برنامه نویسی وب با پایتون یکی از شیوههای گیرا و جذاب حوزهی کاری برنامهنویسی است که به علت نزدیکی به زبان انسان برای بسیاری از متقاضیان یادگیری برنامهنویسی، در مقابل سایر زبانهای رایج در این حوزه به مقدار بیشتری قابل درک است. باتوجه به این موضوع شرکت در دورههای مشخص و حرفهای که به شکل اصولی به بررسی و آموزش برنامه نویسی وب با پایتون میپردازند، میتواند در راستای درآمدزایی دلاری از طریق شغل برنامهنویسی و دستیابی به موفقیت در این زمینه بسیار مؤثر واقع شده و به گونهای موجبات پیشرفت کاری فرد را فراهم آورد. اما اینکه چگونه میتوانیم از زبان برنامهنویسی پایتون به درآمد مشخصی دست یابیم نیازمند بررسی و آشنایی بیشتر با ابعاد متفاوت این شغل و یا روشهای متفاوت کسب درآمد از طریق آن میباشد.
آشنایی با زبان برنامهنویسی پایتون
برنامه نویسی وب با پایتون در عین حال که بسیار ساده و آسان است، عملکرد فوقالعادهای را بر روی بسیاری از امور برجای میگذارد. برای تسلط بیشتر به این زبان برنامهنویسی لازم است ترجمه و کدهای مربوط به این زبان یادگرفته شده و با استفاده از بستهها و ماژولها به نوشتن زبان اقدام شود. زبان برنامهنویسی پایتون به قدری محبوب است که در بسیاری از استارتاپهای بزرگ دنیا نظیر نتفلیکس، اسپاتیفای، گوگل و اینستاگرام به کار میرود. این زبان برنامهنویسی برای افرادی که هنوز در مسیر یادگیری گامی برنداشته و درحال حاضر به دنبال یادگیری اولین زبان برنامهنویسی خود هستند میتواند گزینهی مؤثری باشد، چراکه یادگیری زبان و رمزهای برنامه نویسی وب با پایتون مراحل یادگیری سایر زبانهای برنامه نویسی را نیز آسانتر میسازد. در حقیقت سادگی این برنامه میتواند امید و انگیزهی بیشتری را برای افرادی که مراحل ابتدایی یادگیری برنامهنویسی را طی میکنند، به وجود آورده و منجر افزایش تمایل افراد به ادامهی این آموزش و کسب دست آوردهای جدید شود.
روشهای کسب درآمد با پایتون
کسب درآمد فوقالعاده با برنامه نویسی وب پایتون امری انکارناپذیر است که تنها در سایهی تلاش مستمر و انتخاب روشی صحیح برای انجام فعالیتهای خود رقم میخورد. بنابراین یادگیری مجزای زبان برنامهنویسی پایتون برای موفقیت در این امر کافی نبوده و برای پیشرفت در این شغل نیاز است، روشهای متفاوت کسب درآمد از طریق آن بررسی شود تا بتوان با انتخاب مناسبترین و بهترین روش متناسب با شرایط خود، به کسب درآمد فوقالعاده در این مسیر دست یافت.
کسب درآمد از طریق Freelancer
فریلنسر که به اصطلاح به شخصی که به صورت کاملاً آزاد به فعالیت کاری خود میپردازد گفته میشود، میتواند در حوزهی برنامه نویسی وب با پایتون نیز ورود پیدا کرده و برای افرادی که علاقهای به ایجاد تعهد و وابستگی به سازمان یا ارگان خاصی را ندارند و علاقهمند به گرفتن پروژه توسط مجموعههای مختلف هستند بسیار مفید واقع شود. Freelancery همچنین میتواند زمینهی مناسبی را برای افرادی که هنوز از تجربهی کافی برای حل مشکلات مختلف یک مجموعه و پذیرش تعهد را ندارند، ایجاد نموده و فرد را با ارتقای مهارت و تجربهی کاری برای پذیرش مسئولیتهای بزرگتر آماده سازد.
انجام کارهای توسعه دهنده
پس از ارتقای مهارتهای خود در زمینهی برنامه نویسی وب با پایتون میتوانید در شرکتهای فعالی که نیازمند برنامهنویس ماهر و با تجربه در جهت توسعهی نرمافزارها و یا وبهای خود هستند، مشغول به کار شوید. از آنجایی که پایتون دارای کتاب خانههای متعددی است در انجام پروژههای مربوط به توسعه وب و یا برنامههای متفاوت و کاربردی بسیار کمککننده بوده و فرد را مدت زمان زیادی درگیر یک مشکل نمیکند. توسعه وب و همچنین ایجاد اپلیکیشنهای زیبا در زبان پایتون به کمک فریمورک تحت وب همچون Flask، Fast APL، Django، Tornado انجام خواهد شد.
