دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: 12 بیماری و سندروم عجیبی که تا به حال در مورد آن‌ها نشنیده‌اید!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > علمی > 12 بیماری و سندروم عجیبی که تا به حال در مورد آن‌ها نشنیده‌اید!
علمیمنتخب

12 بیماری و سندروم عجیبی که تا به حال در مورد آن‌ها نشنیده‌اید!

علیرضا غلامی 17 اسفند 1398 ساعت 21:03
زمان مطالعه: 11 دقیقه
12 بیماری و سندروم عجیب
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

تصور کنید که شب به خواب می‌روید و وقتی بیدار می‌شوید دارای صدای کاملا متفاوتی نسبت به صدای قبلی خود هستید! این یک داستان از کتاب‌های علمی تخیلی نیست بلکه کاملا واقعی است. در ادامه به سراغ موارد بسیار عجیب و نادر پزشکی می‌رویم که ممکن است هیچ چیزی در مورد آنها نشنیده باشید. این‌ها شامل 12 بیماری عجیبی هستند که در قرن بیست و یکم نیز هنوز درمانی برای آن‌ها ارائه نشده است. با دیجی رو همراه باشید.

لیست
فیبرودیسپلازی یا استخوانی‌شونده پیشرونده (Fibrodysplasia)سندرم ایلرز- دانلوس (Ehlers—Danlos syndrome)التهاب مغز یا آنسفالیت لتارژیک (Encephalitis lethargica)کهیر سرد (Cold urticaria)گزرودرما (Xeroderma)سندرم لهجه خارجی (Foreign accent syndrome)هایپرتریکوز یا پرمویی (Hypertrichosis)آرگیریا (Argyria)سندرم انفجار سر (Exploding head syndrome)ترایمتلامونیریا (Trimethylaminuria)سندرم استندال (Stendhal syndrome)بیماری اورباخ-ویته (Urbach—Wiethe disease)

فیبرودیسپلازی یا استخوانی‌شونده پیشرونده (Fibrodysplasia)

Fibrodysplasia

این بیماری ژنتیکی نادر و جدی با تبدیل تدریجی ماهیچه‌ها، تاندون‌ها و رباط‌ها به استخوان مشخص می‌شود. همان‌طور که در عکس بالا که متعلق به شخصی با این بیماری بوده است مشاهده می‌کنید، بدن این بیماران به آرامی با بافت استخوانی پوشیده می‌شود. این بیماری منجر به تغییر شکل جدی بدن، از بین رفتن توانایی حرکت طبیعی و مرگ زودرس می شود. در حال حاضر هیچگونه اقدام پیشگیرانه یا درمانی مؤثری وجود ندارد اما دانشمندان موفق به پیدا کردن ژن مسئول فیبرودیسپلازی شده‌اند. هم اکنون آزمایش‌های بالینی یک دارو برای معالجه این بیماری در حال انجام است و قرار است این دارو روند استخوانی شدن بدن را متوقف کند.

سندرم ایلرز- دانلوس (Ehlers—Danlos syndrome)

Ehlers—Danlos syndrome

این بیماری ترکیب کلاژن‌ها را مختل می‌کند که منجر به شکنندگی رگ های خونی، انعطاف پذیری بیش از حد مفاصل، شکنندگی، تغییر شکل بافت‌ها و سایر پیامدهای خطرناک می‌شود. پوست افرادی که به این بیماری مبتلا هستند الاستیک و بسیار مستعد آسیب و زخم است. انواع مختلفی از این سندرم  از متوسط تا شدید وجود دارد که خوشبختانه حالت شدید آن بسیار نادر است و در مواردی که این بیماری عروق خونی را تحت تأثیر قرار ندهد، امید به زندگی فرد بیمار تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد. در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد اما اگر بیمار فیزیوتراپی را به خوبی انجام دهد می‌تواند اثرات منفی سندرم ایلرز- دانلوس را کاهش دهد.

