دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار داخلی > گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی
اخبار داخلی

گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی

واحد بازرگانی 5 خرداد 1402 ساعت 19:15
زمان مطالعه: 3 دقیقه
گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

تهران سامر دی 2023 به میزبانی تهران در ایران مال برگزار شد. گروه علمی پژوهشی آورکلاک برگزار کننده این رویداد میزبان پدر علم فناوری اطلاعات ایران، پروفسور علی اکبر جلالی به صورت آنلاین بود. علی اکبر جلالی که عنوان پدر علم فناوری ایران را دارد، به صورت کنفرانس تصویری در تهران سامر کد 2023 حضور یافت. طی این کنفرانس بهزاد قاسمی، کارشناس امنیت سایبری و بنیانگذار گروه علمی پژوهشی آورکلاک به گفتگو با پروفسور علی اکبر جلالی نشست و به بررسی مسائل آموزش محور علوم رایانه در ایران پرداختند.

گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی

پرفسور جلالی، صاحب نظریه موج چهارم در فضای مجازی، به بحث در رابطه با نحوه‌ی آموزش صحیح علوم رایانه و مولفه‌های مهم در امر آموزش در این نشست پرداخت. جلالی ضمن مهم دانستن به اشتراک گذاری تجربیات در زمینه آموزشی به این نکته اشاره داشت که: هر فرد قبل از ارائه آموزش‌های آکادمیک و آزاد، نیاز به کسب تجربه و دانش در همان حوزه را دارد و نباید با هیجان و داشتن تجربه نو، اقدام به انتشار محتوای آموزشی در زمینه‌های مختلف کرد، زیرا چنین روندی نه تنها باعث پیش رفت نشده، بلکه افراد و گروه‌هایی که در فصل فراگیری هستند را از مسیر فراگیری دور خواهد کرد.

گفتگوی پروفسور علی اکبر جلالی و بهزاد قاسمی در تهران سامر دی

در ادامه این نشست، بهزاد قاسمی ضمن تایید و تاکید بر این موضوع از روند نا به سامان آموزش‌های موجود در فضای سایبری و حتی فضای آکادمیک سخن گفت. بهزاد قاسمی که اخیرا نظریه‌ای در رابطه با انزوای اطلاعات در نسل آینده امنیت سایبری ارائه کرده است، به نحوه‌ی صحیح توسعه فردی در فضای امنیت سایبری اشاره‌ای داشت.

قاسمی در این رویداد مباحثی همچون: اهمیت ترویج و توسعه بهداشت سایبری، روش‌های مقابله با قلدری سایبری (سایبر بولی) و تحلیل و بررسی نسل نوین بدافزارها را تشریح و بررسی کرد.

در پایان پروفسور جلالی ضمن تمجید از روند برگزاری و ماهیت رویداد تهران سامر دی، تاکید داشت تا چنین برنامه‌هایی که فارغ از بحث مالی و اقتصادی بوده و به صورت عام‌المنفعه و رایگان با هدف ترویج دانش و تجربه هستند، ادامه دار و پابرجا بمانند.

این رویداد به طور همزمان برای علاقه‌مندان به حوزه علوم رایانه و علوم امنیت سایبری داخل و خارج از کشور پخش شد. دکتر محمد مهدی جوکار، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان شهریار نیز از میهمانان این برنامه بود.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آموزش دواپس و لینوکس را از کجا شروع کنیم؟ نقشه راه خانه لینوکس ایران آموزش دواپس و لینوکس را از کجا شروع کنیم؟ نقشه راه “خانه لینوکس ایران”
مقاله بعدی گامی صحیح در مسیر سلامتی؛ راه‌های غلبه بر روماتیسم پا گامی صحیح در مسیر سلامتی؛ راه‌های غلبه بر روماتیسم پا
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

تعمیرات آیفون

مرکز تعمیرات موبایل را چطور انتخاب کنیم؟

مطالب مرتبط

برگزاری دومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس در تاریخ 24 الی 26 مرداد ماه 1403
اخبار داخلی

برگزاری دومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس در تاریخ 24 الی 26 مرداد ماه 1403

6 خرداد 1403 ساعت 12:30
افتتاح حساب آنلاین در بانک پاسارگاد و دریافت کارت در محل دل‌خواه، با «ویپاد»
اخبار داخلی

افتتاح حساب آنلاین در بانک پاسارگاد و دریافت کارت در محل دل‌خواه، با «ویپاد»

23 دی 1402 ساعت 14:45
معرفی هتل‌های لوکس جزیره کیش
اخبار داخلی

معرفی هتل‌های لوکس جزیره کیش

30 آبان 1402 ساعت 17:15
یازدهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور 15 الی 17 آذر ماه برگزار می شود
اخبار داخلی

یازدهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور 15 الی 17 آذر ماه برگزار می شود

29 آبان 1402 ساعت 17:45

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور