گوشی های هایسنس تازه وارد های بازار موبایل های هوشمند با رویکرد کیفیت ساخت حداکثری با حداقل قیمت تمام شده پا به عرصه رقابت با سایر برند های مطرح بازار شده است.
بنابر اعلام تسک میران، مدتی است که نام گوشی های هایسنس در بازار موبایل ایران شنیده میشود و ردِ رنگ این برند جدید را در سایتهای فروش گوشی موبایل میبینیم. همانطور که برای هر برند جوانی عدم اعتماد و نظرات منفی وجود دارد، گوشی های هایسنس نیز از این نظرات مصون نماندند.
قیمت ارزان گوشی های هوشمند هایسنس توجه برخی از خریداران را جلب کرده است، علی الخصوص افرادی که استفاده های معمول تری از گوشی هوشمند دارند و نمیخواهند برای گوشی موبایل، هزینه های زیادی پراخت کنند. از طرفی برخی مشخصات گوشی موبایل مانند، طول عمر باتری و یا اندازه نمایشگر و متریال با کیفیت ساخت گوشی برای این افراد اهمیت دارد. چرا که نمیخواهند هرسال یک گوشی هوشمند جدید بخرند. اما واقعا گوشی های هوشمند هایسنس ارزش خرید دارند؟ با توجه به سابقهی طولانی مدت و درخشان شرکت هایسنس، آیا میتوانیم به گوشی های موبایل هایسنس اعتماد کنیم؟
چطور به برندهای تازه کار گوشی اعتماد کنیم؟
دنیای گوشی های موبایل، نامهای گوناگونی را به خود دیده است. برندهایی مانند سامسونگ و اپل توانستند گوی برتری را از برندهای موبایل دیگر مانند نوکیا و ال جی یا HTC بربایند و در صدر جدول قرار بگیرند. در همین دوران گوشی های هواوی سهمی از بازار گرفتند و اعتماد به این برند تازه نفس، راه را برای شیائومی نیز باز کرد. شاید ۱۱ سال پیش هیچکس تصور این را نداشت که شیائومی به عنوان یک شرکت نوپا، بتواند با ابر قدرت های سازنده گوشی های موبایل به رقابت بپردازد. اما همانطور که مشاهده میکنید، این رقابت شکل گرفت و تا حدی پیش رفت که این روزها شیائومی و سامسونگ بر سر جایگاه دومین برند محبوب و پرفروش گوشی های هوشمند، در جدال هستند.
شیائومی در ساخت گوشی های موبایل هوشمند، طی ۱۱ سال، مسیری را رفت که برندهای قدیمی تر سالیان سال برای رسیدن به این پیشرفت زمان گذاشتند. منظور تنها پیشرفت در ساخت گوشی ها و گجت های هوشمند نیست، بلکه پیشرفت در جلب اعتماد مشتری و ساخت یک برند محبوب و مطمئن نیز در مسیر کوتاه اما پربار شیائومی دیده میشود.
بنابراین، ما در حافظهی خود اعتمادی درست به یک برند مانند شیائومی را داریم. البته که این اعتماد نه فقط برای شیائومی، بلکه برای مشتریان این شرکت نیز، همواره سود داشته است. هرگز فراموش نکنید که تمام نام های پر آوازهای که برای گوشی موبایل در ذهنمان داریم، روزی اولین تولیدات خود را روانهی بازار کردند که هیچکس آنها را نمیشناخت.
با این وجود، تازه کار بودن هایسنس در ساخت گوشی های موبایل هوشمند، دلیل کافی و درستی برای پشت کردن به گوشی های خوش قیمت و ارزان هایسنس نیست.
هر گوشی را بهر کاری ساختند
شما برای چه کاری گوشی موبایل میخواهید؟ برای عکاسی؟ گیمینگ؟ یا فقط برای انجام امور روزمره؟ چه نیازی هست که پدران و مادران ما که استفاده های حرفهای از گوشی ندارند، گوشیهایی با امکانات بالا بخرند؟ یا اگر شما ارتباط تنگاتنگی با عکاسی ندارید و گوشی موبایل را صرفاً برای برقراری ارتباط در شبکههای اجتماعی نیاز دارید، چرا باید گوشی هایی با پردازنده و یا اسپیکرهای حرفهای بخرید؟ پس در اولین گام باید نیاز خود را مشخص نمائید. فارغ از تبلیغات گستردهی تولیدکنندگان و فروشندگان گوشیهای موبایل، شما باید گوشی موبایلی متناسب با نیازتان تهیه کنید.