التهاب مغز یا آنسفالیت لتارژیک (Encephalitis lethargica)

Encephalitis lethargica

این بیماری که به عنوان “بیماری خواب” شناخته می‌شود در واقع تفاوت‌هایی با بیماری‌های مرتبط با خواب دارد. پزشکان در این باره معتقدند که با یک بیماری ویروسی طرف هستند، اما هنوز ویروس آن مشخص نشده است. این بیماری با تب بالا، گلودرد، سردرد، ضعف، لرزش و به خواب رفتن در هر محلی شناسایی می‌شود. متاسفانه برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد، بنابراین ممکن است فرد بیمار به خودی خود بهبود یابد و یا اینکه بیماری مزمن شده و برای ده‌ها سال ادامه پیدا کند. این بیماری مسری برای اولین بار در سال 1915 کشف شد. برخی محققان بر این باورند که آدولف هیتلر نیز مبتلا به این بیماری بوده و این بیماری بر شخصیت و تصمیمات وی تأثیر می‌گذاشته است.

کهیر سرد (Cold urticaria)

Cold urticaria

کهیر سرد یک بیماری ارثی محسوب می‌شود و هنگامی که فرد دچار سرما خوردگی شود جوش‌هایی در سراسر بدن او ظاهر می‌شود که از این طریق می‌توان این بیماری را شناسایی کرد. این بیماری به دلیل وجود میزان غیر طبیعی هیستامین (یک آمین زیستی است که در واکنش‌های ایمنی موضعی، تنظیم عملکرد فیزیولوژیک روده و به عنوان یک انتقال دهنده عصبی در سیستم عصبی مؤثر است) در بدن اتفاق می‌افتد اما مکانیسمی که باعث افزایش سطح هیستامین می‌شود همچنان ناشناخته است. پزشکان به بیماران توصیه می‌کنند که مواظب باشند تا سرما نخورند، داروهای ضد هیستامین مصرف کنند و قبل از بیرون رفتن از منزل کرم‌های مخصوص را برای محافظت در برابر سرما استفاده کنند.

گزرودرما (Xeroderma)

Xeroderma

این بیماری ژنتیکی به عنوان سندرم خون آشام نیز شناخته می‌شود زیرا فردی که مبتلا به آن است اگر در برابر آفتاب قرار گیرد عواقب شدیدی را متحمل می‌شود. لکه های روی پوست که در معرض نور ماوراء بنفش قرار دارند ملتهب شده و این التهاب‌ها می تواند به یک بیماری سرطانی منجر شوند؛ همچنین چشم‌ها نیز در معرض خطر هستند. اگر شخصی که گزرودرما دارد مجبور باشد در طول روز از خانه بیرون برود، باید تمام اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد. به عنوان مثال دیوید میدلتون که می توانید تصویر او را در بالا مشاهده کنید مجبور بود لباس مخصوصی را برای مدرسه به تن کند و روزانه دو ساعت وقت خود را برای پوشاندن پوستش با کرم محافظ بگذارد.

سندرم لهجه خارجی (Foreign accent syndrome)

Foreign accent syndrome

تاکنون دلایل بروز این سندرم نامشخص است اما تصور می‌شود که ممکن است این بیماری به علت ضربه، سکته یا تومور مغزی ظاهر شود. کسی که به این سندرم مبتلا است همچنان می‌تواند به زبان مادری خود صحبت کند اما تلفظش به حدی تغییر می‌کند که افراد دیگر فکر می‌کنند که فرد با لهجه خارجی صحبت می‌کند! این اختلال به خودی خود برای سلامتی فرد خطرناک نیست اما مبتلایان می‌گویند که آن‌ها در سرزمین مادری خود احساس بیگانگی می‌کنند و به دلیل سوء تفاهم و بعضی اوقات تمسخر دیگران، زندگی برای آنها سخت می‌شود.

