گوشیهای سری ردمی نوت 10 کمتر از یک ماه پیش به صورت رسمی و برای عرضه در بازارهای جهانی معرفی شدند. این سری شامل سه مدل ردمی نوت 10، نوت 10 اس و نوت 10 پرو است که میتوان گفت مدل استاندارد در این بین ضعیفترین سخت افزار را دارد. البته قیمت فوق العاده مقرون به صرفه این گوشی (200 دلار برای نسخه پایه 4/64 گیگابایتی) باعث شده تا یکی از پرفروشترین مدلهای سری باشد.
با این مقدمه کوتاه در ادامه قصد داریم تا بررسی کوتاهی از ردمی نوت 10 استاندارد داشته و شما را با بارزترین ویژگیهای این گوشی بیشتر آشنا کنیم. با ما در دیجی رو همراه باشید.
قبل از هر چیز باید اشاره کنیم که مدل نوت 10 پرو در نسخه پایه خود قیمتی 280 دلاری دارد و همانطور که ملاحظه میکنید، اختلاف قیمت دو مدل کاملاً قابل توجه است. همین اختلاف قیمت را میتوان برگ برنده نوت 10 استاندارد دانست و از همین رو در زمینه سخت افزار نباید آن را با مدل پرو مقایسه کنیم. در واقع، این گوشی بسیاری از ویژگیهای رده بالای نوت 10 پرو را از دست داده که از جمله آنها میتوان به دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی اشاره کرد که جای خود را به یک سنسور 48 مگاپیکسلی داده است.
ردمی نوت 10 در جلوی بدنه خود به یک دوربین 6.43 اینچی مجهز شده و کمی کوچکتر از مدل پرو است. پنل نمایشگر این گوشی از نوع سوپر امولد میباشد و با وجود عدم پشتیبانی از HDR10 میتوان انتظار کیفیت بصری بالایی را از آن داشت. وضوح تصویری 2400 در 1080 پیکسل، روشنایی حداکثری 450 نیت و شیشه محافظ گوریلا گلس 3 برخی از ویژگیهای صفحه نمایش ردمی نوت 10 هستند.
در بخش دوربین و در پشت بدنه، این گوشی یه یک ماژول چهارگانه مجهز شده که همانطور که در ابتدا هم اشاره کردیم سنسور اصلی آن 48 مگاپیکسلی است. یک لنز اولتراواید 8 مگاپیکسلی و یک جفت سنسور 2 مگاپیکسلی (یکی برای سنجش عمق و دیگری برای عکاسی ماکرو) هم تکمیل کننده دوربین چهارگانه هستند. دوربین ردمی نوت 10 در مجموع کیفیت قابل قبولی دارد و با توجه به رده قیمتی گوشی نمیتوان ایراد خاصی به آن گرفت. دوربین سلفی هم که در حفره بالای نمایشگر تعبیه شده، یک ماژول تک لنزه با سنسور 13 مگاپیکسلی است.
بعد از صفحه نمایش و دوربین پشتی، نوبت به قطعات و سخت افزار داخلی میرسد. مدل استاندارد ردمی نوت 10 از تراشه اسنپدراگون 678 برای پردازش اطلاعات بهره میبرد. این تراشه جزو تراشههای 11 نانومتری و پرمصرف است و از همین رو در زمینه مصرف بهینه انرژی نمیتواند حرف زیادی برای گفتن داشته باشد. پردازنده مرکزی یا CPU نسبتاً مناسب است، اما نگران کنندهترین بخش، پردازنده گرافیکی یا GPU است که برای اجرای بازیها در کیفیت مناسب و حتی نرخ فریم استاندارد 60 هرتز نیز بسیار کند به نظر میرسد. بنابراین، اگر بازی کردن یکی از اولویتهای اصلی شما در مورد گوشی هوشمند است، بهتر است در خرید این گوشی تجدیدنظر کنید.
تراشه پردازشی ردمی نوت 10 از مودم فایو جی نیز بیبهره است و در صورتی که نمیخواهید زود به زود گوشی هوشمند خود را تعویض کنید، بهتر است به سراغ یک مدل فایو بروید، چرا که در آیندهای نزدیک شبکههای نسل پنج مسلماً بسیار فراگیر خواهند شد. اما در کنار این کم و کاستیها، خوشبختانه شیائومی به اهمیت کارت حافظه میکرو اس دی و جک 3.5 میلی متری هدفون در بین کاربران کاملاً واقف بوده و این دو ویژگی را همچنان حفظ کرده است.
باتری بزرگ و 5000 میلی آمپری ردمی نوت 10 میتواند یکی دیگر از نقاط قوت آن باشد. البته همانطور که گفتیم، استفاده از یک تراشه 11 نانومتری و پرمصرف باعث شده تا این باتری بزرگ نتواند طول عمر فوق العادهای را ثبت کند. اما باز هم میتوان انتظار طول عمر بالای 100 ساعت را داشت که کاملاً خوب و مناسب است. به خصوص با پشتیبانی از شارژ سریع 33 وات که باعث میشود 50 درصد اول باتری تنها در کمتر از نیم ساعت شارژ شده و قابل استفاده باشد.
در انتها بد نیست یک مقایسه اجمالی با گلکسی ام 21 (Galaxy M21) سامسونگ داشته باشیم. گلکسی ام 21 هم دقیقاً از صفحه نمایشی با اندازه 6.4 اینچ با پنل سوپر امولد استفاده میکند و یک باتری 6000 میلی آمپری دارد. البته سرعت شارژ این گوشی کمتر و برابر 15 وات است. بنابراین اگر طول عمر باتری و میزان نگهداری شارژ برایتان اهمیت زیادی دارد، شاید بد نباشد نیم نگاهی به محصول سامسونگ داشته باشد. دوربین گلکسی ام 21 هم تقریباً مشابه با ردمی نوت 10 است و پردازنده نیز چندان تعریفی ندارد.
شما فقط یه جوری این گوشی رو برسی کردید که فقط و فقط بدی ها شو به رخ کشیدید این گوشی بینظیره فقط پردازنده اش معمولیه