باز هم با قسمتی دیگر از خلاقیت کده دیجی رو خدمت شما خوانندگان محترم هستیم و این بار قصد داریم تا یک خلاقیت کده خوشمزه را تجربه کنیم! چرا خوشمزه؟ چون مطلب امروز ما در مورد خوراکیها و آشپزی است و قصد داریم تا چند ترفند جالب را که به احتمال فراوان تا به حال از آنها بیاطلاع بودهاید، به شما آموزش دهیم.
خلاقیت در تمام جوانب زندگی تأثیرگذار است و باعث راحتی و آسایش بیشتر میشود. بنابراین چه خوب است که این حس را همواره در خود زنده نگه داشته و به محیط و لوازم پیرامون و همچنین کارهایی که انجام میدهیم دیدی کنجکاوانه داشته و به فکر پیاده سازی ایدههایی نو باشیم. با وجود اینکه آشپزی در نظر بسیاری افراد کاری ساده و پیش پا افتاده است، اما در واقع اصلاً این گونه نیست و این کار هم مانند تمام حرفههای دیگر پیچیدگیهای خاص خود را دارد. داشتن خلاقیت در آشپزی و استفاده از نکات و ترفندهای مفید نیز یکی از نقاط قوت یک آشپز خوب به شمار میرود.
خوب با این مقدمه کوتاه به سراغ ترفندهای امروز خلاقیت کده میرویم. پس این شما و این هم سه ترفند جالب در مورد خوراکیها:
1- جدا کردن زرده تخم مرغ
تخم مرغ یکی از خوراکیهایی است که کاربرد فراوانی در آشپزی داشته و از مواد اولیه بسیاری از غذاها و شیرینیها به حساب میآید. اما یکی از کارهایی که اغلب در استفاده از تخم مرغ باید انجام دهید، جدا کردن زرده آن از سفیده است. شما این کار را چگونه انجام میدهید؟ شاید تا به حال روشهای مختلفی را امتحان کرده باشید، اما به احتمال زیاد روشی را که در این بخش میخواهیم ارائه کنیم تا به حال انجام ندادهاید.
تخم مرغ را در شکسته و در یک ظرف دلخواه بریزید.
یک بطری پلاستیکی تمیز بردارید.
درب بطری را باز کرده و آن را به وسیه انگشتان خود کمی فشار دهید.
در همین حال دهانه بطری را به زرده تخم مرغ چسبانده و انگشتان خود را شل کنید تا بطری به حال اولیه خود برگردد. با این کار بطری مانند یک پمپ عمل کرده و زرده را داخل خود میمکد.
حالا به راحتی با فشار دادن دوباره بطری، زرده را در یک ظرف دیگر خالی کنید.
اگر میخواهید زرده چندین تخم مرغ را جدا کنید، نیازی نیست که این کار را یک به یک انجام دهید. بلکه میتوانید اول تمام زردهها را داخل بطری مکیده و سپس اقدام به خالی کرده همگی آنها نمایید.
تبریک میگوییم. به همین راحتی و به بهترین شکل ممکن توانستید زرده تخم مرغها را جدا کنید.
2- گرفتن آب لیمو، راحتتر از همیشه
اگر میخواهید آب یک لیمو را گرفته و از آن در غدا و یا شربت خود استفاده کنید نیازی نیست که این کار را با دست انجام دهید.
ابتدا لیمو را از وسط نصف کنید.
حالا یک انبر آشپزی برداشته و لیموی نصف شده را مطابق شکل درون آن قرار دهید.
خوب کار تمام شد و به وسیله انبر میتوانید با قدرت بسیار بیشتری لیمو را فشار داده و آب آن را خارج کنید.
با توجه به فشار زیادی که با این روش به لیمو وارد میشود، حتی میتوانید کل آب لیمو را نیز گرفته و استفاده کنید.
3- چه کنیم که موزها تازه بمانند؟
این سوالی است که بسیاری از ما در پی یافتن پاسخی برای آن بودهایم و با اینکه روشهای مختلفی برای این کار معرفی شده است، اما استفاده از ترفند امروز ما بسیار ساده و مؤثر میباشد.
برای اینکه موزها برای مدت طولانیتری تازه و با طراوت بمانند، میتوانید از سلفون استفاده کنید.
مقداری سلفون جدا کرده و آن را مطابق تصویر دور قسمت اتصال موزها بپیچید.
هر موقع هم که نیاز به استفاده از موز داشتید، سلفون را باز کرده، یکی از موزها را جدا کنید و دوباره سلفون را به حال اول خود برگردانید.
امیدواریم از ترفندهای امروز خلاقیت کده استفاده لازم را برده باشید. حتماً نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این بخش با ما در دیجی رو در میان بگذارید. منتظر نظرات شما هستیم.
🙂
ممنون برای مطلب خوبتون