هایپرتریکوز یا پرمویی (Hypertrichosis)

Hypertrichosis

هایپرتریکوز رشد زیاد مو در قسمت‌هایی مانند پیشانی است که طبیعی تلقی نمی‌شود. بیشتر اوقات هایپرتریکوز در مردان مشاهده شده است و به‌ندرت شاهد این بیماری در زنان بوده‌ایم. این بیماری قابل درمان نیست اما خوشبختانه امروزه روش‌های بسیاری برای خلاص شدن از شر موهای زائد وجود دارد. خسوس آکوز (Jesús Aceves) بازیگر مکزیکی یکی از معروف‌ترین افراد مبتلا به این بیماری است که البته اصلاً خود را بیمار نمی‌داند و به خوبی زندگی می‌کند.

آرگیریا (Argyria)

Argyria

این بیماری در اثر ایجاد رسوب نقره در بدن ایجاد می‌شود و در نتیجه آن، پوست فرد به رنگ نقره‌ای یا مایل به آبی دیده می‌شود. آرگیریا در شرایطی اتفاق می‌افتد که افراد از محصولات زیادی استفاده می‌کنند که حاوی نقره است. این بیماری به ویژه در بین افرادی که با این فلز کار می‌کنند معمول می‌باشد. مشهورترین فرد مبتلا به این بیماری یک مرد آمریکایی به نام پل کاراسون بود که به او نام مستعار “بابا اسمورف” را داده بودند زیرا به این شخصیت کارتونی بسیار شبیه بود. او پس از مدت‌ها تلاش برای درمان التهاب پوستی خود با کلوئید نقره به این رنگ در آمد.

سندرم انفجار سر (Exploding head syndrome)

Exploding head syndrome

“صدایی بلند و بلندتر می‌شود، سپس صدای انفجاری بزرگ را می‌شنوم و یک نور شدید روشن مانند اینکه کسی چراغ قوه را توی صورتم روشن کند، می‌بینم.” افرادی که از سندرم انفجار سر رنج می‌برند، بدین شکل علائم خود را توصیف می کنند. البته این بیماری نادر نیست و اگر اغلب از بی‌خوابی و استرس رنج می‌برید این خطر وجود دارد که این بیماری را تجربه کنید. دانشمندان معتقدند که این سندرم ممکن است در اثر فعالیت عصبی زیاد در قسمت‌هایی از مغز که مسئول درک صداست ایجاد شود. این بیماری منجر به احساس انفجار و حسی شبیه شوک الکتریکی می‌شود.

ترایمتلامونیریا (Trimethylaminuria)

Trimethylaminuria

این بیماری به عنوان سندرم بوی ماهی نیز شناخته می‌شود و همانطور که احتمالاً حدس زده‌اید منجر به تصاعد بویی مانند ماهی در فرد می‌شود. بدترین قسمت ماجرا این است که خود فرد ممکن است این بو را حس نکند، اما اطرافیان فرد آن را حس کنند. این مسئله باعث ایجاد مشکلات روانی و ارتباطی زیادی می‌شود. متأسفانه روش درمانی مؤثری وجود ندارد اما با توجه به نتایج برخی مطالعات، یک رژیم غذایی خاص به همراه کربن فعال و کلروفیلین می‌تواند بوی ماهی را کاهش دهد.

سندرم استندال (Stendhal syndrome)

Stendhal syndrome

“وقتی کلیسا را ترک می‌کردم، قلبم به شدت می‌زد، احساس می کردم زندگی از درون من خارج می‌شود و با ترس از افتادن قدم برمی‌داشتم …” . این نوشته‌ی استندال، نویسنده فرانسوی است که احساسات خود را پس از بازدید از شهر فلورانس بیان می‌کند. چیزی که نویسنده آن را تجربه کرده است یک اختلال روان‌شناختی است که علائمی مانند ضربان قلب سریع، سرگیجه، غش، سردرگمی و حتی توهم را در پی دارد. این اتفاق معمولا زمانی می‌افتد که افراد چیزی را تجربه می‌کنند که اهمیت زیادی برای آن‌ها دارد. برای مثال می‌توان از بازدید آثار هنری، طبیعت، حیوانات یا حتی دیدن یک شخص نام برد. بسیار عجیب است که گردشگران آسیایی معمولاً دچار این سندرم نمی‌شوند و این می‌تواند به دلیل فرهنگ بسیار متفاوت آن‌ها باشد. در مورد گردشگران ایتالیایی نیز به همین شکل است، زیرا آن‌ها بیشتر از سایر افراد در محیط های خاص و زیبا قرار گرفته‌اند.

