برای اینکه بتوانید ارتباط قویتری با دیگران داشته باشید و همچنین در یادگیری زبان جدید موفق باشید، لازم است که مهارت لیسنینگ خود را تقویت کنید. پادکستها میتوانند یک روش آسان برای بهبود این مهارت باشند.
زمانیکه پادکستها بوجود آمدند، آنها توانستند خود را تبدیل به عضوی از فرهنگ ما کنند. بسیاری از مردم منتظر میمانند تا هر هفته با گوش دادن با پادکستها از اخبار مختلف مطلع شوند، اما عدهای هم وجود دارند که از پادکستها به عنوان یک منبع آموزشی استفاده میکنند. اگر در تلاشید که یک زبان جدید یاد بگیرید، پادکستها میتوانند راهی بسیار آسان باشند که میتوانید در حین کارهای روزمرهتان به آنها گوش دهید و اگر چیزی را متوجه نشدید، دوباره به عقب برگردید و آن قسمت را گوش دهید.
برای زبانآموزان انگلیسی، پادکستها میتوانند آنها را با لهجهها و گویشهای مختلف آشنا کند. آنها مکالمات واقعی و ساختار جملات را به شما نشان میدهند و میتوانند یک مکمل بسیار خوب برای کلاسهای زبان شما هم باشند. در این مقاله ما قصد داریم چند نمونه از بهترین اپلیکیشنها را به شما معرفی کنیم که با نصب کردنشان میتوانید به راحتی به پادکستها گوش دهید و مهارتهای خود از جمله مهارت لیسنینگ یا شنیداری را بهبود ببخشید.
فهرست مطالب
- اپلیکیشن پادکست ESL
- اپلیکیشن BBC Learning English
- اپلیکیشن All Ears English – ESL
- اپلیکیشن Bright English
- اپلیکیشن English Podcast Listening
- اپلیکیشن English Radio
- اپلیکیشن Avacast
- اپلیکیشن Learn English Listening Master
اپلیکیشنهای کاربردی زبان انگلیسی برای تقویت لیسنینگ
در ادامه ۸ مورد از بهترین اپلیکیشنهای یادگیری را به شما معرفی خواهیم کرد. استفاده از این اپلیکیشنها بسیار راحت بوده و در همهی مدلهای گوشی قابل نصب است.
۱- اپلیکیشن پادکست ESL
پادکست ESL با داشتن بیش از ۱۳۰۰ پادکست مختلف از سطح مبتدی تا پیشرفته، یکی از بزرگترین و محبوبترین پادکستهای آموزش زبان انگلیسی است که میتواند به بهبود مهارت لیسنینگ شما کمک کند. با دانلود پادکست ESL شما میتوانید علاوه بر تمرین مهارت لیسنینگ، واژگان جدید و گرامرهای کاربردی را نیز یاد بگیرید. پادکستهای این اپلیکیشن به صورت فایل صوتی و پیدیاف طراحی شدهاند و به راحتی قابل دانلود هستند. این مجموعهی آموزشی برای افرادی نیمه حرفهای تا حرفهای مناسب است.
۲- اپلیکیشن BBC Learning English
این اپلیکیشن رتبهی بالایی در آموزش زبان انگلیسی دارد و به کاربران کمک میکند تا روی مهارتهای شنیداری، گفتاری و گرامر خود تمرین کنند. شما میتوانید در این برنامه به مکالمههای کوتاه گوش کنید. هر درس همراه با متن، فهرست لغات و تمرینات مربوطه است که کمک میکند در پایان درس خود را آزمایش کنید. این اپلیکیشن برای اندروید و آیاواس قابل استفاده است.
۳- اپلیکیشن Listen English Daily Practice
اگر به دنبال کلیپهای صوتی خوب هستید تا روی مهارت لیسنینگ خود تمرکز کنید، این برنامه میتواند مناسب شما باشد. فرقی نمیکند که مبتدی باشید یا پیشرفته، این برنامه برای همهی سطوح کلیپهای آموزشی دارد. بیشتر مطالب به صورت داستانهای کوتاه با موضوعات روزمره هستند؛ بنابراین شما با گوش کردن به آنها میتوانید لغات جدید و کاربردی هم یاد بگیرید.
بعد از هر فایل صوتی، برای اینکه خود را آزمایش کنید که تا چه حدی مطالب را متوجه شدید، از شما در مورد آن کلیپ سوال پرسیده میشود. از طرفی، اگر به دنبال منبعی برای توسعه و بهبود لهجهی بریتانیایی یا آمریکایی خود هستید، این برنامه به شما کمک میکند تا تفاوت آنها را درک کنید و هر دو را بهتر یاد بگیرید.
