هیچ چیزی آزاردهندهتر از برداشتن تکههای خرد شده گلس و السیدی گوشی و تبلت از روی زمین و جمع کردن آن ها نیست. آیا میدانید چه تفاوتی بین تعمیر گلس و تعمیر السیدی وجود دارد؟ این مسئله ارتباط مستقیمی با شیوه مونتاژ دستگاه شما دارد. برخی از دستگاهها دارای صفحهنمایش LED یا OLED هستند، اما ما برای درک سادهتر شما عزیزان در این مقاله تنها از عبارت LCD استفاده میکنیم. با سنجاق همراه باشید.
اغلب تولیدکنندگان گوشیهای همراه در زمان تولید نمایشگر بخشهای گلس یا شیشهای را به شکلی چسبیده با السیدی تولید میکنند. در این روش همیشه گلس یا شیشه بر روی السیدی قرار میگیرد. علاوه بر این به دلیل وجود برخی اجزای دیجیتال موجود در السیدی شما قادر خواهید بود تا از عملکرد تاچ یا لمسی تلفن همراه خود استفاده کنید. در زمان تعمیر نمایشگر، در اغلب موارد گلس و السیدی به همراه هم و به شکل کامل تعویض میشوند. البته بهتر است بدانید که قیمت گلس با السیدی بسیار متفاوت است و علاوه بر این بسیاری از السیدیهای باکیفیت حتی بدون گلس نیز ارزش خود را حفظ میکنند.
شاید از خودتان بپرسید منظور ما از ارزشمند بود السیدی چیست؟ برای پاسخ به این سؤال باید بگوییم که اگر با وجود آسیب دیدن و ترک خوردن گلس یا محافظ شیشهای روی السیدی، همچنان السیدی به خوبی کار کند؛ میتوان دوباره از آن استفاده کرد. بسیاری از کمپانیها خریدار نمایشگرهایی هستند که گلس آن آسیب دیده اما السیدی همچنان سالم است. آن ها گلس را از روی السیدی جدا میکنند و سپس گلس جدیدی را بر روی السیدی نصب میکنند. حالا به راحتی میتوانند این نمایشگر بازسازی شده را دوباره استفاده کنند. در نتیجه تعمیرگاه موبایل میتواند به سادگی نمایشگرهای موبایل تعمیراتی را به شرکتها بفروشند. با دانستن این نکته میتوانید خودتان السیدی سالم و گلس شکستهتان را بفروشید. با این کار بخشی از هزینه تعمیر و تعویض گلس نیز جبران میشود و میتوانید مبلغ کمتری بپردازید.
با وجود این، اگر در اثر ضربه دیجیتایزر و یا خود السیدی آسیب ببیند، آن نمایشگر دیگر ارزشی ندارد چرا که نمیتوان آن را تعمیر کرد. تعمیرگاهها نیز نمیتوانند السیدیهای شکسته را به شرکتها بفروشند. به همین دلیل نمیتوانید از این طریق مبلغی دریافت کنند. به همین دلیل است که در صورت آسیبدیدن السیدی و یا دیجیتایزر شما باید مبلغ مضاعفی برای تعمیرات نمایشگر موبایل خود بپردازید. اگر میبینید که قیمت تعویض گلس و السیدی در یک تعمیرگاه یکسان است؛ یعنی این افراد مبلغ بیشتری برای تعویض گلس از مشتریان دریافت میکنند تا مابه تفاوت هزینه تعویض السیدی جبران شود. البته در اغلب نمایندگیها و تعمیرگاههای مجاز این مبالغ به شکل تعرفه و کاملاً مجزا محاسبه میشود. در نتیجه اگر تنها شیشه و گلس شما یک ترک جزئی داشته باشد؛ نیازی نیست تا نگران پرداخت هزینههای گزاف باشید.
