با این مقاله از مجله گردشگری کی سفر همراه ما باشید. تا با بهترین غذاهای کوالالامپور آشنا شویم. کی سفر برگزار کننده تور مالزی ارزان، تور ارزان دبی، تور مشهد از تهران، و… می باشد. در مجله گردشگری کی سفر می توانید راهنمای سفر به شهرهای مختلف توریستی را مطالعه کنید. ما در کی سفر همه چیز را برای داشتن یک سفر اقتصادی و به صرفه برایتان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
آشپزخانههای مالزی ترکیبی از تنوع فرهنگی را در خود دارند. برای مثال ناسی لماک (Nasi Lemak) یک غذای مالزیایی است، روجاک (Rojak) یک غذای اسلامی هندی است، چار کوای تیو (Char Kuay Teow) یک غذای چینی و لاکسا نیز ترکیبی چینی مالزیایی است. هر فرهنگ بر ترکیبات اولیه خاصی تمرکز داشته، از ادویهجات متفاوتی نیز استفاده میکند. برای مثال ادویه کاری مالزیایی از ادویه کاری هندی تند و تیزتر است.
شینا (Chynna)
شینا رستورانی با پسزمینه شانگهایی است که کانتونیز دیم سام و غذاهایی گیاهی سنتی را سرو میکند. این رستوران با حفظ اصالت خود، نوآوریهای بسیاری را نیز با غذاخوری سالمی ترکیب کرده است.
بیجان (Bijan)
بیجان رستوران و باری شیک است که نسخهی باکلاسی از غذاهای منطقهی مالزی را باکیفیت و قیمت بالاتر عرضه میکند. دستورهای غذایی این رستوران ترکیبی از دستور پختهای قدیمی با تأثیرات امروزی و جدید است.
این خیابانی به موازات جالان بوکیت بینتنگ (Jalan Bukit Bintang) است که پر از رستورانهای چینی، فروشندگان دورهگرد و دکههایی است که همهچیز، از غذای دریایی کبابی تا دسرهای محلی را سرو میکنند. در این خیابان شما میتوانید غذاهای خوبی را با قیمت مناسبی بیابید.
غذا خوردن در KL تاریک
اولین رستوران در تاریکی کامل، داینینگ این دارک (Dining in the Dark) تجربهای کاملاً منحصربهفرد را ارائه میدهد. منو مخصوصاً طراحیشده سه بخشی، با انواع طعمهایی که ارائه میدهد ذائقه شما را به ماجراجویی خوشمزه میبرد. این تجربه منحصربهفرد تست چشایی بزرگی است که شما را واقعاً به چشیدن طعمهای گوناگون وا میدارد. این رستوران جایی است که هر فرد ماجراجو و کنجکاوی باید در طول سفر خود به کوالالامپور به آن سر بزند.
پینچوس تاپاس بار (Pinchos Tapas Bar)
تاپا هایی بسیار خوشمزه را در محیط سرزنده و دوستانه این رستوران اصیل اسپانیولی در مرکز شهر تجربه کنید. اگر هوس غذاهای خوشمزه اسپانیایی با نوشیدنیهای خنک کردهاید، پینچوس تاپاس بار را از دست ندهید.
دین تای فونگ پاویلیون KL (Din Tai Fung Pavilion KL)
این یکی از چهار شعبه دین تای فونگ در کوالالامپور است. چه در این شعبه و چه در شعبههای دیگر میتوانید ژیاو لانگ بائوهای (نوعی دامپلینگ ظریف) تازه بسیار خوشمزهای را بیابید. این مجموعه زنجیرهای یک «ستاره میشلین» دریافت کرده و جزء 10 رستوران برتر جهان بهوسیله نیویورکتایمز انتخاب شده است.
اگر به دنبال تجربهای تند از غذاهای خوشمزه هندی هستید باید حتماً بتل لیف را امتحان کنید. آنها کار خود را در سال 2009 آغاز کردند و راز محبوبیت خود را پخت غذاهای خوشطعم از ترکیبات اولیه تازه میدانند. برای اطمینان حاصل کردن از کیفیت محصولات آنها از سبزیجات و گوشت مزارع خود در نگری سمبیلا استفاده میکنند.
لانژ و گریل گوبو آپاسترز (Gobo Upstairs Lounge & Grill)
همانطور که از نام اینجا پیداست، این رستوران بر غذاهای گریل شده تمرکز دارد. در اینجا استیک و غذاهای دریایی به اندازه کافی و بهینهای پختهشده و گارسونهای حرفهای آماده پذیرایی از مهمانان هستند. اگر به دنبال غذاهای معمول غربی هستید، این رستوران انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
رستوران لوکو
تاکو، تورتیلا، بوریتو و نوشیدنی، تمامی این گزینههای لذیذ در منوی بار و رستوران لوکو یافت میشوند. گفته میشود تاکو ماهی یکی از غذاهای مخصوص اینجاست و نوشیدنی در 25 طعم مختلف سرو میشود.
کافهها
کوالالامپور گزینههای بسیاری برای انتخاب کافه ارائه میدهد، طوری که از قهوهخورهای حرفهای تا کافهروهای هرازگاهی را راضی کند. همچنین ترکیبی از انواع کافههای موجود نیز وجود دارد. کافههای روباز در مناطق بیرونی که محلیها را در دید دارد تا کافههایی که داخلی هستند و استراحتگاه مناسبی بین خریدها خواهند بود. گزینههای بسیار زیادی که شامل شرکتهای زنجیرهای تا کافیشاپهای محلی میشود انتخابهای بسیاری را برای انواع سلایق ایجاد کرده است.
کافی بین و تی لیف (Coffe Bean & Tea Leaf)
این کافه زنجیرهای در نزدیکی تمامی قهوهخورها در کوالالامپور قرار دارد. هرجای شهر که باشید میتوانید شعبهای از آن را برای یک فنجان قهوه مناسب پیدا کنید.
کافه کولیسیوم (Coliseum Cafe)
این کافه که از سال 1921 سرپاست شما را به دهههای 30 و 40 و دوره استعمارگری میبرد. استیک چرب و لذیذ این کافه واقعاً خوشمزه است و ارزش قیمتش را دارد!
کمپانی قهوه لوکل (LOKL Coffe Co.)
این کافیشاپ که در فضای باز و پرنوری با یک حیاط قرار گرفته، تجربه غذایی در آرامش با رگهای از آشپزی آسیایی را ارائه میدهد. غذاهای مخصوص عبارتاند از مرغ سرخکرده با کره و شیر، برگر بیف و میتلوف هینانیز. برای صبحانه، ناهار، شام یا تنها یک فنجان قهوه به اینجا سری بزنید. حالا که به اینجا آمدهاید، چرا قهوه را به روش محلی امتحان نکنید؟ مخلوطهای چرب محلی، دستی فیلتر شده و سرو با شیری چربی و غلیظ!
کافه انتیپودین – تن و تن (Antipodean Café – Tan & Tan)
این کافه که فقط از دانههای قهوه باکیفیت استفاده میکند، تنوعی مناسب از قهوهها شامل قهوه سرد ویتنامی را ارائه میدهد. علاوه بر سرو قهوه، آنها منو غذایی هم دارند که شامل BTL برروی نان خمیرترش، کیک ماهی سالمون، سالاد مرغ ریشریش و طیفی مناسب از صبحانههای سالم است. اگر چیزی شیرین هوس کردهاید نگران نباشید، آنها همچنین کیکها و بیسکویتهایی مانند کیک هویج، کیک کشیو، نان انگوری و بسیاری چیزهای دیگر را نیز سرو میکنند.