ال جی پس از ناکامیهایی که در چند سال اخیر در بخش تولید گوشی هوشمند خود داشت، تصمیم گرفت تا تغییراتی اساسی در این بخش ایجاد کند و این تغییرات از ابتدای سال جاری میلادی و با عرضه گوشی ولوت کلید خوردند. این شرکت کرهای برخلاف سالهای گذشته سعی دارد تا به جای دنبالهروی و تبعیت از شرکتهای بزرگ و مطرح این صنعت، استراتژی و سبک طراحی خاص خود را داشته باشد و به طراحی گوشی و نوع کاربری آن با دیدی جدید بنگرد.
دقیقاً با همین استراتژی و تغییر سیاست بود که ال جی وینگ (LG Wing) به عنوان یک گوشی دو نمایشگره خلاقانه پا به عرصه وجود گذاشت. این گوشی سبک طراحی خاص و منحصر به فردی دارد و پیش از این چنین شیوه استفادهای از نمایشگر دوم در گوشیهای هوشمند صورت نگرفته بود. در حالت عادی، ال جی وینگ کاملاً شبیه یک گوشی معمولی است اما با چرخش 90 درجهای صفحه نمایش آن، یک نمایشگر دیگر هم در قسمت پایین نمایان میشود و به این ترتیب کاربر میتواند در حالی که گوشی را به صورت عمودی در دست گرفته، از مزایای صفحه نمایش افقی بهرهمند شود.
در ادامه این مقاله از دیجی رو قصد داریم تا نگاهی اجمالی و مختصر به ال جی وینگ داشته و شما را با برخی نکات اولیه در مورد آن آشنا کنیم. دقت داشته باشید که این متن به منزله نقد و بررسی کامل گوشی نیست و قرار نیست در آن به تمام جزئیات سخت افزاری و نرم افزاری پرداخته شود. با ما همراه باشید.
نسخهای از ال جی وینگ که در اینجا به بررسیاش میپردازیم، رنگ موسوم به Illusion Sky آن است. این رنگ در واقع همان سفید است، اما افکتهای جالبی داشته و در زیر نور طیفهای رنگی مختلفی را انعکاس میدهد. این رنگ خاص ممکن است شما را به یاد گلکسی نوت 20 یا برخی از گوشیهای سری اوپو رنو 4 بیندازد، اما به هر حال سبک طراحی گوشی در حالت کلی متفاوت از دیگر محصولات موجود در بازار است. برجستگی ماژول دوربین پشتی هم به صورت همرنگ با بدنه طراحی شده و لنزهای دوربین به شکل درشت و با حاشیههای مشکی به صورت عمودی مرتب شدهاند.
همانند پشت بدنه، نمای جلویی هم کاملاً زیبا و جذاب طراحی شده و پنل 6.8 اینچی P-OLED ال جی وینگ کیفیت چشمنوازی دارد. همانطور که گفتیم این گوشی به نحوی طراحی شده که صفحه نمایش اصلی با چرخش 90 درجهای، میتواند به صورت افقی در قسمت فوقانی بدنه قرار بگیرد و در اینجاست که نمایشگر 3.9 اینچی تعبیه شده در زیر آن نمایان میشود. این نمایشگر ثانویه از پنل G-OLED استفاده میکند و بسته به برنامه یا بازیای که در حال اجرایش هستید، میتواند محتوای متفاوتی را به نمایش بگذارد.
این مکانیزم خاص برای بهرهگیری از صفحه نمایش دوم مزایای زیاد و کارکردهای متنوعی میتواند داشته باشد، اما مهمترین آنها همانطور که در ابتدا هم اشاره کردیم، امکان در دست گرفتن گوشی به صورت عادی و عمودی و در عین حال، ضبط ویدیو یا بازی کردن به صورت افقی است. این گوشی در حالت فیلمبرداری از ثبیت کنندهای مشابه با گیمبال (نوعی وسیله جانبی برای کاهش اثرات لرزش دست در دوربینهای حرفهای) استفاده میکند که البته در این حالت تنها از دوربین اولتراواید استفاده میشود و به این ترتیب قابلیت ضبط 4K را نخواهد داشت.
ال جی کاربردهای خلاقانهای را برای صفحه نمایش دوم وینگ در نظر گرفته که از جمله آنها میتوان به تبدیل نمایشگر به صفحه کلید یا ترکپد اشاره کرد. همچنین امکان کار کردن همزمان با دو اپلیکیشن هم به این نحو که هر کدام در یکی از صفحه نمایشها اجرا شوند، مهیا شده است. البته استفاده از پتانسیلهای بالای این نمایشگر بیشتر به تولید کنندگان اپها و بازیها بستگی دارد و باید دید در آینده توسعهدهندگان چه رویکردی نسبت به این مسئله خواهند داشت.
همانطور که گفتیم در اینجا تنها به بررسی اولیه و اجمالی ال جی وینگ در همان نگاه اول پرداختیم و به همین علت هیچ اشارهای به مشخصات سخت افزاری دقیق آن نکردیم. در صورتی که میخواهید این اطلاعات را به دست بیاورید، پیشنهاد میکنیم مقاله معرفی ال جی وینگ را در دیجی رو مطالعه کنید.