدر 4 و 5
متاتریدرهای 4/5 دو نرم افزار مشهور جهان و تقریباً مهمترین پلتفرمهای معاملاتی هستند که بیشتر تریدرهای دنیا از آنها استفاده میکنند. این دو نفرم افزار هم نسخههای ویندوز، اندروید و iOS دارند و هم امکان استفاده تحت وب برای آنها میسر است. ویژگی مهم این نرم افزارها رایگان بودن و البته کد باز بودن آنها است که یعنی هرکسی از طریق زبان برنامه نویسی پایتون و MQL میتواند پلاگین مد نظر خودش که به آن اکسپرت میگویند را روی این نرم افزارها بنویسد و نصب کند. در طول سالیان متمادی، معاملهگران هزاران ربات معاملهگر، اندیکاتور و ابزار مختلف تحلیل را روی متاتریدرها نوشته و توسعه دادهاند. تقریباً همه بروکرها متاتریدر 4 یا 5 را به عنوان یکی از پلتفرمهای معاملاتی خود به کاربران ارائه میدهند.
سی تریدر
نرم افزار بعدی C-Trader است. این پلتفرم نیز رایگان بوده و گرافیک جذابتری نسبت به متاتریدر دارد. همچنین به طر کلی برخی گزینههای آن نسبت به متاتریدر گستردهتر است، اما ابزارهای تحلیلی به اندازه متاتریدر ندارد. سی تریدر روی موبایل و ویندوز نصب میشود، سیستم سفارش گیری بسیار سریع و پیشرفتهای دارد، میتوان هم زمان چند چارت معاملاتی را در آن مشاهده کرد، رایگان است و تمامی نمادهای معاملاتی را به شما نشان میدهد.
نینجا تریدر
نینجا تریدر نیز یکی دیگر از نرم افزارهای بسیار مهم بازار فارکس است که معاملهگران سهام و فیوچرز بیشتر از آن استفاده میکنند. نینجا تریدر رایگان است، اما اگر بخواهید به امکانات بیشتری دسترسی داشته باشید باید اشتراک ماهانه آن را پرداخت کنید. از مهمترین ویژگیهای نینجا تریدر نشان دادن بازار مستقل فیوچرز است که بدون اسپرد و کمیسیون میباشد و معاملات فیوچرز در آن انجام میشود. این پلتفرم نیز دارای صدها ابزار معاملاتی مختلف است. گرافیک بسیار جذابی دارد ولی کمی استفاده اولیه و نصب آن پیچیده میباشد چون حتماً باید در خود سایت نینجا تریدر نیز ثبت نام انجام دهید.
اتس
اتس یک پلتفرم پولی است که امکانات بینظیری دارد که در کمتر پلتفرم معاملاتی دیده میشود. مهمترین نکتهای که همه تریدرهای استفادهکننده از این پلتفرم به دنبالش هستند، استفاده از قابلیت نشان دادن حجمهای معاملاتی است. افرادی که از روشهای ولیوم تریدینگ مبتنی بر حجم در معاملات خود استفاده میکنند عموماً مشتری اتس هستند. اتس تقریباً ویژه معاملات فیوچرز است و در فارکس کاربرد کمتری دارد. در واقع اتس مختص نمایش حجم نقدینگی، حجم سفارشات، حجم ورود و خروج پول به بازار و … است.
تریدینگ ویو
تریدینگ ویو را میتوان یکی از جذابترین نرم افزارهای بازار فارکس دانست که نیازی به نصب ندارد و به صورت آنلاین کار میکند. تریدینگ ویو هم در قدم اولیه رایگان است، اما اگر میخواهید به صورت حرفهایتری از آن استفاده کنید، باید هزینه ماهانه پرداخت نمایید. نمایش قیمت روی چارت معاملاتی، ابزارهای کمکی و اندیکاتورهای تریدینگ ویو بی نظیر است و بسیار مناسب تحلیل میباشد. بسیاری از تریدرها تحلیل خود را روی تریدینگ ویو انجام میدهند و در نهایت مثلاً روی متاتریدر معامله میکنند. تریدینگ ویو رشد بینظیری را در چند سال گذشته تجربه کرده و در حال تبدیل شدن به بهترین پلتفرم معاملاتی فارکس است.
جمع بندی
همه این نرم افزارها میتوانند کمک بزرگی به شما در معاملات کنند، اما نکته این است که باید کارگزاری که از آن استفاده میکنید نیز، اجازه اتصال از طریق آنها را به بازار بدهد. بروکر آمارکتس را میتوان بروکری دانست که بیشتر این نرم افزارها را دارد. شما میتوانید مثلاً از متاتریدر 4 یا 5 و حتی سی تریدر در این بروکر استفاده نمایید. برای این کار یک حساب معاملاتی واقعی یا دمو بسازید و این نرم افزارها را تست کنید تا ببینید که با کدام یک بهتر میتوانید ارتباط برقرار کنید و با آن معاملات و تحلیل راحتتری را انجام دهید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.
کدومش از باقی بهتر و کارامد تره؟!
چطور باید حساب بسازیم؟