اگر از کاربران جدید اندروید هستید، به تازگی از پلتفرم دیگر به دنیای این سیستمعامل وارد شدید یا یک گوشی اندرویدی جدید خریداری کردهاید، در اولین مرحله بهتر است چند اپلیکیشن پرکاربرد و ضروری را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید. سیستم عامل اندروید با وجود فراوانی خدمات خود، تمامی نیازهای یک کاربر دیجیتال را برطرف نمیکند. بدین منظور میلیونها برنامه اندرویدی در فروشگاه گوگل در دسترس است که قابلیتهای اضافی را فراهم میکنند اما کدام برنامههای اندروید، ضروری هستند؟
با وجود فراوانی گزینهها، برنامههای معدودی برای اکثر کاربران قابل استفاده هستند. ما در دیجیرو به بررسی قابلیتهای موردنیازی پرداختیم که به طور پیشفرض در سیستم عامل اندروید وجود ندارند یا به طور کامل درخواستهای کاربر را پشتیبانی نمیکنند. همچنین برای یک موضوع، نمونه اپلیکیشنهای مختلفی وجود دارد که این انتخاب را برای کاربر سخت میکند. اگر وقت بررسی تمامی گزینههای مشابه در یک زمینه را ندارید، به این فهرست اعتماد کنید. در این جا به معرفی بهترین گزینههای اپلیکیشن پرکاربرد و ضروری رایگان با تجربه کاربری ساده و امکانات حداکثری پرداختهایم.
در کنار برنامههای کاربردی، برای سرگرم شدن در وقت فراغت، بهتر است با بهترین بازیهای رایگان اندرویدی نیز آشنا شوید. اگر به برنامههای بیشتری نیاز دارید، دیجیرو همواره به بررسی و معرفی بهترین اپلیکیشنهای موبایل و دیگر پلتفرمها میپردازد. اپلیکشنها در افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت فعالیتهای کاربر موثر هستند پس همواره از ابزارهای کاربردی جدید و بهتر، استقبال کنید.
10 اپلیکیشن پرکاربرد که باید بعد از خرید گوشی اندرویدی نصب کنید
1- POCKET CASTS
مدیریت و پخش پادکست
با وجود عرضه یک برنامه مدیریت پادکست از گوگل اما نسخههای سوم شخص پادکست همچنان از امکانات و محبوبیت بالاتری برخوردار هستند. اگر یک پادکستباز دوآتیشه هستید پس به امکانات جانبی بیشتری نیاز دارید، در این صورت، اپلیکیشن پرکاربرد و ضروری «پاکت کست» را از دست ندهید. پشتیبانی گسترده از پادکستهای مختلف، امکان تنظیم سرعت، ساخت فهرست موردعلاقه، جستجو و دهها قابلیت دیگر، شما را از هر گونه ابزار دیگر بینیاز میکند.
2- DARK SKY
پیشبینی آب و هوا
بسیاری از ما دل خوشی از برنامههای پیشبینی آب و هوا نداریم. گاهی نمیتوانیم به آنها اعتماد کنیم و محتاطتر به سفر میرویم اما “Dark Sky” فرق میکند. این اپلیکیشن ضروری اندروید، دقیقتر از هر نمونه مشابه توانایی پیشبینی آبوهوا را دارد. «دارک اسکای» به دور از گزینههای پیچیده، به سادگی، اطلاعات دما و بارش اکنون و پیشبینی آینده را در یک رابط گرافیکی تیره، در اختیار شما قرار میدهد. علاوه بر امکان تشخیص زمان بارش، مدت بارش و زمان باقیمانده به پایان آن نیز قابل مشاهده است. این برنامه میتواند جایگزین بهتری برای ویجت آبوهوای پیشفرض اندروید باشد.
3- 1PASSWORD / LASTPASS
مدیریت رمزعبور
هر تعداد اپلیکیشن پرکاربرد اندرویدی که در این مقاله معرفی میکنیم و هر سرویس آنلاین دیگر، نیاز به تنظیم یک رمزعبور دارند. استفاده از یک رمزعبور برای تمامی ابزارها، بسیار خطرناک است و از طرف دیگر به خاطر سپردن تعداد بالایی از پسوردها، امری غیر ممکن به نظر می رسد که در این صورت، استفاده از یک برنامه مدیریت پسورد برای اندروید پیشنهاد میشود. ممکن است ابتدای استفاده از این نوع خدمات کمی مشقت به همراه داشته باشد اما با گذشت زمان و به خاطر سپردن رمزهای عبور در یک فضای امن، دیگر نیازی به خاطر سپردن – و حتی وارد کردن رمزعبور – نخواهید داشت.
اپلیکیشن مدیریت رمز عبور LastPass به عنوان یک گزینه رایگان، تمامی نیازهای اولیه برای بایگانی مطمئن پسوردها را فراهم میکند اما اگر توانایی پرداخت هزینه برای یک اپلیکیشن را دارید، 1PASSWORD را از دست ندهید.
4- اپلیکیشن پرکاربرد VSCO
ویرایش و بهینهسازی تصاویر
گوگل پلی، مملو از برنامههای ویرایش و زیباسازی تصاویر است اما اگر به یک گزینه جامع و غنی نیاز دارید، اپلیکیشن پرکاربرد VSCO را پیشنهاد میکنیم. کافی است وارد برنامه شوید تا حجم بالای فیلترهای قابل گزینش شما را شگفتزده کند. برای هر عکس با هر محتوایی، یک نوع فیلتر به خصوص و مناسب وجود دارد. به راحتی فیلترهای مختلف را بر روی تصاویر خود اعمال، ویژگیهای آن را ویرایش و به سادگی در شبکههای اجتماعی منتشر کنید.
5- MESSAGES
مدیریت پیامها
اندروید مانند هر پلتفرم دیگر از قابلیت پیامرسانی اپراتوری برخوردار است اما همانطور که میدانیم برنامههای پیشفرض از امکانات اولیه برخوردار هستند. اگر یک پیامباز پرمشغله هستید، اپلیکیشن پرکاربرد مدیریت پیام با نام “MESSAGES” را از دست ندهید. ارسال پیام در یک رابط کاربری کاربرپسند قطعا تجربه بهتری خواهد بود. اگر پیامهای ارسالی و دریافتی برای شما اهمیت دارند، بهتر است از آنها پشتیبان بگیرید که بدین منظور، این برنامه امکان انتقال پیامها به کامپیوتر و پشتیبانگیری از آنها را داراست. اگر بیشتر با کامپیوتر کار میکنید، جا به جایی بین گوشی و موبایل برای پاسخ دادن به پیامها میتواند اذیت کننده باشد؛ با استفاده از این برنامه میتوانید پیامهای خود را در کامپیوتر مدیریت و ارسال نمایید. تجربه تایپ کردن با صفحه کلید گسترده رایانه، قطعا دلنشین است.
6- CLUE
رصد دوره قاعدگی و پریود
“Clue” یک برنامه پرکاربرد برای بانوان به جهت مدیریت و رصد هرچه بهتر دوره پریود و قاعدگی است. بدون پیچیدگی خاص، شما میتوانید اطلاعات، زمان بروز و مصرف مواد دارویی را وارد و بررسی نمایید. افراد مستعد قاعدگی این گزینه را به عنوان یک اپلیکیشن پرکاربرد و ضروری پس از خرید گوشی اندرویدی، فراموش نکنند چرا که آمادگی بهتری برای مدیریت این تغییرات در اختیار خواهند داشت.
7- AUDIO RECORDER
ضبط و مدیریت صدا
اگر قابلیت ضبط صدا پیشفرض اندروید شما را قانع نمیکند، ابزار Audio Recorder از شرکت «سونی» را از دست ندهید. با وجود گزینههای متعدد، این برنامه از رابط کاربری بسیار ساده برخوردار است به طوری که یک دکمه «شروع ضبط/توقف ضبط»، در پایین قرار گرفته و فهرست آخرین صداهای ضبط شده را میتوانید در بالا ببینید. افرادی که به دنبال یادداشت برداری صوتی هستند اما حجم بالای صوتهای ضبط شده، ظرفیت حافظه گوشی آنها را اشغال کرده است؛ این برنامه مناسب آنها خواهد بود. با امکان تنظیم کیفیت صدای ضبط شده و مدیریت بهتر صوتهای بایگانی شده، فضای کمتری از دستگاه در اشغال این برنامه خواهد بود.
