شرکت وریلی که زیرشاخهی تحقیقات علمی ابرکمپانی آلفابت که صاحب گوگل است، کار روی لنزهای چشمی هوشمند حساس به گلوکز خود را متوقف کرده است. وریلی این پروژه را در سال 2014 شروع کرد و هدف آن، ساخت یک لنز چشمی هوشمند بود که میتوانست به بیماران دچار دیابت برای اندازهگیری میزان گلوکز خونشان کمک کند. کمی بعدتر در همان سال، وریلی با آلکن، بخش مراقبتهای چشمی شرکت دارویی بزرگ نوارتیس سویسسی، تفاوتنامهای را امضا کرد که در آن از آلکن خواسته شده بود که حق ثبت فناوری لنز هوشمند را برعهده بگیرد.
علاوه بر لنز حساس به گلوکز، وریلی روی پروژهای برای پریسبای اوپی، یا همان دوربینی مربوط به کهولت سن کار میکند و در پروژهای دیگر هم قصد تولید لنزهایی برای بهبود دید بعد از عمل آب مروارید را دارد.
مدیر فنی ارشد وریلی، برایان اوتیس در پستی علاوه بر اطلاعات بالا اضافه کرد:
هنوز ثبات کافی برای اندازهگیری ارتباط بین گلوکز اشک و گلوکز خون، تا حدی که بتوان روی آن برای تولید یک دستگاه علمی اتکا کرد، وجود ندارد. چالشهایی نیز پیش روی وریلی برای رسیدن به شرایط مناسب برای خوانش قابل اعتماد کلوکز اشک وجود دارد.
این احتمالا به دلیل پیچیدگی محیط داخل چشم بوده که میتواند طراحی این دستگاه را با دشواریهایی رو به رو کند. به گفتهی اوتیس، وریلی همچنان متعهد به بهبود زندگی افراد دچار دیابت بوده و در حال همکاری با Onduo و Dexcom در تلاش برای خوانش پیوسته و ارائهی الگوی مراقبت برای افراد دچار دیابت نوع 2 است.