بعد از پاسخ دادن به این دو سوال، تصمیم بگیرید
اولین گوشی هایی که شرکت هایسنس عرضه کرد، گوشی های ارزان قیمتی بودند که با توجه به مشخصات فنی آنها، باید گفت به دو دستهی گوشی های اقتصادی و گوشی های میانرده تقسیم میشوند. هرچند تمام گوشی های سری E و H هایسنس را میتوان در لیست گوشی های زیر 4 میلیون تومان قرار داد. توجه به قیمت های گوشی ها، برای مقایسهی منصفانه میان گوشی های هایسنس با سایر برندها به ما کمک میکند. حالا بیایید به چند سوال پاسخ بدهیم:
-
از یک گوشی با قیمت حدوداً سه میلیون تومان چه انتظاراتی دارید؟
بیشک درست نیست که توقع یک پردازندهی قدرتمند و مناسب بازیهای سنگین را از یک گوشی میانرده زیر ۳ میلیون تومان داشته باشیم. پیشنهاد می شود در هنگام مطالعهی مشخصات فنی گوشی های هایسنس، عملکردی که از گوشی انتظار دارید را با قیمت گوشی مقایسه کنید.گوشی های میانرده در این بازه ی قیمتی امکانات خاصی را به شما ارائه نمی دهند، این در حالی است که گوشی هایسنس ای ۵۰ لایت، در همین بازهی قیمتی، دوربین ۱۳ مگاپیکسل و حسگر تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی در اختیارتان میگذارد.
-
گوشی های سایر رقبا با این قیمت چه امکاناتی در اختیارتان قرار میدهند؟
در بالا گفته شد که گوشی هایسنس در همین رنج قیمت که تقریباً قیمت میانهی رو به پایینی به شمار میآید، امکاناتی چون دوربین ۱۳ مگاپیکسل و حسگر تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی، باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی و… به شما ارائه می دهد. این در حالی است که برند هایی چون شیائومی، ریلمی و… نیز گوشی هایی در این بازه قیمتی دارند که هر کدام امکاناتی را به شما ارائه می دهند که ممکن است در مدل هم قیمت مشابه برند دیگر وجود نداشته باشد.
مسئله دیگری که ممکن است در ذهن شما شکل بگیرد این است که، شاید کیفیت ساخت گوشی های هایسنس مناسب نباشد. در این مورد باید بگوییم که هر برند تازه کاری ممکن است آزمون و خطاهایی داشته باشد. اما خرید گوشی هایی در این بازهی قیمتی ریسک بالایی وجود ندارد. از سوی دیگر، هایسنس در ساخت گوشی های موبایل هوشمند، تازه شروع به کار کرده است اما برند کم تجربهای نیست. سالهاست تلویزیون ها و لوازم خانگی هایسنس را میشناسیم و کیفیت ساخت این محصولات بر ما پوشیده نیست.
نمایندگی رسمی هایسنس در ایران
با تکیه بر تجربهی درخشان این شرکت و شرکت گارانتی کنندهی هایسنس در ایران، میتوانیم به گوشی های هایسنس اعتماد کنیم. شرکت تسک میران که از اولین و معتبرترین نمایندگی های شیائومی در ایران است، این بار با واردات گوشی های هایسنس، در متعادل سازی بازار موبایل ایران میکوشد تا مشتریان ایرانی بتوانند انتخابهایی درست از میان با کیفیت ترین گوشی های موجود داشته باشند.
شما می توانید برای اطلاع از امکانات گوشی های هایسنس و مقایسه آنها با سایر برند های موجود و اطلاع از قیمت بروز آنها، به وبسایت تسک میران مراجعه کنید.
منبع : وبسایت تسک میران (www.taskmiran.com)
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.