با فرا رسیدن فصل تابستان، بسیاری از خانوادهها برنامههایی برای سفر به شهرهای مختلف و حتی کشورهای دیگر دارند. در کنار برنامه ریزی برای لذت بردن از سفرهایتان، استفاده از برخی اپلیکیشنها در گوشی همراه شما، سفرتان را لذت بخشتر میکند. برنامههایی که مکانهای دیدنی، جاهایی برای استراحت، هتل و … را به شما با جزئیات دقیق نشان میدهند و شما را از پرسیدن این موارد از دیگران بی نیاز میکنند.
در این مطلب دیجیرو قصد داریم تا شما را به 6 نرم افزار اندرویدی کاربردی که برای مسافرت و راهنمایی کاربران ساخته شدهاند، آشنا کنیم. با بررسی و انتخاب یک یا چندین نرم افزار از این مجموعه، سفر خود را لذتبخشتر نمایید.
1- 1weather
اکثر خانوادهها پیش از سفر شرایط آب و هوایی مکانی که قصد اقامت در آن را دارند، بررسی مینمایند. اپلیکیشن 1weather به شما در این زمینه کمک میکند. در این نرم افزار اطلاعاتی در مورد میزان دما، رطوبت، باد و … شهر موردنظر، به شما نمایش داده میشود. از ویژگیهای دیگر این نرم افزار قابلیت پیش بینی هوای آن است که میتواند هوای شهر موردنظر شما را تا 12 هفته آینده پیش بینی نماید. البته قطعا پیش بینی های طولانی مدت دقت بالایی ندارند ولی در مورد پیش بینیهایی مربوط به 1 هفته دقیق عمل میکند.
تمام این قابلیتها در نسخه رایگان این نرم افزار موجود هستند. در نسخه پولی این نرم افزار تنها تبلیغات در محیط آن حذف میشوند. البته میزان تبلیغات زیاد نیست و محیط نرم افزار حتی با تبلیغات بسیار خوب و کار کردن با آن آسان میباشد.
لینک دانلود اپلیکیشن 1weather: دانلود از بازار | دانلود از گوگل پلی
2- BackCountry Navigation
اپلیکیشن BackCountry Navigation یک منبع خوب از نقشههای توپوگرافی است. شما میتوانید نقشههای مورد نظر خود را دانلود کنید تا بعدا در حین سفر به صورت آفلاین از آنها استفاده نمایید. این نرم افزار شامل دادههای لندست ناسا، نقشههای خیابانها، فوتوگرافی رنگی USGS و … میشود. شما میتوانید با استفاده از پرداخت درون برنامهای ویژگیهای بیشتری را به این نرم افزار اضافه نمایید. البته قیمت نسخه کامل آن حدودا 12 دلار میباشد که کمی گران است ولی ویژگیهای موجود در نسخه رایگان این نرم افزار نیز مفید و کاربردی هستند.
لینک دانلود اپلیکیشن BackCountry Navigation: دانلود از گوگل پلی
3- Compass (قطب نما)
برنامه قطب نما برای مسافرت به خصوص در جنگل، بیابان و … مناسب میباشد. از طرفی استفاده از این نرم افزار جهت پیدا کردن قبله نیز کاربردی میباشد. نرم افزار compass یک قطب نما با دقت بالاست که بر اساس سنسورهای موجود در گوشی موقعیت جغرافیایی را تشخیص میدهد و میتواند در طول سفر به شما کمک زیادی نماید. این نرم افزار کاملا رایگان بوده و دارای محیط جذابی است.
لینک دانلود اپلیکیشن compass: دانلود از گوگل پلی
4- Flashlight
استفاده از فلاش گوشی در بسیاری از موارد لازم میشود. در مسافرتها نیز برای گشت و گذار در شب در صورت تمام شدن شارژ چراغ قوه تان، استفاده از فلاش گوشی میتواند تا حدودی کار شما را راه بیاندازد. با نرم افزار Flashlight میتوانید فلاش دوربین گوشی خود را کنترل نمایید و در حالتهای مختلف از آن استفاده کنید. رابط این اپلیکیشن نیز جذاب و کاربری است و به صورت رایگان میتوانید از آن استفاده نمایید.
لینک دانلود اپلیکیشن Flash light: دانلود از بازار | دانلود از گوگل پلی
5- Here WeGo
Here WeGo یکی از بهترین اپلیکیشنها برای ذخیره کردن مپها میباشد. شما میتوانید نقشه مربوط به ناحیه خود را از نرم افزارهایی از جمله گوگل مپ در این برنامه ذخیره کنید تا در اینده به صورت آفلاین از آنها استفاده نمایید. همچنین میتوانید نقاط مهم را در نقشهها با توضیحات علامت زده و آنها برای استفادههای بعدی در دسترس قرار دهید. از نکات مثبت این اپلیکیشن رایگان بودن آن میباشد که با توجه به ویژگیهای خوبی که دارد، لازم است که آن را بر روی گوشی خود نصب نمایید.
لینک دانلود اپلیکیشن Here WeGo: دانلود از گوگل پلی
6- offline Survival Manual
Survival Manual یک نرم افزار کاربردی برای افرادی است که زیاد مسافرت میروند به خصوص افرادی که در جنگلها و بیابانها به گشت و گذار میپردازند. همانطور که از اسم این اپلیکیشن مشخص است، راههایی برای بقا در شرایط مختلف در این نرم افزار وجود دارد. راههایی برای ساخت چادر، روشن کردن آتش و … . تمام این موارد به زبان نگلیسی هستند و اگر کمی آشنایی داشته باشید، این نرم افزار برای شما بسیار کاربردی و مفید خواهد بود. اپلیکیشن Survival Manual نیز به صورت رایگان در دسترس میباشد.
لینک دانلود اپلیکیشن offilne Survival Manual: دانلود از گوگل پلی
امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. تجربیات خود در مورد استفاده از این نرم افزارها را با ما در میان بگذارید.