دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: 5 روش کسب درآمد از تتر
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > 5 روش کسب درآمد از تتر
مقالات گوناگون

5 روش کسب درآمد از تتر

واحد بازرگانی 6 تیر 1403 ساعت 18:30
زمان مطالعه: 12 دقیقه
5 روش کسب درآمد از تتر
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

تتر (USDT) یک دارایی دیجیتال پیشگام در حوزه استیبل‌کوین‌ها است و پلی حیاتی میان دنیای ارزهای دیجیتال و ارزهای فیات ایجاد می‌کند. این دارایی به‌عنوان یک استیبل‌کوین، با هدف حفظ ارزش پایدار طراحی شده است و همین ویژگی، آن را به گزینه‌ای جذاب برای معامله‌گرانی تبدیل می‌کند که می‌خواهند از سرمایه خود در برابر نوسانات ذاتی سایر ارزهای دیجیتال محافظت کنند. علاوه بر کاربردی که به‌عنوان یک دارایی ذخیره ارزش دارد، بسیاری از معامله‌گران به‌دنبال راه‌هایی برای کسب درآمد از تتر هستند. ولی پیش از آنکه با روش‌های کسب درآمد از تتر آشنا شویم، بد نیست نگاهی کلی به اکوسیستم تتر و قابلیت‌های متعدد آن داشته باشیم.

لیست
تتر (USDT) چیست؟روش‌های کسب درآمد از تترچگونه تتر بخریماستیک کردن تترروش‌های مختلف استیکینگ تتر1. استیکینگ سرد (Cold Staking)2. استیکینگ قفل شده (Locked Staking)3. استیکینگ منعطف (Flexible Staking)آربیتراژروش‌های مختلف برای آربیتراژ تتر1. آربیتراژ بین دو صرافی2. آربیتراژ مثلثی3. آربیتراژ مکانیاستقراض و وام‌دهیتتر به عنوان رمزارز پشتیبانیخرید و نگهداری تتر با هدف پس‌اندازجمع‌بندی

تتر (USDT) چیست؟

تتر که در بازارهای مالی با نماد USDT شناخته می‌شود، نوعی ارز دیجیتال با پشتوانه دلار آمریکا است. به همین سبب، ارزش آن همیشه برابر با یک دلار آمریکا خواهد بود. این استیبل‌کوین در سال 2014، توسط یک پلتفرم مبتنی بر بلاکچین با نام Tether.to و با هدف بهبود سیستم مالی موجود، با روشی پیشرفته‌تر برای مدیریت پول معرفی شد.

جالب است بدانید که کمپانی تتر در تابستان 2014، این دارایی را اولین بار با نام ریِل کوین (Realcoin) روانه بازار کرد ولی مورد استقبال چندانی قرار نگرفت. پس در نوامبر همان سال (آبان 1393) نام تجاری آن را به تتر تغییر داد.

علیرغم مشکلات اولیه، تیم توسعه‌دهندگان تتر همیشه تعهد خود به این نوآوری را حفظ کردند و درنهایت تلاش آنها به نتیجه مطلوب رسید. پس از آن، تتر به تدریج مورد پذیرش قرار گرفت و اکنون تقریباً در تمام صرافی‌های شناخته شده دنیا ازجمله کوین‌بیس، بایننس، کراکن و غیره دردسترس همه قرار دارد و حجم معاملات 24 ساعته آن به چیزی درحدود 52 میلیارد دلار می‌رسد.

گفتنی است که در حال حاضر، این دارایی دیجیتال بر بستر بلاکچین‌های مختلفی مثل بیت کوین، اتریوم، ترون، سولانا، آوالانچ، پالیگان، الگوراند و چند بلاکچین دیگر عرضه شده است و امکان دسترسی و ذخیره آن در شبکه‌ها و کیف‌پول‌های مختلف را فراهم کرده است. با این وجود، تراست ولت همچنان به‌عنوان محبوب‌ترین کیف پول برای نگهداری تتر شناخته می‌شود.

روش‌های کسب درآمد از تتر

به‌طور کلی، به روش‌های گوناگونی می‌توان از بازار ارزهای دیجیتال درآمد کسب کرد. تتر نیز همانند سایر دارایی‌های رمزپایه، یک گزینه ایده‌آل برای سرمایه‌گذاری و کسب درآمد غیرفعال از طریق استیکینگ یا وام‌دهی محسوب می‌شود. به‌ویژه اینکه این استیبل‌کوین به دلیل داشتن ماهیتی پایدار، علیرغم اختلاف قیمت اندکی که گاهاً میان صرافی‌ها مشاهده می‌شود، در برابر نوسانات شدید بازار در امان است. همین ویژگی باعث شده است بسیاری از معامله‌گران و سرمایه‌گذاران این دارایی را برای سودآوری انتخاب کنند. اما پیش از اینکه بتوانید از این دارایی به درآمد برسید باید با نحوه خرید تتر آشنا شوید.

