وان پلاس در سالهای ابتدایی فعالیت خود هر سال تنها یک گوشی هوشمند را معرفی و عرضه میکرد اما به مرور زمان تعداد محصولات خود را افزایش داد و در حال حاضر همانند بسیاری از تولید کنندگان مطرح بازار، هر شش ماه یکبار پرچمدارهای جدید خود را در یک یا چند مدل مختلف رونمایی میکند. در سالهای اخیر، معمولاً پرچمدارهای شماره اصلی در نیمه اول سال و گوشیهایی با پسوند T در نیمه دوم سال عرضه شدهاند و اکنون هم شاهد رونمایی از وان پلاس 8 تی (OnePlus 8T) هستیم.
امسال برخلاف سال گذشته، خبری از مدل پرو نیست و وان پلاس 8 تی تنها مدلی است که برای شرکت چینی برای نیمه دوم سال در نظر گرفته است. اگر بخواهیم مهمترین تغییرات اعمال شده در این نسخه را به طور خلاصه بیان کنیم باید اشاره کنیم که این تغییرات بیشتر در زمینه باتری و سرعت شارژ، صفحه نمایش و دوربین بودهاند.
وان پلاس 8 تی از فناوری شارژ سریع 65 وات Warp Charge استفاده میکند که قادر است باتری گوشی را تنها در عرض 39 دقیقه به طور کامل شارژ کند. البته هر روز لازم نیست این زمان را صرف شارژ کردن گوشی کنید، چرا که باتری 4500 میلی آمپری آن بیشتر از یک روز دوام دارد و از این رو تنها با 15 دقیقه اتصال شارژر میتوانید انرژی مورد نیاز برای یک روز کامل را در اختیار داشته باشید.
افزایش ظرفیت باتری از 4300 میلی آمپر در وان پلاس 8 به 4500 میلی آمپر ساعت یک تغییر مطلوب است که باعث میشود دردسرهای اتمام شارژ گوشی کمتر از گذشته شوند. همچنین وان پلاس از 12 سنسور برای تأمین امنیت سیستم شارژ استفاده کرده و تراشههای ویژه رمزگزاری به کار گرفته شده در کابل و شارژر باعث میشود تا مخاطرات استفاده از شارژرها و کابلهای تقلبی و ناایمن به حداقل برسد.
در مورد شارژر وان پلاس 8 تی باید گفت که این شارژر از پورت USB-C استفاده میکند و علاوه بر فناوری اختصاصی Warp Charge، با استاندارد شارژ سریع USB Power Delivery هم سازگاری داشته و میتواند خروجی 45 وات را تحت این فناوری ارائه کند. به این ترتیب میتوانید از شارژر وان پلاس 8 تی برای شارژ کردن باتری لپ تاپ، کنسول نینتندو سوییچ و سایر گجتهای سازگار استفاده کنید. همچنین اگر به شارژر Warp charger دسترسی نداشتید، میتوانید وان پلاس 8 تی را با شارژرهای Power Delivery و با سرعت حداکثر 27 وات شارژ کنید. اما با تمام این مزایایی که گفتیم، این گوشی همچنان از شارژ بیسیم بیبهره است که یکی از بزرگترین انتظارات کاربران وان پلاس میباشد.
تغییر بزرگ بعدی در وان پلاس 8 تی به صفحه نمایش آن مربوط میشود. این گوشی به یک نمایشگر امولد 6.55 اینچی با رزولوشن +1080p مجهز شده که همانند وان پلاس 8 پرو از نرخ تازهسازی 120 هرتز پشتیبانی میکند. صفحه نمایش جدید وان پلاس 8 تی در تست مشهور DisplayMate توانسته امتیاز کامل +A را کسب کند که همین مسئله میتواند نشان دهنده کیفیت بسیار بالای آن باشد.
وان پلاس 8 تی اولین گوشی وان پلاس است که از حالت نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) بهره میبرد. شرکت سازنده 11 حالت مختلف را برای شخصیسازی هر چه بیشتر تدارک دیده و به واسطه الگوریتمهای هوش مصنوعی، بهترین و مناسبترین تصاویر پرتره از داخل گالری انتخاب شده و به عنوان تصویر زمینه برای نمایشگر همیشه روشن به کاربر پیشنهاد میشوند. وان پلاس همچنین همکاری نزدیکی با Snapchat داشته تا کاربران بتوانند از آواتار Bitmoji خود در صفحه همیشه روشن گوشی استفاده کنند؛ آواتاری که با توجه به فعالیتهای روزانه و محیط پیرامون، تغییر کرده و بهروزرسانی میشود.
وان پلاس 8 تی برای پردازش اطلاعات از اسنپدراگون 865 معمولی استفاده میکند و خبری از تراشه پلاس نیست. اما با این حال ارتقاء حافظه داخلی به UFS 3.1 باعث شده تا سرعت عملکرد گوشی در اجرای برنامهها و بازیها بهبود پیدا کند. وان پلاس 8 تی در دو نسخه با میزان فضای ذخیرهسازی داخلی 128 و 256 گیگابایتی تولید شده که حافظه رم آنها هم به ترتیب 8 و 12 گیگابایت از نوع پرسرعت LPDDR4X میباشد.
این گوشی جزو اولین گوشیهایی است که از سیستم عامل اندروید 11 به صورت پیش فرض استفاده میکند و استفاده از این سیستم عامل جدید باعث شده تا وان پلاس یک حالت تاریک کاملاً جدید و بهبود یافته را طراحی کرده و البته اپلیکیشن دوربین را هم بهینهتر و کارآمدتر کند.
یکی دیگر از بخشهای مهم هر گوشی، دوربین آن است. وان پلاس 8 تی در این بخش به یک دوربین چهارگانه در پشت بدنه خود مجهز شده که سنسور اصلی آن 48 مگاپیکسلی است و سه سنسور دیگر هم عبارتند از: یک دوربین اولتراواید 16 مگاپیکسلی با زاویه دید 123 درجه، یک دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو و یک دوربین تک رنگ 2 مگاپیکسلی. در جلوی بدنه هم یک دوربین 16 مگاپیکسلی در حفره گوشه سمت چپ و بالای نمایشگر تعبیه شده است.
پیش فروش وان پلاس 8 تی از همین امروز آغاز شده و عرضه آن از 16 اکتبر (25 مهر) در هند، 20 اکتبر (29 مهر) در اروپا و 23 اکتبر (2 آبان) در سایر مناطق شروع خواهد شد.