بیماری اورباخ-ویته (Urbach—Wiethe disease)

Urbach—Wiethe disease

افراد دچار این بیماری فاقد آمیگدال (قسمتی بادامی شکل در مغز) در مغز خود هستند، به این معنی که آنها هیچ ترسی را حس نمی‌کنند. آزمایش‌ها بر روی یک بیمار نشان داده که افراد مبتلا به این بیماری از مارها، عنکبوت‌های سمی، فیلم‌های ترسناک، سرقت‌های مسلحانه و سایر خطرات هیچ هراسی ندارند. تنها چیزی که باعث می‌شود آنها چیزی همانند ترس را تجربه کنند، استنشاق میزان زیاد دی اکسید کربن است که باعث وحشت هر فرد سالمی می‌شود.

همان طور که دیدید بیماری‌ها و سندرم‌های بسیار عجیبی در دنیا وجود دارند که شاید حتی نام آن‌ها را هم نشنیده باشیم. اما به نظر شما کدام یک از بیماری‌های اشاره شده در این مقاله عجیب‌تر است؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: بیماری, حقایقی عجیب, عجایب, عجایب جهان, عجایب دنیا
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad2
Sleepy3
Love0
Happy2
Angry0
Cry0
Surprise25
مقاله قبلی ایسوس راگ فون 2 10 گوشی برتر ماه فوریه 2020 از نگاه بنچمارک AnTuTu
مقاله بعدی شیائومی می 10 پرو «شیائومی می 10 اس» با صفحه نمایشی بزرگ در راه است
10 نظرات 10 نظرات
  • Ghaem says:

    فقط آخری

    پاسخ
    • سیا says:

      اسمش چیه کسی میدونه؟

      پاسخ
  • هانی says:

    عاقا سندرومی بنام هتروکرومیا وجود داره؟

    پاسخ
    • Erik says:

      اره داره هتروکرومیا یا همون تفاوت رنگ دو چشم

      پاسخ
  • ناشناس says:

    آخری خییییلی خفن بود خدایی?خخخخخ

    پاسخ
  • فاطمه says:

    خدابیامرز خواهر زن عموم فیبرودیسپلازی داشت. وقتی دکتر بهش گفت بیماریش چطوریه از ترس سکته کرد به رحمت خدا رفت.

    پاسخ
    • Nima says:

      یا حضرت پشم?

      پاسخ
  • سیا says:

    اسم اون خانمه چیه؟ اخری

    پاسخ
  • Erik says:

    من اخری و دارم 😐

    پاسخ
  • جاوید says:

    بنظرم بهترین سندرم آتارکسیا ست که فرد مبتلا به درجه ای از آرامش درونی میرسه که وصف ناپذیر هست🤗

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

میت‌پد پرو 12.2

تبلت هواوی «میت‌پد پرو 12.2» و هدفون «فری‌بادز 6» از راه رسیدند

اوپو پد SE

اوپو پد SE معرفی شد؛ تبلتی اقتصادی با طراحی جذاب و نمایشگر 90 هرتز

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو

اوپو رنو 14 و رنو 14 پرو با دوربین‌های 50 مگاپیکسلی و عملکرد خیره کننده معرفی شدند

مطالب مرتبط

بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی
اخبار بازیمنتخب

10 مورد از بهترین رونمایی های بازی های ویدیویی که تاریخ‌ساز شدند

22 اردیبهشت 1404 ساعت 23:05
سیستم عامل هارمونی او اس پی سی
اخبار سیستم عاملمنتخبهواوی

سیستم عامل هارمونی او اس پی سی چیست و چه تفاوتی با ویندوز دارد؟

21 اردیبهشت 1404 ساعت 13:21
وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی
راهنمای خریدمنتخب

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

20 اردیبهشت 1404 ساعت 19:38
مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور