در این مقاله میخواهیم در رابطه با اصول طراحی سایت و برنامه نویسی وب صحبت کنیم و همچنین سایتی را به شما معرفی کنیم که بتوانید سفارش طراحی سایت خود را در آنجا بصورت مطمئن انجام دهید و از انجام با کیفیت آن آسوده خاطر باشید.
گسترش اینترنت و فراگیری آن در جامعه موجب شد تا فروشندگان و ارائه دهندگان خدمات بخش عمده فعالیت های خود را در بستر وب ادامه دهند؛ سایت های اینترنتی بستری عالی برای فعالیت هستند، به همین واسطه افراد بسیاری به راه اندازی وبسایت تمایل پیدا کرده اند، اما به واسطه عدم آگاهی از اصول طراحی سایت با وردپرس و کدنویسی، شاهد دشواری هایی برای عموم افراد بوده ایم.
طراحی سایت چیست؟
سایت های اینترنتی درگاهی برای تبادل اطلاعات و ارائه خدمات به کاربران هستند که شباهتی نیز با یک نرم افزار کامپیوتری دارند، البته در نظر داشته باشید که طراحی سایت دارای اصول و قوانین مجزایی است که در ادامه بیان گردیده اند؛ نرم افزارهای کامپیوتری دارای قسمت های مختلفی هستند که هر یک برای دستور خاصی در نظر گرفته شده اند و تمامی اطلاعات و پایگاه های داده از داخل سیستم استخراج، پردازش و نمایش داده می شوند، این در حالی است که سایت ها را با عنوان نرم افزارهای تحت وب می شناسیم.
منظور از نرم افزارهای تحت وب چیست؟
نرم افزارها و یا صفحاتی هستند که بدون اشغال کردن فضای سیستم پردازنده کاربر و نصب، خدمات مورد نظر را ارائه می کنند؛ سایت ها یکی از مثال های مشهور این دسته از صفحات هستند که بر روی ابر کامپیوترهای قدرتمندی با نام هاست (میزبان) بارگذاری می شوند.
روش های طراحی سایت اینترنتی
- کدنویسی با انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت
- طراحی سایت با وردپرس
آشنایی کامل با انواع زبان های برنامه نویسی برای عموم افراد علاقه مند به این حوزه سخت به نظر می رسد، به همین واسطه است که اکثریت، برای طراحی سایت های خود از وردپرس استفاده می نمایند که خود نوعی پنل طراحی و مدیریتی است؛ طراحی سایت با وردپرس نیازی به اطلاع از زبان های برنامه نویسی همچون php، JavaScript، جاوا، پایتون و… ندارد.
انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت
زبان های برنامه نویسی بسیاری وجود دارند که برای طراحی سایت نیز کاربردی هستند، اما ما در ادامه به معرفی و بررسی بهترین و محبوبترین نمونه های آنها می پردازیم:
زبان برنامه نویسی php
از محبوبترین زبان های برنامه نویسی در سطح جهان است که حدود 80 درصد محتوای موجود در وب را به خود اختصاص داده است؛ دلایل این مقدار از محبوبیت زبان php، سازگاری بسیار بالا با کدهای html و css، پشتیبانی بی نظیر، رایگان بودن، قدرت تعاملی بسیار بالا برای کاربران و سرعت عمل آن هستند.
زبان برنامه نویسی php هم برای طراحی وب و هم نرم افزارها (اپلیکیشن ها) به کار گرفته می شود؛ این زبان دارای فریم ورک های بسیاری است که بهترین های آنها سیمفونی و مخصوصا لاراول هستند.
زبان برنامه نویسی java script (js)
جاوا اسکریت در ابتدا به عنوان یکی از سکوهای جاوا معرفی شد، اما پس از گذشت مدتی به واسطه قدرت و دقت بسیار بالای خود، به یکی از اصلی ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت و اپلیکشن مبدل گردید؛ کدهای ثبت شده در جاوا اسکریپت در زبان های وب C و C++ ذخیره سازی و در پی دستورهای صادره فراخوانی می شوند. لازم به ذکر است که جامعه آماری کاربران جاوا اسکریپت نسبت به php کمتر است و دشواری افزونتری نیز نسبت به آن دارد.
زبان برنامه نویسی asp یا asp.net
این زبان برنامه نویسی بسیار قدرتمند و کارا است و علت آن را نیز می توان به طراحی و پشتیبانی شدن توسط مایکروسافت نسبت داد؛ asp با مایکروسافت مرتبط است و از نوع و نسخه های ویندوز تاثیر می پذیرد، از طرفی برای استفاده از آن در امر طراحی سایت، می بایست IIS و PWS را نیز درک و استفاده نمود.
بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت کدام است؟
انتخاب یک زبان برنامه نویسی برای انجام پروژه برنامه نویسی وب به عنوان بهترین، امری بسیار پیچیده و شاید ناممکن است، زیرا هر یک از این زبان ها نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند و در زمینه های خاصی از یکدیگر بهتر می باشند، از طرفی هر یک از افرادی که در زمینه طراحی سایت فعالیت می کنند، به یکی از این زبان ها تسلط و علاقه دارند؛ ما با در نظر گرفتن تمامی موارد و جزئیات زبان برنامه نویسی php را برترین زبان ممکن می دانیم، زیرا جامعه آماری این زبان بسیار بالاست و سازگاری بی نظیری با انواع فریم ورک ها، سرورها، سی ام اس و کدهای دستوری دارد.
سیستم های مدیریت محتوا (CMS)
تمامی محتواهای بارگذاری شده بر روی سایت ها، نیازمند پشتیبانی و ویرایش هستند؛ به طور قطع، کدنویسی و طراحی دائمی آنها با زبان های برنامه نویسی امری بسیار زمان بر و سخت است، به همین خاطر است که سیستم های مدیریت محتوا طراحی و ارائه شده اند تا امور پشتیبانی و مدیریت محتوای سایت به بهترین شکل ممکن و در کوتاهترین زمان انجام پذیرند.