۴- اپلیکیشن Bright English
بسیاری از افراد ممکن است در حال یادگیری زبان انگلیسی برای امتحانات خاص باشند. به عنوان مثال، آزمون آیلتس، آزمونی است که میزان مهارت زبان انگلیسی شما را میسنجد و در سطح بینالمللی پذیرفته میشود. اگر برای امتحان آیلتس آماده میشوید، این اپلیکیشن میتواند منبع خوبی برای تقویت مهارت لیسنینگ شما باشد.
محتواهای این برنامه به طوری طراحی شدهاند که شبیه به موارد امتحانی باشند. علاوه بر این، پادکستها بر اساس سطح یادگیری شما و همچنین بر اساس موضوعات تقسیمبندی میشوند و بیش از 1000 مورد از آنها برای انتخاب وجود دارد. در پایان هر درس شما میتوانید تست مربوط به آن را انجام دهید و یک کارنامه به شما ارائه میشود؛ از این طریق شما میتوانید پیشرفت خود را پیگیری کنید و اشتباهاتتان را به طرز دقیقی اصلاح کنید.
۵- اپلیکیشن LearnEnglish Podcast
پادکست LearnEnglish طیف گستردهای از درسهای صوتی و تصویری را برای بهبود مهارتهای زبان انگلیسی به شما ارائه میدهد. این پادکست شامل دروس بسیار زیادی است که معمولا هر هفته آپدیت هم میشود. آزمونهای تعاملی، فلش کارتها و دروس آموزش گرامری که در این برنامه وجود دارد، آن را به یک گزینهی مناسب برای افرادی تبدیل میکند که میخواهد به تنهایی در خانه مطالعه داشته باشند. همچنین شما میتوانید در برنامه انتخاب کنید که یک معلم زبان انگلیسی به روند آموزشی شما بازخورد نشان دهد.
۶- اپلیکیشن Busuu
به عنوان یک اپلیکیشن آموزشی زبان، Busuu نهتنها به توسعه و بهبود مهارتهای شنیداری، بلکه به تقویت مهارتهای گفتاری، نوشتاری، گرامر، تلفظ و همچنین مهارت واژگان نیز کمک میکند.
هر زبانآموز میتواند از طریق این اپلیکیشن با گویشهای مختلف آشنا شود و قدرت شنیداری خود را در این زبان تقویت کند، این موضوع یکی از دلایل محبوبیت برنامهی Busuu است.
همچنین به شما این امکان را میدهد که هر چند بار که می خواهید درس را متوقف کنید، به عقب بکشید و دوباره گوش دهید. به علاوه کاربران به کمک این اپلیکیشن میتوانند مهارتهای شنیداری و گفتاری خود را با افراد واقعی و معلمهای زبان انگلیسی در سراسر جهان تمرین کرده و تقویت کنند.
۷- اپلیکیشن Avacast
هدف اصلی اپ آواکست (avacast.app)، آموزش زبان انگلیسی از طریق مهارت شنیداری یا همان لیسنینگ است. این برنامه همزمان با ارائهی پادکستها، ترجمهی روان فارسی و متن پادکست را نیز به شما نمایش میدهد. به کمک این برنامه شما میتوانید لغات، عبارات جدید و گرامر را از طریق پادکستها و در قالب گفتوگو یاد بگیرید. همچنین یکی از مزیتهای این برنامه این است که شما به صورت آفلاین هم میتوانید به پادکستها دسترسی داشته باشید.
۸- اپلیکیشن Learn English Listening Master
Sentence Master یک برنامهی ساده برای گوش دادن به زبان انگلیسی است که هدف آن کمک به کاربران در یادگیری و بهبود درک و تواناییهای خود در استفاده از زبان انگلیسی است. بعد از اینکه سطح مورد نظرتان را برای آموزش انتخاب کردید، برنامه شما را به منطقهی «زمین بازی» منتقل میکند. برنامه یک جمله را با صدای بلند میخواند و تمام حروف صحیح آن جمله روی صفحه به کاربر نشان داده میشود. پس از شنیدن جمله، باید حروف مناسب را برای املای درست هر کلمه به ترتیب انتخاب کنید.
جمع بندی
گوش دادن یک مهارت اصلی و مهم برای برقراری ارتباط با اطرافیان است؛ چه در خانه، مدرسه، محل کار باشید، در هر صورت باید ابتدا گوش دهید، درک و تحلیل کنید و سپس پاسخ درست بدهید. لیست برنامههای بالا به شما کمک میکند تا مهارت شنیداری و لیسنینگ خود را در زبان انگلیسی بهبود ببخشید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.