ای علاقه مندان به بازی، طراحی وب و…. آموزش سی شارپ را به خوبی یاد بگیرید؛ سپس وارد دنیای علاقه مندی های خود شوید.
اما چرا موضوع خود را اینگونه شروع کردیم؟
ما همه میدانیم سی شارپ یک زبان شی گرا و همه منظوره است. اما چه دلیلی باعث شده تا دنیای برنامه نویسی همچنان درباره یادگیری این زبان پرکارصحبت کند.
برای دانستن این دلایل با ما همراه شوید.
سریع بودن زبان برنامه نویسی سی شارپ
دلیل آن این است که مثلا در زبانی مثل پایتون شما نوع متغیر را انتخاب نمیکنید و اینکار به عهده مفسر در حین اجرا برنامه است که نوع متغیرها را تشخیص دهد؛ این موضوع باعث هدر رفتن زمان میشود اما چون شما در سی شارپ همه چیز را به صورت واضح تعریف میکنید و زمانی برای چک کردن تعریف چیزی در کدها هدر نمیرود، برنامه سریع اجرا میشود.
سی شارپ و یک جامعه آنلاین بزرگ
در کنار اسناد و مقالات گسترده مایکروسافت در سایت رسمی آن ، جامعه بزرگی از معلمان و استادان به صورت آنلاین وجود دارد. فقط کافی است یک سرچ کوتاه داشته باشید، میبینید که در کسری از ثانیه جواب خود را خواهید گرفت. اگر یکی از استفاده کنندگان پروپا قرص یوتیوب هستید، این را بدانید که هر جنبه ای از برنامه نویسی سی شارپ مورد پوشش قرار گرفته شده است.
هنوزکافی نیست؟ پس سری به سایت Stack Overflow بزنید و از جامعه بزرگ این زبان شگفت زده شوید.
خوب است بدانید که آکادمی مجازی مایکروسافت، برنامههای آموزشی رسمی برای زبان سی شارپ و توسعه برای دستگاههای موبایل را ارائه میدهد.
پشتیبانی توسط قدرتمند ترین شرکت یعنی مایکروسافت
این زبان برنامه نویسی پشتش به حمایت مایکروسافت گرم است پس به این زودی ها از بین نمیرود.
این زبان تقریبا ً به مدت بیست سال است که در توسعه برنامه های مختلف استفاده میشود و در این مدت ویژگی های فوق العاده ای به آن اضافه شده است مثل کتابخانه قدرتمند LINQ که برای کنترل ساختار داده ها و اشیای کد استفاده میشود.
به طور خلاصه این زبان برای انجام هر کاری در برنامه نویسی طراحی شده است.
یکی دیگر از ویژگی های فوق العاده سی شارپ محیط توسعه یکپارچه آن توسط مایکروسافت به نام ویژال استودیو است که با زبان سی شارپ نوشته شده است. در حالی که با هر زبانی در ویژوال استودیو میتوانید برنامه نویسی کنید، اما این محیط به صورت خاص برای زبان سی شارپ بهینه سازی شده است.
استفاده عاشقان توسعه بازی ها از سی شارپ
اگر استفاده واقعی از سی شارپ را زمانی میدانید که از آن برای توسعه بازی استفاده می کنید؛ دست به کار شوید آن هم با موتور بازی سازقدرتمندی مثل یونیتی که محبوبیت آن در صنعت بازی در حال افزایش است.
اگر این سوال ذهن شما را به خود مشغول کرده که آیا یادگیری یونیتی نیز با یک جامعه آنلاین وسیع از برنامههای آموزشی برخوردار است،باید بگوییم بله ، شبکه اجتماعی یوتیوب ، پست های انجمن ها و سایت های آموزشی بسیاری اینکار را آسان کرده اند.
بزارید خاطره یکی از دوستانم را درباره این موضوع با شما در میان بگذارم.
