کمپانی آنر که یکی از زیرمجموعه های هواوی محسوب می شود، امروز از جدیدترین تلویزیون هوشمند خود با نام آنر ویژن (Honor Vision) رونمایی کرد؛ محصولی که با طراحی فوق مدرن و جذاب خود، شباهت بسیار زیادی به گوشی های هوشمند هم دارد! هر دو مدل معمولی و پرو این تلویزیون دارای صفحه نمایشی با پانل IPS در اندازه 55 اینچ و رزولوشن 4K می باشند که حداکثر میزان روشنایی آن برابر 400 نیت و زاویه دید آن هم 178 درجه است. این تلویزیون هوشمند دارای پوشش 87 درصدی NTSC بوده و تأییدیه TUV Rheinland را نیز در زمینه محافظت در برابر نور آبی دریافت کرده است. بدنه باریک این محصول (تقریباً 6.9 میلی متر) در یک قاب فلزی تعبیه شده و نسبت نمایشگر به بدنه آن بسیار جالب توجه و برابر 94 درصد است.
اما جدا از همه این ها، بدون شک مهمترین نکته جالب توجه در مورد آنر ویژن، سخت افزاری داخلی آن است. در داخل بدنه این تلویزیون یک تراشه هشت هسته ای به نام هانگو 818 تعبیه شده که از لحاظ قابلیت و عملکرد بسیار نزدیک به تراشه موبایل است. برخی از فناوری های پیشرفته پردازش تصویر که توسط این تراشه پردازش می شوند عبارتند از: برآورد حرکت (Motion Estimate) و جبران حرکت (Motion Compensation)، تصویربرداری دامنه دینامیک بالا (HDR)، فرا تفکیک پذیری (SR)، کاهش نویز (NR)، بهبود کنتراست پویا (DCI)، مدیریت رنگ خودکار (ACM) و تاریک کردن موضعی (LD). همچنین بر روی برد این تلویزیون یک تراشه هایسیلیکون Hi1103 هم تعبیه شده که دارای فرکانس 2.4 گیگاهرتزی، باند دوگانه 5 هرتزی و پشتیبانی از پهنای باند 160 مگاهرتزی بوده و باعث می شود حداکثر سرعت دانلود دستگاه 1.7 گیگابیت در ثانیه باشد. این سرعت در مقایسه با سایر تلویزیون های هوشمند موجود در بازار بسیار بالا است.
یکی دیگر از ویژگی های آنر ویژن که تلویزیون های هوشمند دیگر نمی توانید آن را ببینید، دوربین کشویی مبتنی بر هوش مصنوعی است. این دوربین در مدل آنر ویژن پرو تعبیه شده و به منظور برقراری مناسبتر تماس های ویدیویی کاربرد دارد. همچنین همانند گوشی های هوشند امروزی، آنر ویژن به یک سیستم پردازش عصبی به نام هایسیلیکون Hi3516DV300 مجهز شده که به کمک دوربین مذکور آمده و قابلیت های مختلف مبتنی بر هوش مصنوعی، شامل تشخیص چهره، ردیابی حرکات بدن و تشخیص حالت را به آن می دهد.
آنر ویژن در کنار ویژگیهای سخت افزاری جالبی که دارد، از لحاظ نرم افزاری نیز یک محصول خاص و ویژه محسوب می شود. این تلویزیون هوشمند در حقیقت اولین دستگاهی است که به سیستم عامل جدید هواوی به نام هارمونی او اس مجهز شده است. یکی از مهمترین ویژگی های این سیستم عامل جدید، انعطاف پذیری بالای آن است و هواوی آن را به گونهای طراحی کرده که در طیف گسترده ای از دستگاه ها، از گوشی های هوشمند گرفته تا تلویزیون، تبلت، لپ تاپ، خودرو و پوشیدنی های هوشمند، بتوان از این سیستم عامل استفاده کرد. هارمونی او اس با پشتیبانی از انواع زبان های برنامه نویسی شامل سی، سی پلاس پلاس، جاوا، جاوا اسکریپت و کاتلین، یک پلتفرم همه کاره بوده و حتی از لحاظ تئوری این قابلیت را دارد که تمامی اپ های اندرویدی را نیز اجرا کند.
هواوی در یک انتخاب هوشمندانه، پیش از این که بخواهد سیستم عامل جدید خود را وارد دنیای گوشی های هوشمند بکند، آن را در آنر ویژن به کار گرفته تا با برطرف کردن مشکلات فنی احتمالی هر چه بیشتر آن را بهبود داده و آماده کند. بر اساس شنیده ها، هواوی میت 30 لایت اولین گوشی هوشمندی است که پذیرای این سیستم عامل جدید خواهد بود. در واقع، حتی در مورد گوشی ها نیز هواوی کاملاً با احتیاط عمل کرده و سعی دارد به مرور و به آهستگی هارمونی او اس را جایگزین اندروید کند.
آنر ویژن و آنر ویژن پرو از امروز برای خرید در دسترس کاربران چینی قرار گرفته اند و قیمتی هم که برای آن ها تعیین شده به ترتیب برابر 3799 یوان (معادل 537 دلار) و 4799 یوان (معادل 679 دلار) است. تفاوت این دو مدل نیز وجود دوربین در مدل پرو، بهره مندی مدل پرو از 6 بلندگوی 10 وات به جای 4 عدد در مدل معمولی و همچنین میزان حافظه داخلی آن ها است که در مدل معمولی برابر 16 گیگابایت و در مدل پرو 32 گیگابایت می باشد.