دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: 6 کشور بهشت برای مهاجرت برنامه نویسان
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > رپورتاژ آگهی > 6 کشور بهشت برای مهاجرت برنامه نویسان
رپورتاژ آگهی

6 کشور بهشت برای مهاجرت برنامه نویسان

واحد تبلیغات 1 تیر 1400 ساعت 12:31
زمان مطالعه: 12 دقیقه
6 کشور بهشت برای مهاجرت برنامه نویسان
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

به گزارش مجموعه برتر مهاجر: برنامه نویسانی که در کشورها جهان سوم زندگی می‌ کنند، نمی‌ توانند رشد فوق العاده کاری را تجربه کنند. اکثر این برنامه نویس‌ها با حقوق ناچیز در این کشورها در حال گذاران زندگی هستند و در شرایط سختی به سر می‌برند. اما چاره چیست؟ بهترین راه برای رهایی از این وضعیت مهاجرت به کشورهایی است که اهمیت زیادی به برنامه نویسان می‌ دهند. در کشورهایی که در ادامه مقاله مطرح می‌ کنیم، شما می‌توانید به طور میانگین درآمد چند ده هزار دلاری یا حتی چند صد هزار داری در سال داشته باشید. میزان درآمد شما بستگی به تجربه و مهارتتان دارد؛ هر چه قدر در حرفه خود متخصص‌تر باشید می‌توانید درآمدهای نجومی را تجربه کنید.

لیست
متداول‌ترین وظایف برنامه نویسانشغل‌ها مرتبط با حرفه برنامه نویسیمتداول‌ترین مهارت‌های برنامه نویسان حرفه‌ایبهترین کشورها برای مهاجرت برنامه نویسان1. آمریکا2. سوئیس3.کاناداپیشنهاد ویژه4. استرالیا5. هلند6. آلمان

قبل این که به این 6 کشور فوق‌ العاده اشاره کنیم، بهتره چند تا نکته ریز را بدانید. راستی تا پایان این مقاله همراه ما باش چون در پایان برات یک پیشنهاد ویژه داریم.

متداول‌ترین وظایف برنامه نویسان

از آن جایی که برنامه نویسی حوزه‌های مختلفی دارد، باید ابتدا حوزه کاری خود را مشخص کنید. به طور کلی برنامه نویس باید بتواند نرم افزار های مختلف را کد نویسی کند، با تیم‌های محتوا همکاری کند، بتواند عیب یابی در کدها برنامه نویسی کند و کار با برنامه‌های سرور را بلد باشد. البته این مواردی ذکر شد به طور کلی است و در هر حوزه‌ای از برنامه نویسی یک سری وظایف وجود دارد که برنامه نویسان باید به آن مسلط باشند.

شغل‌ها مرتبط با حرفه برنامه نویسی

شغل‌هایی مانند مهندسی نرم افزار، توسعه دهندگان وب، تحلیل سیستم‌ها، مدیریت پروژه‌ها بزرگ و … است. این مشاغل از مهم‌ترین مواردی هستند که می‌توانید در آن‌ها کار کنید، البته عناوین شغلی زیادی وجود دارند که می‌ تواند برای برنامه نویسان مفید و درآمدها بالایی برای آن‌ها رقم بزند.

متداول‌ترین مهارت‌های برنامه نویسان حرفه‌ای

از آن جایی که اغلب برنامه نویسان به صورت تجربی مهارت‌های لازم را کسب کردن، برای استخدام نیازی به مدرک مرتبط ندارند. البته بعضی از شرکت‌های بزرگ و اقلیت شرکت‌های کوچک به دلیل سیاست‌های خود از شما مدرک مرتبط دریافت می‌ کنند. به این نکته توجه کنید که در صورت که مدرک مرتبط و مدرک زبان داشته باشید روند مهاجرت شما خیلی ساده تر می‌ شود و می‌توانید بدون دغدغه یک مهاجرت اصولی را تجربه کنید. البته افرادی که این دو مدرک را ندارند نیز می‌ توانند یک مهاجرت اصولی داشته باشند اما در مهاجرت به زمان بیشتری نیاز دارند. در ادامه 9 از پر کاربردترین زبان های برنامه نویسی را که باید نسبت به حوزه خود آن‌ها را بلد باشید، مطرح می‌ کنیم:

زبان های برنامه نویسی

1.  پایتون (Python)؛ این زبان در حوزه‌های طراحی وب، اپلیکیشن، محاسبات پیچیده و رابط کاربر گرافیکی دسکتاپ کاربرد دارد.

2.  جاوا (Java)؛ این زبان در حوزه طراحی اپلیکیشن‌های موبایل و دسکتاپ کاربرد دارد.

3.  آر (R)؛ این زبان در محاسبات آماری و یادگیری ماشین کاربرد دارد.

4.  جاوا اسکریپت (JavaScript)؛ این زبان در طراحی وب، اپلیکیشن و ساخت بعضی از بازی‌ها کاربرد دارد.

5.  سوئیفت (Swift)؛ این زبان توسط کمپانی اپل توسعه یافته و در ساخت اپلیکیشن‌های IOS کاربرد دارد.

