باز میگردیم به سال 2012، سالی که نوکیا تکنولوژِی جدید خود به نام “سوپرلمسی حساس” را معرفی کرد. درواقع این تکنولوژی کاربران را قادر میساخت حتی با پشت دست پوشیده از یک دستکش ضخیم نیز قادر به کارکردن بود.
سپس این تکنولوژی با گل سر سبد آن زمان مایکروسافت، لومیا 920 عرضه شد و در لومیا 930 نیز این قضیه تکرار شد و مایکروسافت در آخرین مدلهای تلفن هوشمند خود لومیا 950 و 950 XL نیز این تکنولوژی را قرار داد.اما پس از زمستان، کاربران متوجه شدند که تکنولوژی بکار رفته در لومیا 950 و 950 ایکس ال متفاوت تر از آن لمس فوق العاده حساس لمسی است. تکنولوژی که آخر هم مشخص نشد که آیا صفحه نمایش فوق العاده حساس است و یا این صفحات، صفحات نمایش خازنی چند لمسی هستند.
بنابراین وبسایت مرجع تصمیم میگیرد تا خود به تست این صفحه نمایش برود. پس از استفاده از صفحه نمایش لومیا 950 توسط یک تکه پارچه، متوجه شدند که هیچ واکنشی را نسبت به این قضیه نشان نمیدهد. در حالی که تلفن هوشمند سامسونگ گلکسی اس6 که تبلیغاتی در این زمینه ندارد این قابلیت را داشت و توانست به پارچه واکنش نشان دهد.(هرچند نیازمند کمی تلاش بود)
بسیاری معتقد هستند که در نسخههای جدیدتر لومیا 950 که از ویندوز 10 استفاده میکنند، به جهت کاهش مصرف باتری این تکنولوژی غیرفعال شده است. با این حال هنوز هم صاحبان لومیا 930 میگویند که تلفنشان با ویندوز 10 مشکلی را نداشته و هنوز هم از این تکنولوژی سود میبرد.
این صفحات که توسط “سیناپتیکس” توسعه یافته اند، اساساً لایه خازنی صفحه نمایش را با واحد صفحه نمایش واقعی ادغام کرده اند که این کار دارای مزایایی از جمله کاهش ضحامت پنل صفحه نمایش، روشنای بیشتر و استفاده کمتر از باتری میباشد ولی در همین حال موجب تضعیف تشخیص سیگنال توسط این صفحات نمایش فوق العاده حساس نیز شده اند. این تنها دلیلی میتواند باشد که تکنولوژی صفحه نمایش فوق العاده حساس از پرچمداران جدید مایکروسافت حذف گردیده باشد. اما نکتهی تاریک این داستان استفاده از عبارت “صفحه نمایش فوق العاده حساس” در تبلیغات مرتبط با این تلفن هوشمند است که حتی فروشگاه خود مایکروسافت نیز مطابق عکس زیر آن را در اطلاعات مربوط به تلفن های هوشمند لومیا 950 و 950 XL قرار داده است.