5 روش کسب درآمد از تتر

چگونه تتر بخریم

مسلماً برای کسب درآمد از تتر، لازم است که این دارایی دیجیتال را دراختیار داشته باشید. به‌طور کلی کاربران مقیم ایران برای خرید تتر از دو روش استفاده می‌کنند؛ 1) خرید از صرافی‌های ایرانی 2) تبدیل سایر دارایی‌های دیجیتال به تتر در پلتفرم‌های داخلی یا خارجی. البته به دلیل تحریم‌های مالی ایران، استفاده از پلتفرم‌های خارجی مثل بایننس به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. برای خرید این دارایی به روش اول که اتفاقاً رایج‌ترین و البته ایمن‌ترین روش برای ایرانی‌ها است، لازم است در یکی از صرافی‌های معتبر ارزهای دیجیتال داخلی، ثبت نام کرده و روند احراز هویت را با موفقیت به اتمام برسانید. پس از آن، با انتقال وجه ریالی به حساب بانکی مورد تایید خود به طور مستقیم نسبت به خرید اقدام کنید.

نکته مهمی که پیش از انتخاب صرافی و خرید تتر باید مد نظر داشته باشید، امنیت و اعتبار آن، رابط کاربری ساده و میزان کارمزدی است که درقبال انجام این تراکنش باید به این پلتفرم پرداخت کنید. اکنون که مقدار تتر مورد نظر خود را خریداری کردید، باید به دنبال راهی باشید که بتوانید به بهترین شکل ممکن از این دارایی کسب درآمد کنید. در ادامه این مطلب شما را با پنج روش اصلی کسب درآمد از تتر در بازار کریپتو آشنا خواهیم کرد:

استیک کردن تتر

استیک کردن در بازار کریپتو، به معنای ایفای نقش در یک شبکه بلاکچین به‌عنوان یک نود یا گره است. وقتی شما با سهام‌گذاری دارایی خود در یک پلتفرم، به‌عنوان یک نود به شبکه وارد می‌شوید، در ازای اعتبارسنجی در آن، پاداشی دریافت خواهید کرد که می‌تواند به عنوان درآمد غیرفعال درنظر گرفته شود.

در مورد تتر هم داستان به همین شکل است. بعد از خرید تتر و انتخاب یک کیف پول با حداکثر ایمنی و حداقل کارمزد، می‌توانید از طریق نگهداری مقدار مشخصی از این دارایی، به درآمد برسید. البته، بهترین راه استیک کردن تتر، ذخیره آن به صورت آفلاین است، چراکه به‌میزان قابل توجهی ریسک قرارگرفتن در معرض خطر هکرها را به‌حداقل می‌رساند. نکته‌ای که نباید فراموش کرد این است که استیکینگ تتر معمولاً سود کمتری نسبت به سایر ارزهای دیجیتال برای شما همراه خواهد داشت؛ ولی پایداری قیمت این دارایی به شما اطمینان می‌دهد که با قفل کردن سرمایه خود برای مدتی طولانی نگران افت قیمت و کمترشدن ارزش آن نخواهید بود.

روش‌های مختلف استیکینگ تتر

1. استیکینگ سرد (Cold Staking)

در این روش شما تتر خود را داخل یک کیف پول سخت‌افزاری مثل لجر استیک می‌کنید. تا زمانی که این سرمایه در کیف پول شما باشد، سود ماهانه به آن تعلق می‌گیرد و می‌توانید از این طریق کسب درآمد کنید.

2. استیکینگ قفل شده (Locked Staking)

بیشترین نرخ سوددهی به این روش تعلق می‌گیرد. ولی ایراد آن این است که برای مدت زمان مشخصی دارایی شما در یک استخر استیکینگ قفل می‌شود و شما به اصل سرمایه خود دسترسی نخواهید داشت.

3. استیکینگ منعطف (Flexible Staking)

اگر مایل هستید در هر شرایطی به اصل سرمایه خود دسترسی داشته باشید، این روش مناسب شماست. ناگفته نماند که سود حاصل در این روش نسبت به دو مورد قبل کمتر است.

آربیتراژ

به بیان ساده، آربیتراژ به فرایند خرید و فروش همزمان یک دارایی در دو یا چند بازار مختلف با قیمت‌های متفاوت گفته می‌شود. تریدر با این کار از اختلاف قیمت موجود میان این دو بازار به سود می‌رسد. با وجود اینکه قیمت تتر معمولاً ثابت و معادل یک دلار آمریکا است، گاهی می‌بینیم که در برخی صرافی‌ها این قیمت با اختلاف چند سنت معامله می‌شود. کم بودن نوسانات اندک قیمت تتر در اینجا نیز به معامله‌گران کمک می‌کند با شناسایی پلتفرم‌های مختلف، این دارایی را با تفاوت قیمت بسیار اندک ولی به مقدار زیاد خرید و فروش کرده و به سود برسند.

