امروز در بررسی کوتاه دیجی رو قصد داریم به یک گوشی ارزان قیمت با نام «وان پلاس نورد N10 فایو جی» (OnePlus Nord N10 5G) بپردازیم. اما همین ابتدای کار باید اشاره کنیم که با وجود ارزان قیمت بودن این گوشی اصلاً با یک محصول بیکیفیت روبرو نیستیم و هنگام کار کردن با آن کاملاً متوجه این موضوع خواهید شد. با ما همراه باشید.
در ابتدا بد نیست اشارهای به محتویات جعبه بستهبندی وان پلاس نورد N10 داشته باشیم. این گوشی همه اقلام استانداردی را که این روزها در جعبه گوشیهای موبایل میتوان پیدا کرد در کنار خود دارد که از جمله آنها میتوان به کابل USB-C و البته شارژر سریع 30 وات اشاره کرد که شما را از خریدن جداگانه شارژر سریع بینیاز میکند. شاید بتوان گفت تنها کمبودی که در جعبه وان پلاس نورد N10 حس میشود، نبود قاب محافظ است. اکثر تولید کنندگان چینی معمولاً به همراه گوشی خود یک قاب ساده هم در اختیار خریدار قرار میدهند تا بتواند محافظت اولیهای از گوشی خود داشته باشد، اما این مسئله در مورد وان پلاس نورد N10 صدق نمیکند. بنابراین، تا زمانی که یک قاب مناسب برای گوشی خود تهیه نکردهاید، باید در استفاده از آن نهایت دقت را داشته باشید.
وان پلاس تا چند سال قبل هر سال تنها یک گوشی و آن هم با مشخصات رده بالا را عرضه میکرد اما اخیراً با معرفی سری نورد، در سیاستهای خود تجدید نظر کرده و در کنار گوشیهای پرچمدار، اقدام به عرضه محصولاتی میانرده و ارزان قیمت هم میکند. بهترین گوشی میانرده این شرکت در حال حاضر وان پلاس نورد است که از صفحه نمایش امولد با نرخ تازهسازی 90 هرتزی، تراشه اسنپدراگون 765 جی و باتری 4115 میلی آمپر ساعتی بهره میبرد. وان پلاس نورد N10 از لحاظ مشخصات سخت افزاری، پایینتر از این مدل قرار میگیرد و از یک نمایشگر IPS LCD با همان نرخ تازهسازی 90 هرتزی، تراشه اسنپدراگون 690 و باتری 4300 میلی آمپری استفاده میکند. و اما ارزانترین مدل از سری نورد هم وان پلاس نورد N100 است که یک صفحه نمایش IPS LCD با نرخ تازهسازی 60 هرتز، تراشه اسنپدراگون 460 و یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی را ارائه میکند.
وان پلاس نورد N10 تفاوتهای زیادی با مدل استاندارد نورد دارد که برخی از آنها مثبت و برخی منفی هستند. از یک طرف، مدل استاندارد وان پلاس نورد در قبال هزینه 50 یورویی بیشتر خود، امکاناتی مانند نمایشگر امولد، دوربین سلفی دوگانه و پردازنده قدرتمندتر را ارائه میکند و از طرف دیگر وان پلاس نورد N10 از یک باتری بزرگتر، دوربین اصلی بهتر (64 مگاپیکسل به جای 48 مگاپیکسل) و فضای ذخیرهسازی قابل ارتقاء بهره میبرد.
مسلماً استفاده از پنل IPS LCD به جای اولد یک پسرفت برای N10 تلقی میشود، اما باید اعتراف کرد که صفحه نمایش 6.49 اینچی این گوشی با وضوح 1080p کیفیت بصری بسیار خوبی دارد و هیچ ضعف خاصی در آن مشاهده نمیشود. میزان شفافیت، رنگها و کنتراست تصاویر در حد بسیار بالایی است و در کل میتوان گفت اغلب کاربران از خروجی تصویر N10 کاملاً راضی خواهند بود. به خصوص اینکه با وجود نرخ تازهسازی 90 هرتزی، همه چیز به شکلی روان در نمایشگر این گوشی اجرا شده و تجربه کار با آن را لذتبخشتر میکند.
پانل پشتی وان پلاس نورد N10 از جنس پلاستیک ساخته شده و با یک پوشش براق تکمیل شده است. این گوشی تنها در یک رنگ آبی نفتی تیره تولید شده که بسته به زاویه تابش نور رنگهای خاکستری و آبی در آن کاملاً مشهود میباشند. و در انتها باز هم اشاره میکنیم که شارژر 30 وات تعبیه شده در داخل جعبه، یکی از نقاط قوت وان پلاس نورد N10 است و باعث میشود تا بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی، از شارژ باتری گوشی با بالاترین سرعت ممکن لذت ببرید.
در مجموع، وان پلاس نورد N10 برای کسانی که به دنبال یک گوشی میانرده و ارزان قیمت هستند، اما در عین حال نمیخواهند کیفیت را فدای قیمت کنند، یک گوشی ایدهآل بوده و با کیفیت ساخت بالا و سخت افزار خوبی که دارد میتواند این دسته از خریداران را کاملاً راضی کند.
سلام من بین وان پلاس نورد 10 و سامسونگ آ 51و هواوی نوا 6 موندم کدوم رو انتخاب کنم لطفا نظر بدید