دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: 7 دلیلی که می‌توانند شما را از خرید گوشی گران قیمت منصرف کنند!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > راهنمای خرید > 7 دلیلی که می‌توانند شما را از خرید گوشی گران قیمت منصرف کنند!
راهنمای خریدمنتخب

7 دلیلی که می‌توانند شما را از خرید گوشی گران قیمت منصرف کنند!

حسین محمودزاده 29 آذر 1403 ساعت 22:16
زمان مطالعه: 15 دقیقه
دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

قیمت گوشی‌های هوشمند رده بالا یا به اصطلاح پریمیوم، هر ساله روندی رو به افزایش را تجربه می‌کند. به گونه‌ای که شرکت‌ها و برندهای مطرحی همچون اپل، سامسونگ و گوگل، برای عرضه مدل‌های پرچمدار و پیشرفته خود، مبالغی بیش از 1000 دلار را از مشتریان درخواست می‌نمایند! در چنین شرایطی و با این سطح از قیمت‌گذاری، کاربران انتظار دارند که در ازای پرداخت این مبلغ، شاهد بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته، طول عمر و دوام بیشتر دستگاه و همچنین ویژگی‌ها و امکاناتی باشند که به طور کامل این هزینه سنگین را توجیه نماید. اما واقعیت و نکته قابل توجه اینجاست که اغلب افراد و کاربران عادی، به این سطح از امکانات و ویژگی‌ها نیازی ندارند و در واقع برچسب “پریمیوم” به ندرت قادر است ارزشی متناسب با هزینه پرداختی را ارائه دهد!

لیست
1. ویژگی‌های پرچمدار، فراتر از نیاز اکثر کاربران2. بهبودهای دوربین، در بهترین حالت، بسیار جزئی و حاشیه‌ای است3. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، دیگر امتیازی انحصاری برای پرچمدارها نیستند4. طراحی پریمیوم، همیشه کاربردی‌ترین انتخاب نیست5. عمر باتری، همیشه در پرچمدارها بهتر نیست6. اگر واقعاً خواهان تجربه یک گوشی پرچمدار هستید، می‌توانید به سراغ مدل‌های قدیمی‌تر یا دست دوم بروید7. گوشی‌های میان‌رده، بهتر از هر زمان دیگری شده‌اند8. سخن پایانی

اگر شما نیز در فکر صرف چنین هزینه گزافی برای خرید یک گوشی هوشمند هستید، بهتر است لحظه‌ای تأمل کرده و از خود بپرسید که دقیقاً برای چه چیزی این مبلغ را پرداخت می‌کنید و آیا این هزینه واقعاً ارزشش را دارد یا خیر؟ در ادامه این مقاله از دیجی رو به بررسی دلایلی می‌پردازیم که نشان می‌دهند چرا صرف نظر کردن از خرید گوشی‌های هوشمند پریمیوم و انتخاب گزینه‌های دیگر، می‌تواند تصمیمی منطقی‌تر و هوشمندانه‌تر باشد. با ما همراه باشید.

1. ویژگی‌های پرچمدار، فراتر از نیاز اکثر کاربران

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

گوشی‌های پریمیوم و رده بالا، معمولاً با مشخصات فنی بسیار قدرتمند و برتر به بازار عرضه می‌شوند. از جمله این مشخصات می‌توان به جدیدترین نسل تراشه‌های پردازشی اسنپدراگون، مقدار حافظه رم بسیار بالا (که گاهی اوقات واقعاً حیرت‌آور است) و نمایشگرهایی با نرخ تازه‌سازی تصویر 120 هرتز یا حتی بیشتر اشاره کرد. این ویژگی‌ها و مشخصات فنی در نگاه اول بسیار جذاب و چشمگیر به نظر می‌رسند، اما در عمل و در استفاده‌های روزمره و معمول، تفاوت چندانی را برای کاربر عادی و معمولی ایجاد نمی‌کنند.

به عنوان مثال، اگر شما از جمله افرادی هستید که بیشتر وقت خود را صرف گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و توییتر، یا تماشای فیلم و سریال در سرویس‌هایی مانند نتفلیکس می‌کنید، به احتمال زیاد هیچگونه بهبود و ارتقاء معناداری را نسبت به گوشی‌های میان‌رده که قیمتی به مراتب کمتر (حدود نصف قیمت) دارند، مشاهده نخواهید کرد. دستگاه‌های میان‌رده امروزی، عملکرد بسیار خوبی را برای مصارف روزانه و معمولی ارائه می‌دهند. این دستگاه‌ها معمولاً با نمایشگرهای روان و باکیفیت، پردازنده‌های قدرتمند و حافظه رم کافی برای انجام چند کار به صورت همزمان و بدون هیچگونه تأخیر و کندی قابل توجهی عرضه می‌شوند.

به عنوان نمونه‌ای دیگر، می‌توان به سری گلکسی A سامسونگ و گوشی پیکسل 8a گوگل اشاره کرد که با ارائه صفحه نمایش‌های اولد با نرخ تازه‌سازی 90 هرتز، دوربین‌های باکیفیت و عملکردی کاملاً قابل اعتماد، با قیمتی بین 500 تا 600 دلار در دسترس هستند. بنابراین، به غیر از مواردی که بخواهید به صورت حرفه‌ای به انجام بازی‌های سنگین با بالاترین تنظیمات گرافیکی بپردازید یا به ویرایش ویدیوهای 4K مشغول شوید، قدرت و توان پردازشی فوق‌العاده یک گوشی پرچمدار برای شما ضروری نخواهد بود.

2. بهبودهای دوربین، در بهترین حالت، بسیار جزئی و حاشیه‌ای است

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

سیستم‌های دوربین، اغلب به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت و مزیت تبلیغاتی گوشی‌های پریمیوم و رده بالا مطرح می‌شوند. گوشی‌های پرچمداری مانند آیفون 16 پرو مکس یا گلکسی S24 اولترا، معمولاً با مجموعه‌ای از لنزهای متعدد، سنسورهای بزرگ‌تر و ترفندها و تکنیک‌های پیشرفته عکاسی محاسباتی به بازار عرضه می‌شوند. اما سوال اینجاست که این بهبودها و ارتقاها در عمل چقدر محسوس و قابل توجه هستند؟

برای اکثر کاربران عادی، تفاوت بین کیفیت دوربین یک گوشی پرچمدار 1200 دلاری و یک گوشی میان‌رده 600 دلاری، آنقدرها که در تبلیغات و بازاریابی این محصولات نشان داده می‌شود، چشمگیر و قابل توجه نیست. دوربین‌های گوشی‌های پرچمدار معمولاً در زمینه‌های خاصی مانند عملکرد در شرایط نوری ضعیف، قابلیت زوم اپتیکال و ثبت تصاویر پرتره دقیق‌تر، برتری‌هایی را نسبت به میان‌رده‌ها از خود نشان می‌دهند. اما این دسته از بهبودها، بیشتر پاسخگوی نیازهای خاص و حرفه‌ای هستند و کاربرانی که صرفاً به صورت معمول و برای اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی عکس می‌گیرند، تفاوت‌های محسوس و بسیار زیادی را مشاهده نخواهند کرد.

در واقع، گوشی‌هایی مانند گوگل پیکسل 8a و سامسونگ گلکسی A55، با ارائه دوربین‌های بسیار خوب و باکیفیت، عملکرد بسیار مطلوبی را در عکاسی روزمره از خود نشان می‌دهند. این دستگاه‌های میان‌رده، قادرند تصاویری واضح، شفاف و با رنگ‌های زنده و طبیعی را در شرایط نوری مناسب ثبت کنند و حتی به لطف استفاده از الگوریتم‌ها و بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری، در شرایط نوری کم نیز عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌دهند. بنابراین، با صرف هزینه بیشتر برای خرید مدل‌های پرچمدار، شما در واقع هزینه اضافی برای دریافت پیشرفت‌ها و بهبودهای بسیار جزئی پرداخت می‌کنید.

3. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، دیگر امتیازی انحصاری برای پرچمدارها نیستند

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

در گذشته، یکی از دلایل اصلی ترجیح خرید گوشی‌های هوشمند پریمیوم و رده بالا، دریافت پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر توسط این دستگاه‌ها بود. گوشی‌های پرچمدار معمولاً به‌روزرسانی‌های سیستم عامل و بسته‌های امنیتی را برای مدت زمان بیشتری (در مقایسه با دستگاه‌های میان‌رده) دریافت می‌کردند. اما این وضعیت در حال تغییر است و شرکت‌های سازنده رویکرد جدیدی را در پیش گرفته‌اند.

شرکت‌های بزرگی مانند سامسونگ و گوگل، اکنون وعده ارائه چهار به‌روزرسانی اصلی سیستم عامل اندروید و همچنین پنج سال پشتیبانی و دریافت بسته‌های امنیتی را برای بسیاری از گوشی‌های میان‌رده خود می‌دهند. به عنوان مثال، گوشی پیکسل 8a گوگل، دقیقاً همان سطح از پشتیبانی نرم‌افزاری را که گوشی پرچمدار پیکسل 8 پرو دریافت می‌کند، ارائه می‌دهد. گوشی‌های سری گلکسی A سامسونگ نیز از سیاست‌های مشابه و پشتیبانی طولانی مدت نرم‌افزاری بهره‌مند هستند.

این بدان معناست که برای بهره‌مندی از پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت و دریافت به‌روزرسانی‌های سیستم عامل و بسته‌های امنیتی، دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های گزاف برای خرید گوشی‌های پرچمدار نیست و دستگاه‌های میان‌رده نیز در این زمینه به خوبی در حال رقابت با پرچمدارها هستند و ماندگاری و طول عمر بیشتری را بدون پرداخت هزینه اضافه ارائه می‌دهند.

4. طراحی پریمیوم، همیشه کاربردی‌ترین انتخاب نیست

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

گوشی‌های پرچمدار اغلب بر جنبه‌های زیبایی شناختی و طراحی ظاهری تمرکز ویژه‌ای دارند و معمولاً از موادی مانند شیشه برای پنل پشتی، فریم‌های فولادی ضد زنگ و حاشیه‌های بسیار باریک در اطراف نمایشگر استفاده می‌کنند. در حالی که این مواد و طراحی‌ها بسیار جذاب و چشم‌نواز به نظر می‌رسند، اما معایب و نکات منفی خود را نیز دارند. به عنوان مثال، گوشی‌هایی که از پنل پشتی شیشه‌ای بهره می‌برند، در صورت افتادن و ضربه خوردن، به مراتب بیشتر از گوشی‌های پلاستیکی در معرض شکستن و آسیب دیدن هستند و هزینه تعمیر و تعویض قطعات این گوشی‌ها نیز می‌تواند بسیار بالا و حتی تا چندین میلیون تومان باشد.

در مقابل، گوشی‌های میان‌رده معمولاً از بدنه پلاستیکی ساخته می‌شوند که در استفاده روزمره، دوام و مقاومت بیشتری در برابر ضربه و سقوط دارند. پلاستیک نسبت به شیشه مقاومت بیشتری در برابر شکستن دارد و در صورت آسیب دیدن نیز، تعویض آن هزینه کمتری را در بر خواهد داشت. بدون شک، یک گوشی پریمیوم و رده بالا حس لوکس‌تری را در دست به کاربر القا می‌کند، اما این لزوماً به معنای بهتر بودن آن برای استفاده روزانه و طولانی مدت نیست.

5. عمر باتری، همیشه در پرچمدارها بهتر نیست

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

شاید تصور کنید که با صرف هزینه‌ای بالغ بر 1000 دلار یا بیشتر برای خرید یک گوشی هوشمند، دستگاهی با عمر باتری بی‌نظیر و فوق‌العاده دریافت خواهید کرد، اما این نتیجه‌گیری همیشه درست نیست! گوشی‌های پرچمدار معمولاً از نمایشگرهایی با وضوح تصویر بسیار بالا و پردازنده‌های قدرتمند و پرمصرف بهره می‌برند که همین امر باعث مصرف بیشتر باتری و تخلیه سریع‌تر آن می‌شود. شرکت‌های سازنده ممکن است برای جبران این موضوع، از فناوری‌های شارژ سریع استفاده کنند، اما این واقعیت را تغییر نمی‌دهد که یک نمایشگر بزرگ‌تر و روشن‌تر و یک پردازنده پرمصرف، تاثیر منفی بر عمر باتری دستگاه خواهند داشت.

در مقابل، گوشی‌های میان‌رده معمولاً تعادل بهتری را بین مصرف انرژی و عملکرد دستگاه برقرار می‌کنند. دستگاه‌هایی مانند سامسونگ گلکسی A56 و سری وان پلاس نورد، با بهره‌مندی از باتری‌های با ظرفیت بالا و پردازنده‌های کم‌مصرف‌تر، عمر باتری بسیار خوبی را ارائه می‌دهند و به راحتی می‌توانند یک روز کامل دوام بیاورند. حتی در برخی موارد، عمر باتری این گوشی‌های میان‌رده می‌تواند از برخی مدل‌های پریمیوم نیز بیشتر باشد.

6. اگر واقعاً خواهان تجربه یک گوشی پرچمدار هستید، می‌توانید به سراغ مدل‌های قدیمی‌تر یا دست دوم بروید

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

اگر واقعاً به دنبال تجربه کار با یک گوشی پرچمدار و بهره‌مندی از امکانات و ویژگی‌های آن هستید، لزوماً نیازی به خرید جدیدترین و گران‌ترین مدل‌های 1200 دلاری یا بیشتر ندارید. مدل‌های پرچمدار سال‌های گذشته، معمولاً پس از گذشت یک یا دو سال از زمان عرضه‌شان، با کاهش قیمت قابل توجهی مواجه می‌شوند و شما می‌توانید همان تجربه کاربری پریمیوم و امکانات مشابه را با کسری از هزینه مدل‌های جدیدتر به دست آورید. همچنین، گزینه خرید یک دستگاه پرچمدار دست دوم نیز می‌تواند انتخاب بسیار خوبی باشد و در صورت خرید با دقت و بررسی کامل دستگاه، می‌توانید ارزش بسیار بالایی را در ازای هزینه پرداختی خود دریافت کنید.

من شخصاً همین کار را برای خودم انجام دادم و یک گوشی گلکسی S22 اولترا را به صورت دست دوم خریداری کردم و این دستگاه همچنان به خوبی و بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه می‌دهد. این گوشی به راحتی از پس هر کاری که به آن می‌دهم، از انجام چند کار به صورت همزمان گرفته تا عکاسی و فیلمبرداری، برمی‌آید و هیچگونه کم و کاستی را احساس نمی‌کنم.

7. گوشی‌های میان‌رده، بهتر از هر زمان دیگری شده‌اند

دلایل عدم خرید گوشی گران قیمت

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود خرید گوشی‌های هوشمند پریمیوم و رده بالا چندان منطقی به نظر نرسد، پیشرفت چشمگیر گوشی‌های میان‌رده در سال‌های اخیر است. دستگاه‌هایی که در بازه قیمتی بین 400 تا 700 دلار قرار دارند، اکنون عملکرد بسیار سریع و روان، دوربین‌های باکیفیت، پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت و طراحی‌های زیبا و بادوام را ارائه می‌دهند.

به عنوان مثال، گوشی گوگل پیکسل 8a را در نظر بگیرید. این گوشی با قیمتی در حدود 400 دلار، تجربه نرم‌افزاری در سطح گوشی‌های پرچمدار، یک دوربین عالی و عملکرد روان و بدون نقص را به کاربر ارائه می‌دهد. گوشی سامسونگ گلکسی A55 نیز با قیمتی مشابه، از یک نمایشگر خیره کننده، عمر باتری بسیار خوب و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت بهره می‌برد.

وقتی می‌توانید تمام امکانات و ویژگی‌های ضروری (و حتی بیشتر از آن) را با نصف هزینه یک گوشی پریمیوم دریافت کنید، صرف هزینه 1000 دلار یا بیشتر برای خرید یک گوشی پرچمدار، از نظر اقتصادی و مالی چندان منطقی و عاقلانه به نظر نمی‌رسد.

8. سخن پایانی

گوشی‌های هوشمند پریمیوم و رده بالا، شاید بهترین و پیشرفته‌ترین محصولاتی باشند که شرکت‌های فناوری ارائه می‌دهند، اما لزوماً بهترین انتخاب و بالاترین ارزش را برای اکثر کاربران ندارند. بهبودها و ارتقاهایی که این گوشی‌ها نسبت به مدل‌های میان‌رده ارائه می‌دهند (مانند یک پردازنده کمی سریع‌تر، دوربین‌های اندکی بهتر یا طراحی با پنل پشتی شیشه‌ای)، به ندرت می‌توانند قیمت بسیار بالای آن‌ها را توجیه کنند.

به غیر از زمانی که شما یک کاربر حرفه‌ای و قدرتمند باشید که به بالاترین سطح از مشخصات فنی و ویژگی‌ها نیاز دارید، یک گوشی میان‌رده به خوبی می‌تواند تمام نیازهایتان را برآورده کند. با انتخاب یک گوشی میان‌رده، شما می‌توانید چند ده میلیون تومان در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید و در عین حال، چیز زیادی را از دست نخواهید داد.

بنابراین، قبل از اینکه برای خرید جدیدترین گوشی پرچمدار و پرداخت هزینه گزاف آن عجله کنید، نگاه دقیق‌تری به امکانات و ویژگی‌هایی که گوشی‌های میان‌رده ارائه می‌دهند، بیندازید. ممکن است متوجه شوید که آن‌ها دقیقاً همان چیزی هستند که واقعاً به آن نیاز دارید و حتی می‌توانند فراتر از آن هم باشند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: راهنمای خرید
منابع: gizmochina
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy1
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی پوکو M7 پرو 5G و پوکو C75 فایو جی پوکو M7 پرو 5G با دوربین بی‌نظیر و شارژ سریع، همراه با پوکو C75 فایو جی عرضه شد
مقاله بعدی سانترال پاناسونیک TDA100 سانترال پاناسونیک چست و چه کاربردی دارد؟
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مطالب مرتبط

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40
پردازنده چهار هسته‌ای در سال 2025
راهنمای خرید

پردازنده چهار هسته‌ای هنوز هم کارآمد است! بررسی 3 دلیل قانع کننده

16 اردیبهشت 1404 ساعت 14:12
ردمی توربو 4 پرو
راهنمای خریدردمی

چه ویژگی‌هایی «ردمی توربو 4 پرو» را به یک گوشی خاص تبدیل کرده‌اند؟

9 اردیبهشت 1404 ساعت 13:59
ارتباط تنفس و بینایی
علمیمنتخب

ارتباط تنفس و بینایی! کشفی جدید در دنیای فیزیولوژی چشم

6 اردیبهشت 1404 ساعت 20:05

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور