کارکنان شرکت گوگل در اعتراض به نحوهی برخورد این شرکت با موارد اتهام آزار و اذیت جنسی، به خصوص در سطوح مدیریتی بالا، از محل کار خود خارج شدند.
این اعتراض حدود ساعت 11 صبح پنجشنبه در زمانهای محلی دفاتر مرکزی گوگل در توکیو، سنگاپور، دوبلین، لندن، برلین، زوریخ و نیویورک شروع شد. اکانت توییتر @GoogleWalkout و هشتگ #GoogleWalkout این اعتراضات را در سرتاسر جهان دنبال میکردند.
این اعتراضات به دنبال انتشار مقالهای در نیویورک تایمز بود که در آن گزارشی راجع به یک کیس آزار جنسی در گوگل آمده بود. در این مقاله، براساس گفتههای تایمز، اندی روبین، یکی از سازندگان اندروید، متهم به آزار جنسی یکی از کارکنان گوگل در سال 2013 شده است. گوگل بعد از انجام تحقیقات متوجه شده که این اتهامات حقیقت دارند و از او خواسته بودند که استعفا دهد؛ سپس به او یک پکیج 90 میلیون دلاری اهدا کرده بودند که این موضوع سر و صدای بسیاری را در آورد و در واقع نقطهی شروع اعتراضات بود. گوگل همچنین در گزارش جدا شدن اندی روبین از این شرکت، اشارهای به اتهام او نکرده بود.
این مقالهی تایمز در میان کارکنان گوگل خشم و ناراحتی زیادی را به وجود آورد. متعاقبا، پیج مدیرعامل آلفابت، کمپانی صاحب گوگل، از کارکنان خود در یک جلسه عذرخواهی کرد. پس از اعتراضات دیروز نیز، گوگل اعلام داشت که از اعتراضات کارکنان حمایت میکند و بخش نیروی انسانی این شرکت اعلام داشته که این اعتراض را به گوش تمامی مدیران سطوح بالا و پایین گوگل میرساند.
ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل نیز در نامهای نوشت:
من خشم و ناامیدی که بسیاری از شما حس میکنید را درک میکنم؛ من هم این حس را دارم، و کاملا متعهد به رسیدن به جامعهای هستم که این مشکل قدیمی که گوگل هم دچار آن است، کاملا ریشه کن شود.