با توجه به عملکرد کمپانی چینی وان پلاس در چند سال گذشته، با وجود اینکه هنوز هیچ اطلاعات خاصی در مورد وان پلاس 6 تی (OnePlus 6T) منتشر نشده اما تقریباً مطمئن هستیم که در پاییز پیش رو این مدل بهبود یافته از وان پلاس 6 توسط شرکت سازنده رونمایی خواهد شد. همانند وان پلاس 5 تی که سال گذشته وارد بازار شد، انتظار می رود این محصول جدید نیز در مقایسه با مدل اصلی و استاندارد بهبودهای خوبی در برهی مشخصات کلیدی داشته باشد.
این اتفاق پیش از این برای وان پلاس 3 تی و وان پلاس 5 تی افتاده بود و بهبودهای جالبی که در مدل وان پلاس 6 تی اعمال خواهد شد به احتمال فراوان می تواند دارندگان وان پلاس 6 را مجاب به ارتقاء گوشی و کوچ کردن به وان پلاس 6 تی نماید. اتفاقی که با توجه به قیمت بسیار مناسب محصولات وان پلاس اصلاً دور از انتظار نیست.
با اینکه هنوز هیچ اطلاعات یا شایعه خاصی در مورد مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری وان پلاس 6 تی منتشر نشده، اما همان طور که گفتیم با توجه به عملکرد چندین ساله وان پلاس و برخی نقاط ضعف وان پلاس 6 می توان حدس زد که وان پلاس 6 تی چه تغییراتی نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت. در ادامه با ما همراه باشید تا با هم به برخی ویژگیهای احتمالی وان پلاس 6 تی داشته باشیم.
1- حذف بریدگی نمایشگر و کشویی شدن دوربین سلفی
شایعات اخیر حکایت از این دارند که وان پلاس هم قصد دارد در مدل بعدی پرچمدارهای خود راه ویوو نکس (Vivo Nex) و اوپو فایند ایکس (Oppo Find X) را در پیش گرفته و با حذف بریدگی بالای نمایشگر از یک صفحه نمایش کامل و مستطیلی شکل استفاده کند و دوربین سلفی را نیز به صورت کشویی طراحی نماید. کشویی بودن دوربین سلفی این امکان را به کاربر می دهد که در مواقعی که به این دوربین نیازی ندارد آن را داخل بدنه گوشی مخفی کرده و بدین ترتیب هیچ فضایی از جلوی بدنه اشغال نخواهد شد.
ممکن است در نگاه اول فکر کنید که وان پلاس هیچ ربطی به اوپو یا ویوو ندارد، اما قضیه کاملاً برعکس است و هر سه این شرکتهای چینی تحت مالکیت BBK Electronics قرار دارند. از همین رو معمولاً محصولات وان پلاس و اوپو در سبک طراحی شباهت های زیادی به یکدیگر دارند و حذف بریدگی در وان پلاس 6 تی نیز اصلاً دور از انتظار نیست. کاری که پیش از این اوپو و ویوو انجام داده و با بازخورد خوبی هم از طرف کاربران روبرو گشتهاند.
با وجود اینکه حذف بریدگی نمایشگر و تمام صفحه شدن آن می تواند خبر خوبی باشد اما گوشیهای اوپو فایند ایکس و ویوو نکس هنوز به صورت گسترده عرضه نشده اند و بسیاری از کاربران در خصوص عملکرد صحیح دوربین سلفی کشویی تردید دارند. به هر حال تجربه نشان داده که مکانیکی شدن قطعاتی کوچک و ظریف مانند دوربین سلفی می تواند باعث خراب شدن زودهنگام آن و برخی دردسرهای دیگر شود. با توجه به همین مسائل شاید بهتر باشد وان پلاس 6 تی همچنان در همان سبک طراحی وان پلاس 6 طراحی شده و ریسک استفاده از دوربین سلفی کشویی را نپذیرد.
2- شارژ بیسیم
پس از اینکه وان پلاس 6 با بدنه تمام شیشهای رونمایی شد، همه منتظر بودند تا وان پلاس خبر از وجود قابلیت شارژ بیسیم در این محصول بدهد، اما این اتفاق هرگز رخ نداد و وان پلاس 6 توانایی پشتیبانی از شارژرهای بیسیم را ندارد. با توجه به همین مسئله و اینکه وان پلاس 6 از همه لحاظ آمادگی پذیرایی از قابلیت شارژ بیسیم را دارد، بسیار محتمل است که در وان پلاس 6 تی شاهد اضافه شدن این ویژگی باشیم. مطمئناً اضافه کردن شارژ بیسیم به وان پلاس 6 تی می تواند یکی از اهداف اصلی وان پلاس باشد، زیرا در حال حاضر تنها گوشی های گران قیمتی مانند سری آیفون و گلکسی سامسونگ از این قابلیت برخوردار هستند و وان پلاس نشان داده که در تلاش است تمامی ویژگیهای پرچمدارهای مطرح بازار را به گوشیهای خوش قیمت خود اضافه کند.
در حال حاضر سرعت شارژ شارژرهای بیسیم در مقایسه با نمونه های سیمدار بسیار پایین است. به خصوص وقتی این فناوری را با فناوری Dash Charging وئان پلاس مقایسه کنیم، بیش از پیش کند به نظر خواهد رسید. فناوری Dash Charging وان پلاس که البته مبتنی بر سیم است، گوشی شما را با سرعت بسیار بالایی شارژ می کند و تقریباً هیچ وقت معطل شارژ شدن گوشی خود نخواهید بود. با توجه به این نکته، فعلاً نمی توان به شارژرهای بیسیم به عنوان جایگزین شارژهای متداول سیمدار نگاه کرد، بلکه این فناوری جدید تنها باعث راحتی بیشتر کاربران شده و با استفاده از آن با رسیدن به منزل خود می توانید گوشی را بر روی پایه مخصوص گذاشته و بدون اینکه دنبال شارژر و باز کردن سیم آن باشید، به سرعت گوشی خود را در حالت شارژ شدن قراد دهید.
3- مقاومت واقعی در برابر نفوذ آب
گوشی وان پلاس 6 به صورت رسمی و واقعی در برابر نفوذ آب مقاوم نیست و تنها می تواند در برابر پاشیدن اتفاقی آب بر روی بدنه و یا بارش باران خفیف مقاومت کند. در واقع وان پلاس 6 برخلاف گوشی های آیفون و یا گلکسی، گواهینامه IP67 یا IP68 را دریافت نکرده و نمی توان به آن لقب گوشی ضد آب داد. بنابراین یکی از بخش هایی که هنوز جای کار دارد و وان پلاس مطمئناً به فکر آن می باشد، همین ضد آب کردن گوشی است.
دوست داران محصولات وان پلاس به شدت منتظرند تا شاهده اضافه شدن قابلیت ضد آب بودن در پرچمدار آتی این شرکت باشند و کمپانی وان پلاس نیز مطئمناً از این موضوع آگاهی کامل دارد. با اینکه قطعات داخلی وان پلاس 6 تاحدودی به واسطه واشرها و روکشهای لاستیکی، از صدمه دیدن در هنگام برخورد با آب مصون شدهند، اما با این حال افتادن گوشی در داخل آب و صدمه دیدن آن شامل گارانتی نخواهد بود. دریافت گواهینامه IP67 یا IP68 برای وان پلاس 6 تی می تواند پاسخی به درخواست کاربران بوده و این گوشی را به یکی از قدرتمندترین رقبای گوشیهای رده بالای بازار تبدیل کند.
4- باتری بزرگتر
در سال 2016 گوشی وان پلاس 3 تی با یک باتری بزرگتر که ظرفیت آن در مقایسه با نسخه استاندارد وان پلاس 3، 400 میلی آمپر ساعت بیشتر شده بود، روانه بازار شد. افزایش ظرفیت باتری این گوشی در حالی اتفاق افتاده بود که هیچ تغییر خاصی در ابعاد و سبک طراحی بدنه گوشی مشاهده نمی شد. شاید بپرسید پس چگونه وان پلاس توانسته بود ظرفیت باتری را افزایش دهد؟ پاسخ بسیار ساده است. این شرکت تنها با افزایش ولتاژ باتری از 4.35 ولت به 4.4 ولت موفق شده بود ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعتی وان پلاس 3 را به 3400 میلی آمپر ساعت در وان پلاس 3 تی ارتقاء دهد.
اگر چه وان پلاس 5 تی نسبت به وان پلاس 5 هیچ افزایش ظرفیتی در باتری خود نداشت اما با این حال انتظار می رود که وان پلاس با افزایش ولتاژ در وان پلاس 6 تی بتواند ظرفیت باتری را تاحدودی بهبود دهد. البته باید توجه داشت که همین بهبود اندک در ظرفیت باتری وان پلاس 6 تی می تواند آن را به یکی از برترین گوشیهای مجهز به پردازنده اسنپدراگون 845 در زمینه طول عمر باتری، تبدیل کند.
5- سیستم عامل پیش فرض اندروید پی
با توجه به اینکه آخرین بتای توسعه دهندگان اندروید پی همین چند روز پیش منتشر شد، چیزی تا پایان کار توسعه این سیستم عامل باقی نمانده و مراحل آخر پیش از عرضه نهایی را سپری می کند. در واقع تنها چند هفته تا نسخه گلد مستر اندروید پی توسط گوگل باقی مانده است.
از طرف دیگر انتظار داریم وان پلاس 6 تی زمانی در ماه نوامبر رونمایی شود و این یعنی در زمان عرضه این محصول، 2 تا 3 ماه از انتشار اندروید پی سپری خواهد شد. این مدت 2 تا 3 ماهه می تواند برای مجهز کردن وان پلاس 6 تی به جدیدترین نسخه سیستم عامل همراه گوگل کافی بوده و بنابراین این محصول به صورت پیش فرض با اندروید پی در اختیار مشتریان قرار بگیرد. البته مطمئناً جدیدترین نسخه رابط کاربری اختصاصی وان پلاس یعنی OxygenOS نیز بر روی آن اعمال خواهد شد.
البته با اینکه مدت زمان 2 یا 3 ماهه ممکن است برای ما زمان زیادی به نظر برسد، اما شاید تیم نرم افزاری وان پلاس به زمان بیشتری برای توسعه این نسخه از اندورید برای وان پلاس 6 نیاز داشته باشند. بنابراین با اینکه امید زیادی داریم وان پلاس 6 تی را در همان ابتدای عرضه با اندروید پی مشاهده کنیم، اما نمی توان این مسئله را قطعی دانست.