روش‌های مختلف برای آربیتراژ تتر

1. آربیتراژ بین دو صرافی

در این روش، همانطور که گفتیم، معامله‌گر از اختلاف قیمت در دو صرافی مختلف برای کسب درآمد از تتر استفاده می‌کند؛ به این ترتیب که ابتدا دارایی را در یک صرافی‌ با قیمت پایین‌تر خریداری کرده و سپس آن را در صرافی دوم با قیمت بالاتر به فروش می‌رساند.

2. آربیتراژ مثلثی

در این روش معامله‌گر از اختلاف قیمت بین دارایی‌های مختلف در یک صرافی برای کسب درآمد استفاده می‌کند.

3. آربیتراژ مکانی

در اصل، روشی برای کسب سود از اختلاف قیمت یک دارایی در بازارهای مختلف است. در بازار کریپتو، استیبل کوین تتر(USDT) گزینه‌ای ایده‌آل برای این روش است.

استقراض و وام‌دهی

در حال حاضر پلتفرم‌های وام‌دهی (Lending) متعددی مشغول فعالیت هستند که به شما اجازه می‌دهند با استفاده از قراردادهای هوشمند مبتنی بر بلاکچین، تترهای (USDT) خود را به شیوه‌ای امن به متقاضیان قرض دهند و در ازای آن، به شکلی غیرفعال به درآمد برسند.

ریسک موجود در این شیوه توسط پلتفرم‌های وام‌دهنده تاحدامکان به‌حداقل رسیده است. چراکه فرد وام‌گیرنده موظف است وثیقه‌ای سنگین به شکل سایر رمزارزها ارائه کرده و در ازای آن تتر (USDT) دریافت کند. حال اگر این فرد به هر دلیل قادر به بازپرداخت وام نباشد، قرارداد هوشمند در موعد مقرر به طور خودکار وثیقه را نقد خواهد کرد. کوین ربیت (CoinRabbit)، یو هودلر (YouHodler) و سلسیوس (Celsius) ازجمله پلتفرم‌هایی هستند که خدمات وام‌دهی تتر و سایر رمزارزها را فراهم کرده‌اند.

تتر به عنوان رمزارز پشتیبانی

بعضی از صرافی‌های رمزارزی، از تتر به عنوان رمزارز پشتیبانی استفاده می‌کنند و به کاربران خود اجازه می‌دهند با خرید این استیبل کوین به عنوان پشتیبان، به سایر دارایی‌های دیجیتال دسترسی پیدا کنند. در این سناریو، بخشی از سودی که صرافی از محل فروش تتر به سایر کاربران به دست می‌آورد، به عنوان صاحب تتر به شما تعلق می‌گیرد.

خرید و نگهداری تتر با هدف پس‌انداز

شاید بتوان گفت این روش بیشتر در کشورهایی مورد استقبال قرار می‌گیرد که مردم به دلیل شرایط نابسامان اقتصادی به دنبال تبدیل سرمایه‌های خود به یک کالا یا ارز ذخیره ارزش مثل طلا یا دلار هستند. در ایران نیز شاهد هستیم که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش سرمایه خود آن را به دلار تبدیل می‌کنند. تتر به عنوان یک دارایی با پشتوانه دلاری گزینه‌ای است که می‌تواند در عین حفظ ارزش سرمایه، مشکلات نگهداری دلار فیزیکی را به‌راحتی برطرف کند.

5 روش کسب درآمد از تتر

جمع‌بندی

در دنیای پرنوسان و بی‌ثبات ارزهای دیجیتال، تتر (USDT) در قالب یک استیبل کوین و ترکیبی منحصربه‌فرد از ثبات و نقدینگی معرفی شد. این دارایی با وجود چالش‌های زیادی که در مسیر پذیرش خود با آن مواجه بود، به عنوان یک استیبل کوین قابل اعتماد توانست به جایگاه خوبی در بازار نوپای کریپتو برسد و برای سال‌ها، رتبه سومین دارایی رمزپایه با بیشترین ارزش بازار را بعد از بیت کوین و اتریوم حفظ کند. با گسترش و بلوغ بیشتر بازار رمزارزها، نقش تتر به عنوان اتصالی میان دنیای دارایی‌های مجازی و ارزهای فیات پر‌رنگ‌تر شده است. به علاوه، مدل کسب درآمد از تتر که ترکیبی از کارمزد تراکنش‌ها، سود حاصل از وام‌دهی و سرمایه‌گذاری است، می‌تواند پایداری مالی آن را تاحد زیادی تضمین کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: تتر, کسب درآمد از تتر
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی موتو G85 موتو G85 بی‌سروصدا معرفی شد؛ میان‌رده‌ای قدرتمند با قابلیت 5G
مقاله بعدی ریلمی C61 ریلمی C61 با تمرکز بر مقاومت و دوام بالا معرفی شد
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35
آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025
مقالات گوناگون

آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025

13 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
طراحی روف گاردن هوشمند
مقالات گوناگون

طراحی روف گاردن مدرن؛ وقتی تکنولوژی هوشمند وارد بام خانه‌ها می‌شود

12 اردیبهشت 1404 ساعت 17:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور