شرکت ایسر به تازگی در نمایشگاه ایفا 2018 از باریکترین لپتاپ جهان موسوم به Swift 7 جدید رونمایی کرد. نوتبوکی که ضخامت بسیار کمی داشته و میتوان آن را به سادگی حمل کرد و کاربری لذتبخشی داشت.
Swift 7 تنها 10 میلیمتر ضخامت دارد و با وزنی کمتر از 1 کیلوگرم فوقالعاده کارآمد و قابل حمل است. با توجه به طراحی باریک و وزنی کم، شرکت تایوانی مشخصات بزرگی برای آن در نظر گرفته شده است.
از مشخصات Swift 7 باید به پردازنده نسل هشتمی کافیلیک Core i7 اینتل، گرافیک مجتمع اینتل، حافظه رم 16 گیگابایتی و برخی دیگر اشاره کرد. ایسر اطلاعات کامل سختافزاری Swift 7 را مشخص نکرد اما با توجه به طراحی باریک و وزنی کم ظاهری زیبا پیدا کرده است.
گفتنیست نسبت صفحهنمایش به بدنه این لپتاپ تنها 92 درصد بوده که بدان معناست با صفحهنمایش بدون حاشیه رو به رو هستیم. ایسر این لپتاپ را از آلیاژ منزنیوم ساخته تا در کنار ضخامت بسیار کم و وزن پایین، دوام بالایی ارائه دهد.
اطلاعات تکمیلی چون تاریخ عرضه و قیمت Swift 7 بزودی اعلام خواهد شد.

![ایسر Swift 7 جدید، باریکترین لپتاپ جهان معرفی شد [IFA 2018] ایسر Swift 7 جدید باریکترین لپتاپ جهان معرفی شد](https://digiro.ir/wp-content/uploads/2018/08/Acer-Swift-7-1.jpg) 
			 
![لپتاپهای جدید سری ذنبوک و ذنبوک فلیپ ایسوس معرفی شدند [IFA 2018] لپتاپهای جدید سری ذنبوک و ذنبوک فلیپ ایسوس معرفی شدند [IFA 2018]](https://digiro.ir/wp-content/uploads/2018/08/Asus-Zenbook-13-silver-150x150.jpg) 
                                ![معرفی لپ تاپ گیمینگ Acer Predator Triton 900 [ویدیو] لپ تاپ گیمینگ Acer Predator Triton 900](https://digiro.ir/wp-content/uploads/2018/08/لپ-تاپ-گیمینگ-Acer-Predator-Triton-900-150x150.jpg) 
                              
 
		 
		 
		 
		 
		 
		