8- ALTO’S ODYSSEY
بازی آرکید
درست است، این جا به بررسی مجموعه اپلیکیشن پرکاربرد و ضروری برای اندروید میپردازیم اما بازیهای موبایلی نیز گاهی حیاتی میشوند! “Alto’s Odyssey” یک تجربه ساده اما سرگرمکننده برای وقت استراحت است. طراحی ساده، مفهومی و گرافیک با کیفیت بازی، دیدنی است. بازی با وجود قوانین ساده ماهیت خود اما چالش برانگیز است و با وجود نیاز به اعمال چند حرکت ساده، همواره میتواند شما را در یک لحظه ناگهانی غافلگیر کند. اگر به لحظهای استراحت و دوری از برنامههای کاربردی اندرویدی نیاز دارید، این بازی محبوب را از دست ندهید.
9- FILES BY GOOGLE
مدیریت فایل
با وجود یک برنامه مدیریت فایل پیشفرض در اندروید، گوگل نمونه خارجی و پیشرفتهتری را عرضه نموده که بنا به دلایل نامعلوم، باید آن را از فروشگاه گوگل پلی دریافت کنید و هنوز جایگزین نمونه ساده اندرویدی نشده است. اگر هر روز با اسناد و فایلهای متعدد در پسوندهای مختلف سر و کار دارید، این ابزار، مدیریت فایلهای موبایل را برای شما بسیار آسان میکند. مشکل پر شدن ظرفیت حافظه گوشی در بسیاری از موارد به دلیل تجمع فایلهای هرز یا ناشناخته است که پیدا کردن تمامی آنها زمان میبرد. ابزار «فایلز» از گوگل به طور خودکار فایلهای شما را بر اساس قابل استفاده بودن، حجم و دیگر شاخصها مرتب کرده و در اختیارتان قرار میدهد تا به سادگی اطلاعات غیرضروری را حذف و فضای بیشتری را برای موارد مهم، فراهم کنید.
10- Pocket
ذخیره مقالهها و ویدیوهای وب برای مطالعه در زمانی دیگر
اینترنت مملو از مقالات و محتوای دیدنی و خواندنی است اما ما همیشه وقت خواندن این همه اطلاعات و مطالب را در لحظه مواجه با آنها نداریم. اگر به یک مقاله مفید برخورد کردهاید ولی اکنون، زمان و شرایط خواندن آن را در دسترس ندارید؛ اپلیکیشن «پاکت» یک راهحل برای ذخیره و مدیریت مطالب و ویدیو از سرتاسر وب است. با ذخیره کردن محتوا در این ابزار میتوانید به فهرست مقالات خود در هر زمانی و از طریق هر پلتفرمی در هر مکانی دسترسی داشته باشید، این گونه میتوانید مقالات خود را از طریق کامپیوتر ذخیره و ادامه آنها را درون گوشی خود در مسیر بخوانید. این برنامه توانایی تبدیل متن انگلیسی به صوت و پخش آن را داراست.
سایت عالی ههههههههخ
فاطیما با من صحبت کن ،ارش ام .لطفا
آرش تو هم با من صحبت کن، مسعودم، لطفا
دانلود
مسعود تو هم با من صحبت کن مهدی ام لطفل
مهدی تو هم با من صحبت کن علی ام لطفا
علی تو هم با من صحبت کن(*) ام لطفا
حنا تو هم با من صحبت کن سعیدم لطفا
حنا تو هم با من صحبت کن سعیدم لطفا…
سعید توهم با من صحبت کن …..لطفا
!! تو هم با من صحبت کن کوروشم
کوروش توهم بامن صحبت کن لطفا