توسعه و ساخت بازیهای رایانهای
همانطور که میدانید در سالهای اخیر بازیهای رایانهای منبع درآمد فوقالعادهای برای بسیاری از شرکتهای تولیدکننده بازی خصوصاً بازیهای آنلاین بودهاند. بنابراین یکی از اقدامات اساسی که برای کسب درآمد دلاری از طریق برنامهنویسی میتوان در پیش گرفت، ساخت و توسعهی برنامههای رایانهای با هزینهی کم میباشد. مثلاً استفاده از PyGame که هماهنگی قابل قبولی با زبان پایتون دارد، به جهت ایجاد برنامههای رایانهای و بازیهای مختلف میتواند بسیار کاربردی بوده و زمینهی ایجاد برنامهای پر تقاضا را حاصل نماید.
خودکارسازی بخشی از وظایف خود
یکی از موضوعاتی که سبب افزایش درآمد فرد از طریق برنامه نویسی وب با پایتون میشود، خودکارسازی مدیریت پکیجها و توسعه نرمافزارهای خود است. در حقیقت افراد پس از تسلط به این زبان ارزشمند میتوانند با اعمال برخی کارها به کامپیوترها بخشی از وظایف تکرار شونده و مداوم خود را به آنها سپرده و وقت خود را برای حل مشکلات پیچیدهتر و انجام پروژههای خاصتر صرف نمایند. مثلاً در روند خودکارسازی میتوان با استفاده از کتابخانههای Twine، Flit، Poetry بخشی از وظایف خود را جهت مدیریت پکیج و توزیع با سرعت محصولات، به کامپیوترها محول نمود.
میزان درآمد برنامهنویسان و عوامل مؤثر براین درآمد
میزان درآمد یک برنامهنویس به عوامل بسیار متعددی از جمله حوزهی کاری که وی در آن مشغول است مربوط میشود. مثلاً افرادی که در یک شرکت مخصوص مشغول به کار هستند، بر طبق حقوق تعیین شده در آن شرکت مخصوص، پاداش، حقوق و مزایا را دریافت میکنند. این درحالی است که افرادی که به Freelancery میپردازند یا به عنوان طراح سایت به پذیرش پروژههای مختلف و ایجاد وب برای خود یا دیگران اقدام میکنند، عموماً از میان درآمد مشخصی بهرهمند نبوده و میتوانند در یک ماه بسته به پروژههایی که انجام میدهند تا سقف ۲۵ میلیون تومان در ماه در ایران درآمد کسب کنند.
برنامهنویسی عاملی مناسب برای مهاجرت به دیگر کشورها
بسیاری از کشورهای توسعه یافتهی جهان نظیر امریکا به علت پیشرفتهای عظیمی که در حوزهی هوش مصنوعی و ایجاد وب و برنامههای کاربردی داشتهاند، به پذیرش برنامهنویسان حرفهای و کارآمد از کشورهای مختلف جهان اقدام میکنند؛ به گونهای که شغل برنامه نویسی وب با پایتون در این کشورها به عنوان یکی از پردرآمدترین شغلهای موجود شناسایی میشود. بسیاری از ایرانیان علاقهمند به مهاجرت و درآمدزایی دلاری از سوی این کشورهای توسعه یافته نیز، با ارتقای مهارتها و تجربیات خود از طریق فریلنسری و یا انجام پروژههای مختلف در شرکتهای متفاوت، سعی در استفاده از این فرصت به عنوان روشی مناسب و آسانتر برای رسیدن به دو هدف مهم خود چون مهاجرت و استخدام در شرکتهای توسعه یافته و دستیابی به شغلی مناسب و پردرآمد را داشته و با تلاشهای مستمر و جمعآوری رزومههای کاری مناسب میتوانند به خواستههای خود دستیابند.
در صورت تمایل به یادگیری برنامه نویسی وب با پایتون میتوانید به وبسایت لرن پایتون ارائه دهندهی خدمات آموزش برنامهنویسی، دیجیتال مارکتینگ و بهینهسازی وبسایت، طراحی و توسعه وب – وب اپلییکشن مراجعه نمایید. این مجموعه کمک میکند تا بتوانید از طریق آموزشهای مؤثر در زمینهی برنامهنویسی وارد دنیای یکی از پولسازترین مشاغل جهانی شوید. برای ارتباط با این مجموعه میتوانید از آدرس اینترنتی گرفتن-پروژه-برنامه-نویسی استفاده نمایید.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.