سقف و دکوراسیون: در دنیای مدرن و امروزی دکوراسیون منازل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دکوراسیون از در و دیوار و چیدن وسایل منزل گرفته تا طراحی سقف و دکوراسیون در سقف کنازل، که اهمیت ویژه ای دارد. سقف به عنوان دیوار پنجم در خانه شناخته می شود. سقف از ارکان مهم زیبایی و دکوراسیون در خانه است. یکی از راه های زیباسازی سقف خانه ها ایجاد سقف کاذب است که به وسیله آن نمای زیبایی به خانه داده می شود.
کناف
کناف در زمینه ساخت و ساز بسیار کاربرد دارد و اسمش بسیار آشنا است. در سال 1922 یک شرکت ساختمانی توسط برادران کناف ساخته شد. این اتفاق در سراسر دنیا دیده شد و به شهرت رسید و به یک برند جهانی تبدیل شد. کناف کاری را می توان جایگزین رابیتس کاری در نظر گرفت. اگر این فرایند به طرز صحیحی اجرا شود، در وقت و هزینه بسیار صرفه جویی می شود.
این نکته مهم است که بدانید، کناف فقط برای سقف انجام نمی شود و بر روی دیوارها نیز برای عایق کاری هم انجام می شود.
سقف کناف
سقف کناف از انواع سقف کاذب دکوراتیو است که بسیار محبوب و پر طرفدار است و نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. ممکن است که خیلی درباره سقف کناف اطلاعات نداشته باشید. در این مقاله با سقف کناف و خصوصیات و ویژگی های آن آشنا می شویم.
سقف کناف نوعی سقف جدید گچ است. این سقف ها در کرهای ساختمانی بسیار کاربرد دارند. سازه های گچی از پنل های پیش ساخته گچی انجام می شود. سقف کناف، سرعت بسیار بالایی در اجرا و نحوه اجرای بسیار وسیعی دارد. در بین اکثر سقف ها این نوع سقف ها بسیار محبوب هستند. انعطاف پذیری این سقف ها در پذیرفتن طرح های هندسی مختلف نیز فراهم است و می توان با ایجاد طرح های مختلف دکوراسیون زیبایی را ایجاد کرد.
نورپردازی در طرح های هندسی این سقف ها نیز می تواند معماری و نمای شگفت انگیزی را خلق کند. هنر و معماری جلوه زیبایی را با سقف های کناف ایجاد می کنند. سقف کنافی سبک است و فشاری را به سقف وارد نمی کند. همین امر باعث می شود که نصب به راحتی و سهولت انجام شود. ریخت و پاش و کارهای اضافه نیز در نصب این نوع سقف های کاذب وجود ندارد.
بهترین نوع و جنس سقف کناف برای کشور آلمان است. ساخت اولیه هم برای کشور آلمان بوده است. برای خرید سقف کناف با بهترین کیفیت با رویاهوس در تماس باشید.
کاربرد سقف کناف
بیشترین کاربرد سقف کناف در دکور و طراحی است. این سقف ها نسبت به گچ بری ها و سقف های دیگر زیبایی بیشتری را دارند. از کاربردهای سقف کناف می توان به موارد زیر اشاره داشت.
- پوشش تاسیسات عبور شده در سقف ساختمان ها که نمایی خوبی را ایجاد نکرده اند.
- عبور کابل های برق و تجهیزات برق رسانی از سقف کناف
- استفاده از مقاومت در برابر حریق
- استفاده از انواع ضد آب در محیط های مرطوب
انواع سقف کناف
سقف های کنافی به دو دسته ساده و متحرک دسته بندی می شوند. در نوع ساده آن امکان جدا شدن پنل ها نیست ولی مدل متحرک آن قابلیت جدا شدن پنل ها را دارد.
سقف های کناف ساده خود به دو دسته تقسیم می شوند. این دو دسته سقف های کناف ساده و طرح دار هستند. در ادامه هر دو نوع را توضیح می دهیم.
سقف کناف ساده
دراین نوع سقف های ساده بدون درز انجام می شوند. می توان سقف را بعد از نصب رنگ آمیزی کرد. در انواع و اشکال مختلف هندسی موجود هستند.
سقف کناف طرح دار
جنبه های زیبایی این نوع از مدل ساده بسیار بیشتر است. معمولا هم هماهنگ با دیگر وسایل منزل طراحی می شوند. مهارت و دانش فنی در اینجا از اهمیت زیادی برخوردار است.
طرح سقف کناف
سقف کناف از ایده های کاربردی در طراحی سقف شناخته شده و به جای اینکه از گچ بری در سقف استفاده شود، از کناف برای دکور سقف استفاده می شود. در آشپزخانه و پذیرایی هم بسیار کاربرد دارد.
سقف کناف آشپزخانه
یکی از ایده هایی که می توان در طراحی آشپزخانه مورد استفاده قرار داد، طراحی سقف آشپزخانه با استفاده از روش کناف کاری است. استفاده از این روش و کناف آشپزخانه در سبک های نو و به روز و کلاسیک بسیار مطلوب است و نتیجه خوبی را در پایان حاصل می کند.
سقف کناف پذیرایی
استفاده از کناف برای طراحی سقف پذیرایی نیز از ایده های نو به روز و مدرن است. امروزه شاهد آن هستیم که در طراحی اتاق پذیرایی مدرن و کلاسیک به جای گچ بری سقف از کناف استفاده می شود. با استفاده از رنگ آمیزی کناف تلفیقی زیبا میان آن و رنگ غالب و مورد استفاده قرار گرفته شده در پذیرایی به وجود آورد.
انواع ضخامت سقف کناف
سقف کناف از انواع ضخامت برخوردار است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
سقف کناف با ضخامت 6 میلی متر
از پنل های کناف در این ضخامت برای اجرای طرح های قوس و منحنی دار استفاده می شود.
سقف کناف با ضخامت 10 میلی متر
این ضخامت برای اجرای طرح هایی با انحنای زیاد صورت می گیرد و برای سقف کناف مورد استفاده نیست.
صفحه سقف کناف با ضخامت 12 میلی متر
در این اندازه ضخامت بیشتر در ساخت دیوارهای جدا کننده کناف و غیر باربر، دیوار کناف پوششی و سقف کناف دکوراتیو و یا ساده استفاده می شود.
صفحه سقف کناف با ضخامت 15 و 18 میلی متر و بالاتر
استفاده از این صفحات کناف که دارای ضخامتی ۱۵ و ۱۸ میلی متر و یا بالاترند برای قسمت هایی استفاده می شود که مقاومت بیشتری نیاز است. هم چنین از این صفحات می توان برای قسمت هایی که احتمال برخورد اجسام خارجی وجود دارد هم استفاده به عمل آید.
مزایای استفاده از سقف کناف
- استفاده از سقف کناف مزیت هایی را به همراه دارد و علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم در اجرا و نصب آن ها است. در ادامه به آن موارد اشاره می کنیم.
- سبک هستند و بار اضافی بر روی ساختمان ایجاد نمی کنند.
- در حداقل زمان نصب و اجرا می شوند.
- قابل برداشت هستند.
- قابلیت تعمیر را دارند.
- به عنوان یک پوشش ضد حریق و ضد آب بر روی سازه نصب می شود.
- امکان طراحی و نصب چراغ های روکار و توکار دراین سقف ها وجود دارد.
- برای مخفی کردن تاسیسات که در سقف پیدا است، بسیار کاربرد دارد.
- مقرون به صرفه است.
- در حداقل زمان نصب و اجرا می شود.
معایب استفاده از سقف کناف
استفاده از سقف کناف می تواند معایبی هم به دنبال داشته باشد که آشنایی با این موارد می تواند در انتخاب و داشتن یک سقف کاذب زیبا و مناسب اهمیت داشته باشد.
- اگر نصب و اجرا غیر اصولی باشد، می تواند باعث سقوط سقف بشود.
- اگر از مصالح بی کیفیت استفاده شود، ترک خوردگی در سقف را به وجود می آورد.
- از استانداردها رعایت نشود باعث تغییرات در نمای سقف می شود.
- پوشش های کناف معمولا از مقاومت خیلی زیادی برخوردار نیستند.
سخن آخر
سقف کناف از دکراسیون های سقفی مدرن و زیبایی است که با وجود انواعی از آن تنوعی امروزی را در ایجاد سقف های زیبا به جود آورده است. بیشترین کاربرد سقف کناف در دکور و طراحی است. این سقف ها نسبت به گچ بری ها و سقف های دیگر زیبایی بیشتری را دارند و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. بهتر است برای انتخاب و نصب و اجرای آن با کارشناسان مجموعه رویا هوس در ارتباط باشید.
#این مطلب یک رپرتاژ بوده و محتوای آن توسط تبلیغدهنده تهیه شده است.