ما در عصر اطلاعات زندگی میکنیم و در حال حاضر بسیاری از کاربران از گوشی همراه خود برای گشت و گذار در اینترنت استفاده میکنند. اینترنت به حدی در زندگی روزمره ما نفوذ کرده که با بیدار شدن از خواب به سراغ انواع خدمات و سرویسهای اینترنتی میرویم تا وقتی که دوباره به تخت خواب برگشته و به خواب برویم. این حجم زیاد استفاده از اینترنت بیشتر اوقات برای کسانی که از سرویسهای اینترنت با حجم محدود استفاده میکنند، مشکل ساز میشود و بنابراین به دنبال راهی میگردند تا بتوانند مقدار استفاده خود را مدیریت کنند. از همین رو در مطلب پیش رو قصد داریم تا شما را با 5 اپلیکیشن برتری که به منظور نظارت بر مصرف اینترنت و مدیریت آن طراحی شدهاند آشنا کنیم تا اگر شما هم با چنین مشکلی روبرو هستید بتوانید از این برنامهها نهایت استفاده را ببرید. پس در ادامه با ما در دیجی رو همراه باشید.
1- Traffic Monitor
اپلیکیشن Traffic Monitor یک برنامه همه فن حریف بوده و بسیاری از امکانات مورد نیاز کاربران را در حوزه اینترنت در خود جمع کرده است. از مهمترین قابلیتهای این اپلیشکیشن میتوان به تست سرعت اینترنت، مدیریت حجم مصرفی، چک کردن کیفیت سیگنالها، و مشاهده اطلاعات شبکه اشاره کرد. با نصب Traffic Monitor قادر خواهید بود تا یک سقف مشخص برای مصرف روزانه اینترنت گوشی تعیین کنید و مطمئن باشید که دیگر ناخواسته حجم سرویس شما به اتمام نخواهد رسید. امکان بررسی میزان اینترنت مصرفی در مکانهای مختلف مانند منزل و یا محل کار، از دیگر ویژگیهای جالب توجه این اپلیکیشن قدرتمند میباشد. همچنین میتوانید با قرار دادن ویجت Traffic Monitor در صفحه اصلی گوشی، بدون نیاز به باز کردن اپلیکیشن، میزان حجم مصرفی را مستقیماً مشاهده نمایید.
2- My Data Manager
My Data Manager اپلیکیشنی بسیار پیشرفته و حرفهای در زمینه مدیریت شبکه و نظارت بر مصرف اینترنت است. یکی از قابلیتهایی که باعث شده تا این اپلیکیشن از سایر برنامههای مشابه ممتاز باشد، امکان تعیین بودجه روزانه برای اینترنت است که با اتمام آن، پیام هشداری بر روی صفحه گوشی ارسال شده و کاربر را مطلع میکند. به غیر از این مورد، My Data Manager تاریخچه کاملی از اینترنت مصرف شده در طول روز را ارائه میکند و با مطالعه جزئیات آن میتوان مدیریت کاملی بر نحوه مصرف اینترنت داشت. امکان تعیین طرحهای متفاوت برای اتصالهای مختلفی که گوشی از آنها برای دسترسی به اینترنت استفاده میکند، از دیگر ویژگیهای بارز این اپلیکیشن میباشد.
My Data Manager هشدارهای مختلفی برای کاربر نمایش میدهد که از به اتمام رسیدن میزان مجاز مصرف روزانه اینترنت گرفته تا صورت حسابهای دورهای را شامل میشود. همچنین میتوانید هشدار شخصی هم برای برنامه تعریف کنید تا در شرایط از پیش تعیین شده، برای شما به نمایش در آید. با نصب این اپلیکیشن، یک اعلان دائمی که در بخش اعلانهای سیستم عامل قرار میگیرد و بدون نیاز به اجرای برنامه و مستقیماً از همین قسمت میتوان میزان اینترنت مصرفی را مشاهده کرد.
3- Data Usage Monitor
اگر به دنبال یک اپلیکیشن ساده برای مدیریت حجم مصرفی اینترنت خود هستید،Data Usage Monitor یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما خواهد بود. با اینکه این اپلیکیشن از قابلیت چشمگیر دیگری برخوردار نیست اما نظارت بر مصرف اینترنت را به بهترین نحو و سادهترین شکل ممکن انجام میدهد. برای شروع کار تنها کافیست تا پس از نصب Data Usage Monitor میزان حجم روزانه مورد نظر خود را به برنامه اعلام کنید. به علاوه، امکان مشاهده میزان حجم مصرفی به صورت مسقیم از صفحه اصلی گوشی و بدون نیاز به اجرای اپلیکیشن نیز مهیا میباشد. Data Usage Monitor قادر است تا میزان مصرف اینترنت را به صورت ساعتی و یا به تفکیک هر یک از اپلیکیشنهای استفاده کننده از اینترنت، برای شما به نمایش بگذارد.
4- Opera Max
اپلیکیشن Opera Max یکی از شناخته شدهترین برنامههای اندرویدی برای کاهش مصرف اینترنت بوده ولی در عین حال امکانات خوبی هم برای مدیریت و نظارت بر میزان حجم مصرفی دارد. این اپلیکیشن از یک تایم لاین برای مشخص کردن میزان مصرف اینترنت استفاده میکنند و با بهرهگیری از آن میتوان اپلیکیشنهایی را که در پس زمینه اینترنت فعال بوده و حجم زیادی از اینترنت را مصرف میکنند، شناسایی کرد. شما میتوانید به راحتی و با مراجعه به قسمت مدیریت اپلیکیشنها در Opera Max، امکان دسترسی به اینترنت را از برنامههای مورد نظر خود سلب کنید و بدین طریق هیچ اپلیکیشنی بدون اجازه شما قادر به استفاده از اینترنت نخواهد بود. در کل باید گفت، Opera Max یک برنامه عالی برای نظارت بر مصرف اینترنت بوده و امکانات ویژه آن در زمینه صرفه جویی در حجم مصرفی نیز بسیار مفید و کاربردی میباشد.
5- Network Connections
Network Connections یکی دیگر از اپلیکیشنهایی است که به شما امکان میدهد تا برنامههای موجود در پس زمینه سیستم عامل را که از اینترنت استفاده زیادی میکنند، شناسایی کنید. معمولاً اپلیکیشنهایی که چنین امکانی را ارائه میکنند، نیاز به روت بودن گوشی دارند، اما Network Connections بدون نیاز به روت بودن گوشی قادر به انجام این کار خواهد بود. برای شروع نظارت بر مصرف اینترنت کافیست تا پس از نصب و اجرای این برنامه بر روی گزینه Start Live Capture لمس کنید. با این کار تمامی آدرسهای IP مربوط به سرور اپلیکیشنهایی که اقدام به دریافت و یا ارسال اطلاعات میکنند، برایتان به نمایش در خواهد آمد. با لمس هر یک از این آدرسهای IP، جزئیات مربوط به آن نمایش داده میشود و بدین ترتیب با مشاهده اطلاعات سرور مقصد، میتوانید اپلیکیشنهای مخرب و جاسوسی را نیز شناسایی کنید. البته باید به این نکته اشاره کنیم که قابلیت Live Capture در نسخه آزمایشی این اپلیکیشن، محدود شده است و برای استفاده از آن باید اقدام به خرید کلید فعالسازی نمایید.
عالی فقط بیشتر برنامه ها رو گوگل پلی تحریم کرد