6.  سی پلاس پلاس (C++)؛ این زبان مناسب ساخت بازی، محاسبات پیشرفته و … کاربرد دارد.

7.  سی شارپ (C#)؛ این زبان به صورت گسترده‌ای در توسعه اپلیکیشن موبایل و وب کاربرد دارد.

8.  پی اچ پی (PHP)؛ این زبان در طراحی اپلیکیشن وب، ساخت سیستم‌های مدیریت محتوا و … کاربرد دارد.

9.  اس کیو ال (SQL)؛ این زبان به صورت تخصصی برای ایجاد پایگاه‌ها داده کاربرد دارد.

توجه داشته باشید که این 9 زبان از کاربردی‌ترین زبان‌ها در دنیای برنامه نویسی است که هر کدام آن‌ها ممکن است به زبان‌ها و تکنولوژی‌های فرعی نیازمند باشند. در بخش بعدی در مورد بهترین کشورها که برنامه نویسان می‌ توانند در آن جا رشد چشمگیری را تجربه کنند مطرح خواهیم کرد.

بهترین کشورها برای مهاجرت برنامه نویسان

به طور کلی نمی‌ تواند کشورهای مشخصی را برای تمامی مهارت‌های برنامه نویسی مشخص کرد؛ هر کشوری که نیاز شدید به مهارت خاصی از برنامه نویسی داشته باشد می‌ توان آنجا را بهشتی برای آن فردی که آن مهارت را بلد است تلقی کرد. در انتهای این مقاله خواهید فهمید که چطور می‌توانید کشور مناسب خود را پیدا کنید.

1. آمریکا

درآمد برنامه نویسان در این کشور به طور میانگین در سال حدود 110.000 دلار است که این رقم جزء بیشترین مبلغ درآمدی برای برنامه نویسان در بین کشورهای دنیا است. از آنجایی که غول‌های تکنولوژی مانند گوگل، مایکروسافت، اپل، فیس‌بوک و … در این کشور هستند و سالانه سرمایه گذاری‌های چند صد میلیون دلاری به حوزه‌های تکنولوژی اختصاص داده می‌ شود که الان و آینده فوق العاده ای برای برنامه نویسان محسوب می‌ شود.

محبوب‌ترین شهر به انتخاب برنامه نویسان، شهر سیاتل است که اخیر به دره جدید سیلیکون شناخته شده و افرادی که عاشق تکنولوژی و برنامه نویسی هستند، آرزوی زندگی در این شهر را دارند.

2. سوئیس

سوئیس کشور است که از لحاظ درآمدی برای برنامه نویسان در مقام دوم قرار دارد. به طور متوسط درآمد برنامه نویسان در این کشور بیش از 70.000 دلار در سال است. به این نکته توجه کنید که هزینه زندگی در کشور سوئیس بسیار بالا است ولی به دلیل داشتن درآمد بالای متخصصان می‌تواند کشور مناسبی برای این افراد تلقی شود.

سوئیس کشوری است که از نرخ بی کاری مطلوبی برخوردار است که شما می‌توانید به راحتی در این کشور به دنبال شغل مناسب خود باشید. همچنین گرفتن اقامت در این کشور اروپایی نسبت دیگر کشورها آسان‌تر است و شما می‌توانید در کمترین زمان اقامت خود را دریافت کنید.

3.کانادا

به طور کلی کانادا از جمله کشورهایی است که افراد زیادی سالانه درخواست مهاجرت به آن را می‌ دهند. یکی از پر متقاضی‌ترین گروه‌ها برای مهاجرت به این کشور برنامه نویسان هستند. با وجود این که سالانه برنامه نویسان زیادی به این کشور مهاجرت می‌ کنند، اما این کشور به شدت نیازمند افراد برنامه نویس است.

کارفرمایان کانادایی از برنامه نویسان انتظار دارند که به موضوعات دامنه‌ها، الگوریتم و عیب یابی در برنامه‌ها تسلط کامل داشته باشند. همچنین داشتن مدارک مرتبط را نیز در اولویت قرار می‌ دهند و افرادی که مدارک مرتبط داشته باشند می‌ توانند خیلی سریع و بی دردسر به این کشور مهاجرت کنند. به این موضوع توجه کنید داشتن تسلط کامل به یکی از زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی می‌ تواند امتیازی مثبت برای شما محسوب شود.

پیشنهاد ویژه

راهنمای مهاجرت برتر مهاجر

قبل از اینکه 3 کشور دیگر را مطالعه کنید، مجموعه برتر مهاجر برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارد که شما می‌توانید به راحتی مهاجرت کاری خود را انجام دهید. به طور کلی موضوع مهاجرت مراحلی دارد که باید به درستی پشت سر گذاشته شود. از جمله این موارد، مستند سازی مدارک، ترجمه مدارک مربوطه، گرفتن وقت مصاحبه و … است. برای این که مراحل را بتوانید به درستی پشت سر بگذارید، نیاز به یک راهنما دارید. مجموعه برتر مهاجر با گردآوری این اطلاعات و ترتیب انجام این مراحل در یک دوره پیش‌نیاز مهاجرت شما را به طور کامل و کلی راهنمایی کرده و تا بتوانید برای هر کشوری که علاقه مند به مهاجرت به آن هستید، مهاجرت کرده و اقامت خود را دریافت کنید. برای مشاهده این محصول می‌توانید روی دکمه مشاهده محصول کلیک کنید تا اطلاعات کامل‌تری از این مجموعه به دست آورید.