در ادامه به علایم ترکخوردگی شیشه گوشی و همین طور آسیبدیدگی السیدی میپردازیم:
شیشه گوشی خرد شده است
اگر نمایشگر تلفن همراه و یا تبلت شما شکسته شود، اغلب ترکها و همینطور تراشههایی بر روی آن ظاهر میشود. اگر تنها شیشه آسیب دیده باشد؛ ممکن است بتوانید همچنان با دستگاه به شکل عادی کار کنید. برای رفع این مشکل تنها کافی است تا گلس روی دستگاه را تعویض کنید. البته توصیه سنجاق به شما این است که جهت پیشگیری از آسیبهای بیشتر هرچه سریعتر اقدام کنید. برای مثال اگر مایعات از بین شکافها به داخل نفوذ کند میتواند به السیدی آسیب دائمی وارد کند.
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید در قدم اول میتوانید برآورد قیمت تعمیر و تعویض ال سی دی و تاچ گوشی را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک تعمیر و تعویض ال سی دی و تاچ گوشی در تهران باشید میتوانید درخواست تعمیر و تعویض ال سی دی و تاچ گوشی ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
صفحه لمسی یا تاچ گوشی کار نمیکند
بسیاری از مردم ممکن است همچنان از صفحه لمسی خود با شیشه و گلس خرد شده استفاده کنند و تعویض گلس روی دستگاههای خود به تاخیر بیندازند. با این حال، اگر صفحه لمسی از کار افتاده باشد؛ میتواند نشانه این باشد که آسیب جدی به السیدی و یا دیجیتایزر وارد شده است.
صفحهنمایش موبایل یا تبلت پیکسلی شده است
صفحهنمایش پیکسلی نیز نشاندهنده این است که السیدی آسیب دیده است. در اغلب موارد تکههایی از صفحه به شکل نقاط رنگارنگ دیده میشود. یا ممکن است یک خط مشخص یا حالت رنگین کمانی بر روی صفحه مشاهده شود. اغلب افراد بعد از دیدن این لکههای رنگی مطمئن میشوند که السیدی آن ها خراب شده است.
البته مسئله پیکسلی شدن صفحهنمایش تنها به دلیل ضربه یا اصابت بر روی زمین رخ نمیدهد. در برخی موارد با گذشت زمان و در اثر استفاده طولانیمدت صفحهنمایش به این صورت درمیآید. این مشکل علاوه بر تلفنهای همراه، در مورد انواع دیگر نمایشگر همچون تبلتها و انواع رایانه نیز رخ میدهد. در چنین مواقعی افراد تصمیم میگیرند تا بیخیال دستگاه قدیمی شده و دستگاه جدیدتری خریداری کنند. خوشبختانه این مشکل را میتوانید با تعمیر السیدی حل کنید و نیازی به تعویض آن نیست.
ال سی دی گوشی موبایل سیاه شده است
اگر صفحهنمایش شما سیاه شده و یا لکههای سیاهی بر روی آن دیده میشود بیانگر این است که السیدی موبایل، تبلت و یا رایانه شما آسیب دیده است. حتی با وجود این مشکل نیز ممکن است همچنان دستگاه روشن شود و از خودش صدایی تولید کند. البته در همه موارد هیچ تصویر واضحی بر روی نمایشگر دیده نمیشود. این مسئله به این معنا نیست که به سادگی با تعویض یک قطعه میتوانید مشکل را برطرف کنید. گاهی مواقع به تعویض السیدی نیاز داریم و در برخی موارد نیز ممکن است علاوه بر نمایشگر به باتری و یا سایر قطعات داخلی نیز آسیب رسیده باشد. بهترین روش این است که به یک متخصص مراجعه کنید تا به شکل دقیق مشکل را برای شما شناسایی و رفع کند.
خوشبختانه در تمامی مواردی که تا کنون ذکر کردیم، شانس تعمیر موبایل بالاست. شما میتوانید گلس یا السیدی آسیب دیده را به خوبی تعمیر کنید. پیشنهاد سنجاق به شما این است که در وبسایت سنجاق تکنسین و تعمیرکار موردنظر خود را جستجو کنید. میتوانید با خیال راحت از خدمات این متخصصین حرفهای کمک بگیرید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.