یکی از دوستان بنده، زمان دبیرستان در مسابقات بازیسازی شرکت کرد که خودش میگفت: یک بازی پرزرق و برق با یکی از موتورهای بازیسازی دوبعدی به اسم گیممیکر ساختم و با فوتوشاپ کلی روی طراحی آن کار کردم، وقتی وارد مسابقات شدیم یک نفر دیگر یک بازی با یونیتی و سیشارپ ساخته بود که خیلی طراحی خوبی نداشت اما با برنامهنویسی سیشارپ قابلیت های جالبی به آن اضافه کرده بود که همان ها باعث شد تا در مسابقه اول شود و من دوم.
پس برای ورود به دنیای بازی با سی شارپ بهتر است وقت را بیشتر از این تلف نکنید.
فرمانروایی سی شارپ در ساخت نرم افزارهای مستقل از پلتفرم
با گذشت نزدیک به 20 سال باز هم میتوان گفت که هنوز سهم عمده ای از بازار سیستم عامل ها را ویندوز به خود اختصاص داده است و فریمورک دات نت هم برای ساخت برنامه های ویندوزی، کم نگذاشته است. استفاده از زبان های مایکروسافت و ابزارهای توسعه آن همچون ویژوال استودیو، بهترین راه برای ساخت اپلیکیشن های ویندوزی هستند.
مایکروسافت با ارائه .NET Core ، به عنوان نسخه ی متن باز و ساده سازی شده از دات نت فریمورک، دست استفاده کنندگان را برای توسعه برنامه های خود، برای هر سیستم عاملی باز کرده است. رایگان بودن و نصب آسان این پلتفرم و همینطور مستقل بودن از سیستم عامل های مختلف از ویژگی های ارزشمند .NET Core است.
وجود یک تکنولوژی قدرتمند به نام ASP.NET و ASP.NET Core
یکی از تکنولوژی های قوی برای توسعه برنامه های سمت سرور بعد ازPHP، ASP.NET محسوب میشود که از خدمات کاربردی آن به منظورساخت صفحات بهره میبرند؛ که اینکاربا استفاده از زبان سی شارپ امکان پذیر است. ASP.NET Core نسخه جدید ASP.NET است که به انعطاف پذیری در توسعه وب کمک میکند.
ساخت اپلیکیشن برای اندروید و IOS
سی شارپ تا جایی قلمرو، توانایی و قدرت های خود را افزایش داد که با تکنولوژی زامارین خود پا در عرصه ساخت اپلیکیشن های موبایلی برای اندروید و IOS نهاد. با استفاده از این چارچوب شما میتوانید برنامه های موبایل خود را با سی شارپ کدنویسی کنید و سپس آن را برای iOS و Android کامپایل کنید. این یعنی شما میتوانید از یک کد برای هر دو سیستمعامل استفاده کنید.
یادگیری ماشینی و C#:
شاید با دیدن این عنوان تعجب کنید اما باید بگویم بعد از زبان های برتر در حوزه یادگیری ماشین مثل پایتون، جاوا، سیپلاسپلاس و جاوااسکریپت، سی شارپ هم در این حوزه حرف برای گفتن دارد. اما چگطوری؟
بله همیشه پای مایکروسافت در میان است که برای اینکار، پلت فرم یادگیری قدرتمندی به اسم ML.NET طراحی کرده که با چارچوب ML.NET core برای تمام توسعه دهندگان دات نت در دسترس میباشد.
این پلتفرم به توسعه دهندگان دات نت اجازه میدهد تا مدل های خود را حتی بدون داشتن دانش قبلی از یادگیری، ماشینی توسعه دهند و یا مدل های آماده یادگیری ماشین را تنظیم کنند
خب عزیزان این هم شما و دلایل محبوبیت سی شارپ برای آموزش که خدمتتان بیان کردیم. در ادامه هم به مباحثی چون آینده سی شارپ و اینکه آیا سی شارپ برای من مناسب است یا خیر میپردازیم.