4. استرالیا

استرالیا نیز یکی از کشورهای بکر برای برنامه نویسان حرفه‌ای است. اگر در این حوزه تازه وارد هستید بهتر است به این کشور مهاجرت نکنید؛ زیرا دولت این کشور اولویت کار برای تازه کارها را به شهروندان خود می‌ دهند و به کارفرمایان اجازه استخدام نیروی خارجی را نمی‌ دهند. بیشترین حوزه‌هایی که این کشور برای افراد خارجی را می‌ پذیرد، حوزه طراحی وب و توسعه سیستم‌ها مدیریت محتوا و ساخت بازی است. درآمد برنامه نویسان در این کشور وابسته به مهارت و میزان تجربه آن‌ها متفاوت است که درآمدی حدوداً از 41.000 تا 130.000 دلار استرالیا است.

5. هلند

هلند یکی از کشورهایی است که سطح استاندارد زندگی بالایی دارد و افراد متخصص مثل برنامه نویسان می‌ توانند بهترین رفاه را در زندگی خود تجربه کنند. یکی از شعارهای رایج در این کشور سخت کار کردن سخت بازی کردن است؛ افراد در این کشور در وقت کار به تمام توان خود گذاشته و وقت تفریح نیز به واسطه امکاناتی که فراهم شده می‌ توانند نهایت لذت را از تفریحات خود ببرد.

6. آلمان

آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که اقتصاد فوق العاده قدرتمند دارد. به طور کلی ایرانیانی که قصد مهاجرت کاری دارند، ابتدا این کشور را انتخاب می‌ کنند. در میان انواع مهاجرت‌ها، مهاجرت کاری یک انتخاب عالی است که برنامه نویسان می‌توانند آن را برگزینند. میانگین درآمد این افراد حدود 55.000 دلار در سال است. به لحاظ آماری آلمان جزء 10 کشور برتر دنیا در کیفیت و رفاه زندگی شناخته می‌ شود. این کشور به دلیل رشد بی سابقه اقتصادی به شدت به دنبال جذب متخصصان است که یکی از موارد آن برنامه نویسان حرفه‌ای هستند. شما می‌توانید به راحتی به دنبال کار در این کشور باشید و یک مهاجرت فوق العاده را تجربه کنید.

در آخر این نکته بدانید که کشورهای ذکرشده در این مقاله به صورت کلی بوده و نمی‌ توان به صورت قطعی گفت که تمامی این کشورها برای تمامی حوزه‌ها برنامه نویسی مناسب است. اگر علاقه مندید که بهترین کشور که می‌ تواند برای شما مناسب باشد را پیدا کنید بهتر است یک سری اقدامات انجام دهید که این اقدامات را کامل برای شما در محصول پیش‌نیاز مهاجرت توضیح خواهیم داد. اگر علاقه مند به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این دوره هستید روی لینک زیر کلیک کنید.

#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجی‌رو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مانیتورهای گیمینگ ادیسه سری 2021 سامسونگ مانیتورهای گیمینگ ادیسه سری 2021 را معرفی کرد
مقاله بعدی استفاده از چند مانیتور ویندوز 11 بالاخره به مشکلات استفاده از چند مانیتور پایان می‌دهد؟
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

میزو نوت 16 و میزو نوت 16 پرو

میزو نوت 16 و میزو نوت 16 پرو معرفی شدند؛ رقابت در بازار میان‌رده‌ها داغ‌تر می‌شود

سونی اکسپریا 1 مارک 7

سونی اکسپریا 1 مارک 7 از راه رسید؛ دوربین اولتراواید جدید، صدای بی‌نظیر و باتری با عمر 4 ساله!

مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان

فرصت‌های مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان؛ از ایران تا برلین

مطالب مرتبط

مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان
رپورتاژ آگهی

فرصت‌های مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان؛ از ایران تا برلین

23 اردیبهشت 1404 ساعت 14:30
چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟
رپورتاژ آگهی

چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟

22 اردیبهشت 1404 ساعت 13:00
گوشی آنر انتخابی هوشمندانه برای عکاسی حرفه‌ای
رپورتاژ آگهی

گوشی آنر انتخابی هوشمندانه برای عکاسی حرفه‌ای

21 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00
شروع موفق در دیجیتال مارکتینگ با آموزش صفر تا صد سئو در تهران
رپورتاژ آگهی

شروع موفق در دیجیتال مارکتینگ با آموزش صفر تا صد سئو در تهران

21 اردیبهشت 1404 ساعت 14:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور