گلکسی اس 21 اولترا به عنوان قدرتمندترین گوشی حال حاضر سامسونگ شناخته میشود. این گوشی دارای دو لنز دوربین با قابلیت بزرگنمایی است که یکی از آنها زوم 3 برابری و دیگری زوم 10 برابری دارد. این لنزها به کمک هوش مصنوعی گوشی، این امکان را فراهم میکنند که بتوان به بزرگنمایی 100 دست یافته و عکسهایی نسبتاً واضح از سطح کره ماه ثبت کرد.
نکته جالب اینکه برخی معتقدند عکسهایی که گلکسی اس 21 اولترا از ماه میگیرد واقعی نیستند و به صورت نرم افزاری توسط خود گوشی دستکاری شدهاند! به گفته این افراد، سامسونگ یگ الگوریتم نرم افزاری را به عنوان هوش مصنوعی در پرچمدار جدید خود تعبیه کرده که با تشخیص سوژه عکاسی به عنوان کره ماه، یک تکسچر از قبل آماده شده را بر روی آن اضافه کرده و به این ترتیب عکسهای گرفته شده از کره ماه را زیباتر و واقعیتر میکند!
البته سامسونگ این تئوریهای توطئه را به شدت تکذیب کرده و توضیح میدهد که هوش مصنوعی طراحی شده برای دوربین، چند تصویر متوالی از ماه ثبت کرده و سپس با ادغام کردن آنها، تصویری به مراتب پرجزئیاتتر ارائه میدهد و خبری از حقه و کلک نیست.
برای بررسی حقیقت ماجرا، ریموند ونگ (Raymond Wong) از اعضای تحریریه Input Mag دست به کار شده و سعی کرده تا نظر کارشناسان را در خصوص عکسهای گرفته شده با گلکسی اس 21 اولترا جویا شود. البته، کارشناسان نظرات متفاوتی داشتند. برخی میگویند هیچ اثری از فایل تکسچر کذایی در APK دوربین نیست و برخی نیز با توجه به حجم بالای برنامههای فعال در پس زمینه گوشی، چنین ادعایی را کاملاً تکذیب نمیکنند.
پس از این اظهارنظرهای متفاوت و گاه متناقض، ریموند به این فکر افتاد که شخصاً اقدام به راستی آزمایی کند. برای این کار، وی در یک زمان دو عکس از کره ماه تهیه کرد که یکی از آنها با گلکسی اس 21 اولترا گرفته شده بودند و دیگری هم به کمک دوربین بدون آینه سونی ASR III ثبت شده بود. با مقایسه این دو عکس میتوان متوجه شد که با وجود پرجزئیاتتر بودن عکس سامسونگ، هر دو تصویر دارای الگوی یکسانی هستند و به نظر نمیرسد تکسچر از پیش آماده شدهای روی کره ماه اعمال شده باشد.
به این ترتیب، مشخص گردید که عملکرد سامسونگ در طراحی دوربین گلکسی اس 21 اولترا واقعاً تحسین برانگیز بوده و تصاویر جذابی که با بزرگنمایی ثبت میکند، کاملاً واقعی هستند. البته این نکته را هم باید مد نظر داشت که برای عکاسی از کره ماه با گوشی گلکسی اس 21 اولترا باید شرایط جوی کاملاً مساعد بوده و آلودگی نوری محیط هم در پایینترین سطح ممکن باشد و البته حجم بالایی از پردازشهای تصویری هم که در پس زمینه در حال اجرا هستند، تأثیر به سزایی در کیفیت نهایی عکس دارند.