آینده سی شارپ:
در حال حاضر در سال 2020 هستیم و سال 1399؛ منظورمان چیست؟
از قرن 21 تا به الان سی شارپ به عنوان یکی از قدرتمندترین و پررنگ ترین زبان های برنامه نویسی جهان معرفی شده است و حتی آینده ای درخشان تر را به همراه دارد. این را هم بدانید: دو زبان برنامه نویسی در ایران به شدت رایج است سی شارپ در محیط asp.net و جاوا. سی شارپ در کل دنیا به عنوان چهارمین زبان برنامه نویسی رتبه گرفته است و در برخی موارد، به عنوان پنجمین زبان برنامه نویسی در سطح جهان معرفی شده است.
سی شارپ برای من مناسب است؟
اگر برای اولین بار پا به دنیای برنامه نویسی میگذارید و به فکر این هستید که سی شارپ گزینه مناسبی برای شما است یا نه ادامه مطلب را بخوانید.
بگذارید با هم صادق باشیم، واقعا فرقی نمیکند که چه زبانی را انتخاب میکنید. هر کدام نسبت به دیگری قابلیتها و ضعفهایی دارد. مهمتر از این تفاوتها، هدف شما از یادگیری برنامه نویسی است.
مثلا اگر بخواهید یک اپلیکیشن اندروید یا iOS بسازید، به ترتیب زبانهای جاوا و Swift گزینههای مناسبی هستند. اگر به پیاده سازی ظاهر صفحات وب علاقه دارید میتوانید با JavaScript شروع کنید.
اما c# این امکان را به شما میدهد که در پلتفرمهای مختلف، نرمافزار مورد نظر خود را توسعه دهید. ما اسمش را زبان برنامه نویسی میانبر میگذاریم. زبانی که با آن هم میتوانید اپ اندروید و iOS بنویسید، هم سایت و سرویسهای سمت سرور را توسعه دهید. این یعنی c# میتواند تقریبا یک چرخه کامل در محصولات نرم افزاری را پشتیبانی کند. دیگر چه میخواهید؟
کلام آخر:
به عنوان کلام آخر میخواهم از ویژگی های مهم سی شارپ و معرفی یک منبع مفید برای آموزش برنامه نویسی بپردازیم.
ویژگی های مهم:
- دارای شرط های بولین و زباله روبی خودکار
- کتابخانه های استانداردی در سی شارپ مورداستفاده قرار میگیرد.
- نسخه بندی کردن کدهای اسمبلی
- داشتن خصوصیات و رویدادها و مدیریت رویدادها
- استفاده راحت از جنریک ها در سی شارپ
- راحتی ایندکس
- داشتن شرط های کامپایلری
- سازگاری با ویندوز
یک منبع خوب برای یادگیری:
سایت درسمن در پی این است که افراد پس از آموزش، جذب به نیروی کار شوند. اگر فردی مبتدی هستید یا هیچ مفهومی از برنامه نویسی را نمیدونید، این سایت برای شما بهترین گزینه است. چرا که بسیاری از مفاهیم ابتدایی را با بیانی ساده و روان توضیح داده است.
در آموزش سی شارپ درسمن شما می توانید جدید ترین مطالب و کامل ترین سرفصل های مربوط به زبان برنامه نویسی سی شارپ را یاد بگیرید و بتوانید بدون آن که نیاز مند به منبع دیگری باشید، نهایت استفاده را از این دوره آموزشی ببرید.
حتی اگر در اواسط دوره سوالی داشته باشید، انجمن برنامه نویسی درسمن به کمک شما خواهد آمد و می توانید سوالات خود را بپرسید تا کارشناسان درسمن به آن پاسخ دهند.
امیدوارم که مطلب مورد پسند شما دوستان قرار گرفته باشد . خوشحال میشویم تا نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.
توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است
عالی بود