وردپرس و جوملا دو نمونه از بهترین و شناخته شده ترین سیستم های مدیریت محتوا در سطح جهان هستند؛ از بین این دو سیستم، وردپرس به واسطه داشتن پشتیبانی مستمر و بروزرسانی های دوره ای توانسته است سهم بیشتری از ظرفیت وب را به خود اختصاص دهد.
آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس
این سیستم پنلی متشکل از قسمت های مختلف مدیریتی است که اعمال دستورات جدید و ویرایش دستورهای قدیمی سایت را ممکن میسازد؛ کار با وردپرس بسیار ساده و قابل یادگیری است، از طرفی امکان طراحی سایت از صفر تا صد و بدون دانش کدنویسی نیز با وردپرس فراهم آورده شده است.
سفارش طراحی سایت با وردپرس یکی از بیشترین مراجعات مشتریان برای ساخت وبسایت است.این موضوع به دلیل راحتی کار با این سی ام اس محبوب است.
آشنایی با سیستم مدیریت محتوای جوملا
جوملا نیز به مانند وردپرس امکانات بالایی را به کاربر ارائه می کند و باعث می شود فرد بدون دانش کدنویسی پیشرفته و تسلط به زبان های برنامه نویسی طراحی سایت، تغییرات دلخواه خود را بر روی بستر وب ایجاد نماید و به فعالیت بپردازد؛ سی ام اس جوملا بر اساس زبان php طراحی شده است و سازگاری بی نظیری با این زبان دارد، البته کارکرد سی ام اس مدنظر در برابر دیگر زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت نیز بسیار مطلوب و رضایت بخش است.
در اصل جوملا سایت شما را به دیتابیس های مناسب و قابل ویرایش وب متصل می کند و قابلیت های بسیاری برای تنظیم، تغییر، حذف و یا اضافه موارد به سایت را در اختیارتان قرار می دهد.
مهمترین اصول طراحی سایت
طراحان سایت در صورت استفاده از هر زبان و سی ام اس، ملزم به رعایت برخی اصول هستند تا بتوانند طرح های خود را با کیفیت بالا به ثمر برسانند و در فرایند کار دچار مشکل نشوند؛ برخی از این اصول عبارت هستند از:
- در خرید هاست یا همان سرویس میزبان دقت زیادی به خرج دهید، زیرا تمامی اطلاعات ثبتی شما بر روی هاست بارگذاری و از آن طریق به کاربر انتقال داده خواهد شد.
- با انواع دی ان اس ها و دومین های طراحی سایت آشنا شوید و بهترین گزینه برای مقصود خود را انتخاب کنید.
- دانش سئوی خود را ارتقا دهید تا جایگاه بهتری در موتورهای جستجو به شما اختصاص داده شود.
- برای UI و UX سایت اهمیت بسیاری قائل باشید.
- با نرم افزارهای کمک کننده و مکمل در طراحی سایت آشنا شوید و آنها را به کار بگیرید؛ از جمله شاخص ترین نرم افزارهای موثر در طراحی سایت، فتوشاپ، ایلاستریتور و اسکچ هستند.
- Html و css را بیاموزید تا در مواقع نیاز امور خود را با کیفیت بیشتری انجام دهید.
جلوه های بصری و ویژگی های گرافیکی نیز در طراحی سایت مهم و تعیین کننده هستند، پس لازم است تا در طراحی با زبان ها و یا حتی وردپرس و جوملا، زیبایی بصری سایت را نیز معیاری برای امور خود قرار دهید؛ در صورت تمایل به طراحی سایت با سی ام اس وردپرس، می توان از قالب های آماده استفاده نمود؛ افراد ماهر و مسلط به وردپرس و افزونه های آن نیز می توانند خود نسبت به طراحی قالب های دلخواه و سفارشی سازی شده اقدام نمایند که البته این کار علاوه بر تسلط بر وردپرس، به دانش نسبی نسبت به اسکریپت های css و html نیز نیازمند است.
کافه پروژه مرکز انجام پروژه طراحی سایت
سایت کافه پروژه یک سایت فریلنسینگ است که با داشتن هزاران برنامه نویس در حوزه طراحی سایت میتواند سفارش شما را به بهترین نحوه انجام دهد.دلیل این عمر تنوع برنامه نویسان و رقابتی بودن قیمت دهی در آن می باشد.ارتباط مستقیم با برنامه نویس در کافه پروژه این امکان را به شما می دهد تا سرعت کار خود را بالا ببرید و نیازهای خود را سریعتر به وی منتقل کنید.همین امر سبب پیدا کردن برنامه نویس بهتر و اجرای دقیقتر نیازهای سایت شما نیز می باشد.
کافه پروژه را در گوگل جستجو کنید و پروژه خود را سفارش دهید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.
سلام
ممنون از مطالب خوبتون. امروزه استفاده از قالب های راست چین شده خیلی ترند شده. شما اگر بخواین قالبی را از وب سایت های خارجی بخرید با هزینه های گزاف دلاری واقعا به صرفه نیست. الان وب سایت هایی مثل راست چین که بزرگترین فروشگاه قالب و افزونه فارسی در ایرانه، قالب هایی در دسته های شرکتی، فروشگاهی و غیره اراه میدن که شما میتونید یک وب سایت خوب با امکانات عالی داشته باشید. راست چین هم قالب های طراحی شده و هم فارسی شده داره. پیشنهاد می کنم که حتما اگر کارتون طراحی سایته این قالب های آماده رو از دست ندید.