گوگل مپ یکی از مطمئن ترین سرویسهای ناوبری موجود است اما این سرویس هم همانند دیگر سرویسهای پرکاربرد و محبوب جهان، بدون عیب و نقص نیست. شاید یکی از بزرگترین نواقص این سرویس این است که با اتصال دادهای قوی بهتر کار میکند، چیزی که همیشه و در همه جا نمیتوانیم داشته باشیم. خوشبختانه، امکان استفاده از گوگل مپ به صورت آفلاین وجود دارد اما استفاده از این ویژگی عالی پیش از انجام یک سری اقدامات فایدهای ندارد. از این رو، در این مقاله میخواهیم به نحوه استفاده از گوگل مپ به صورت آفلاین بپردازیم. با دیجی رو همراه باشید.
چگونه حالت آفلاین گوگل مپ کار میکند؟
پیش از اینکه بتوانید از گوگل مپ به صورت آفلاین استفاده کنید باید نقشه منطقه مورد نظر خود را دانلود کنید. قبل از رها کردن یک اتصال قوی، باید نقشه نواحی مورد نظر شما دانلود شود. خوشبختانه، مناطق و نواحی که میتوانید دانلود کنید بسیار زیاد هستند. در چنین مواردی باید مقدار زیادی اطلاعات دانلود کنید بنابراین آماده باشید تا فضای ذخیره سازی زیادی را برای نقشههای خود اختصاص دهید. بسته به نواحی موردنظر شما، ممکن است حتی فضایی حدود 1.5 گیگابایت از گوشی شما اشغال شود. اگر دستگاهی با پشتیبانی از کارت حافظه میکرو اس دی دارید حتی می توانید دادهها را به کارت اس دی منتقل کنید. برای این کار کافی است که به مسیرهای Menu > Offline Areas > Settings > Storage Preferences بروید و Device را به SD card تغییر دهید.
همچنین لازم است بدانید که نقشه های آفلاین پس از گذشت حدود 15 روز منقضی میشوند مگر اینکه به یک اتصال داده وصل شوید. جهان روزانه بسیار تغییر میکند. نقشهها پویا هستند و باید به روز رسانی شوند. گوگل میخواهد شما حتی در حالت آفلاین بودن، نسخه جدیدی از نقشههای خود داشته باشید و محدودیت زمانی نیز به همین خاطر اعمال شده است.
اگر میخواهید نقشههای خود را به صورت نامحدود آفلاین نگه دارید تمام کاری که باید انجام دهید این است که به تنظیمات Offline Maps رفته و به روزرسانیهای خودکار را فعال کنید. با این کار مطمئن میشوید که نقشههای آفلاین شما هنگام انقضا دائماً به روز میشوند. حتی میتوانید تصمیم بگیرید که تنها هنگام استفاده از وای فای، نقشهها به روز شوند.
هنگام استفاده از گوگل مپ به صورت آفلاین، این برنامه همه ویژگیهایی که گوگل مپ دارد را ارائه نمیدهد. اطلاعاتی مانند مسیرهای دوچرخه، مسیرهای پیاده روی، جزئیات ترافیک، راهنمای خط و سایر مواردی که گوگل مپ را متمایز میکند وجود نخواهد داشت. به جز این موارد، تقریباً هر چیز دیگری باید طبق انتظار کار کند. میتوانید به دنبال آدرس باشید، شرکتها و مکانها را پیدا کرده و به راحتی به جستجوی مکانی بپردازید.
چگونه نقشهها را به صورت آفلاین ذخیره کنیم؟
برای استفاده از گوگل مپ به صورت آفلاین باید مراحل زیر را طی کنید:
- برنامه گوگل مپ را باز کنید.
- روی دکمه منوی همبرگرشکل تب بزنید.
- Offline maps را انتخاب کنید.
- گوگل معمولا توصیههایی ارائه میدهد. اگر منطقه موردنظر شما در نقشههای توصیهشده نبود روی Select your own map بزنید.
- منطقهای که میخواهید دانلود شود را انتخاب کنید.
- شما میتوانید روی ناحیه موردنظر زوم کنید و منقطه دانلود شده را کوچکتر یا بزرگتر کنید.
- بعد از انتخاب، روی دکمه Download در گوشه پایین سمت راست کلیک کنید.
- وقتی نقشههای شما دانلود شد میتوانید به جستجو پرداخته و مسیرها را مثل زمانی که آنلاین بودید پیدا کنید. فقط به خاطر داشته باشید که همه ویژگیهای گوگل مپ را در اختیار نخواهید داشت.
این قابلیت واسه ایران کار نمیکنه